Aga J.G 19.12.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 To niech wisi ten śnieg No niech wisi dzisiaj robią rynny Swoją drogą zastanawiam się jak oni są w stanie pracować w takie zimno ja mam za oknem 2 budowy...współczuje tym pracownikom.....tak zimno a oni...wrrrr WWWRRRRR - mają zacięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 W zimę mozna robić dużo rzeczy... Tylko z betonowaniem trzeba uważać.. Betonowanie już mnie nie dotyczy. Strop zalewaliśmy pod koniec listopada i był to jedyny mroźny dzień w naszym regionie ale i tak na wszelki wypadek wzięliśmy dodatek na mróz. monka..... nie wiem jak to napisac pada śnieg juz ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno dokładnie! duzo Ci Aga zostało? Sporo co nie mzienia faktu że godzina zero wybije na koniec marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 To niech wisi ten śnieg No niech wisi dzisiaj robią rynny Swoją drogą zastanawiam się jak oni są w stanie pracować w takie zimno ja mam za oknem 2 budowy...współczuje tym pracownikom.....tak zimno a oni...wrrrr WWWRRRRR - mają zacięcie albo cos sobie popijaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.12.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno Eee, jakoś tak. Chyba pocieszenia szukam Dobrze, że w czwartek lecę juz do koleżanki małżonki bo mi zaczyna na tzw. psychikę siadać, że o równowadze hormonalnej nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie dzięki za pozdrowienia jak będziesz miał okazję to koniecznie pozdrów joolę od nas Markus a co ma joola czego ty nie masz I co ty chcesz od swojej chałupki??? Przecież jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno dokładnie! duzo Ci Aga zostało? Sporo co nie mzienia faktu że godzina zero wybije na koniec marca eeee tam najwaniejsze ze wybije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 W zimę mozna robić dużo rzeczy... Tylko z betonowaniem trzeba uważać.. Betonowanie już mnie nie dotyczy. Strop zalewaliśmy pod koniec listopada i był to jedyny mroźny dzień w naszym regionie ale i tak na wszelki wypadek wzięliśmy dodatek na mróz. monka..... nie wiem jak to napisac pada śnieg juz ........ Teska w centrum jeszcze nie no ale jak u ciebie juz pada to i u mnie może padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno Eee, jakoś tak. Chyba pocieszenia szukam Dobrze, że w czwartek lecę juz do koleżanki małżonki bo mi zaczyna na tzw. psychikę siadać, że o równowadze hormonalnej nie wspomnę To leć leć jak wrócisz będziesz miał śweże spojrzenie Ja wiem jak to siada na psychikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 W zimę mozna robić dużo rzeczy... Tylko z betonowaniem trzeba uważać.. Betonowanie już mnie nie dotyczy. Strop zalewaliśmy pod koniec listopada i był to jedyny mroźny dzień w naszym regionie ale i tak na wszelki wypadek wzięliśmy dodatek na mróz. monka..... nie wiem jak to napisac pada śnieg juz ........ Teska w centrum jeszcze nie no ale jak u ciebie juz pada to i u mnie może padać wczoraj tez zaczeło padac z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno dokładnie! duzo Ci Aga zostało? Sporo co nie mzienia faktu że godzina zero wybije na koniec marca eeee tam najwaniejsze ze wybije Mieszkanie sprzedane czas opuszczenia ustalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 W zimę mozna robić dużo rzeczy... Tylko z betonowaniem trzeba uważać.. Betonowanie już mnie nie dotyczy. Strop zalewaliśmy pod koniec listopada i był to jedyny mroźny dzień w naszym regionie ale i tak na wszelki wypadek wzięliśmy dodatek na mróz. monka..... nie wiem jak to napisac pada śnieg juz ........ Teska w centrum jeszcze nie no ale jak u ciebie juz pada to i u mnie może padać wczoraj tez zaczeło padac z mojej strony jakieś zagłębie deszczowo - śniegowe tam u ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno Eee, jakoś tak. Chyba pocieszenia szukam Dobrze, że w czwartek lecę juz do koleżanki małżonki bo mi zaczyna na tzw. psychikę siadać, że o równowadze hormonalnej nie wspomnę Markus hormony ważna rzecz trzeba dbać o właściwy poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witajcie kze: wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witaj Maksiu A co to tylko życzenia dla Kze a My to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.12.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 kze LIDERUM RECORDUM - czy coś mnie ominęło a szampan, fanfary i oklaski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.12.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Markus a co ma joola czego ty nie masz I co ty chcesz od swojej chałupki??? Przecież jest super Taktownie nie wspomnę co ma Joola czego mnie brakuje A tak na poważnie, to to chyba jest tak jak w powiedzeniu, że u kogoś lepiej smakuje. To pewnie z domem jest podobnie - u kogos bardziej się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Markus a co ma joola czego ty nie masz I co ty chcesz od swojej chałupki??? Przecież jest super Taktownie nie wspomnę co ma Joola czego mnie brakuje A tak na poważnie, to to chyba jest tak jak w powiedzeniu, że u kogoś lepiej smakuje. To pewnie z domem jest podobnie - u kogos bardziej się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witaj Maksiu A co to tylko życzenia dla Kze a My to co dla was będą z innej puli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno dokładnie! duzo Ci Aga zostało? Sporo co nie mzienia faktu że godzina zero wybije na koniec marca eeee tam najwaniejsze ze wybije Mieszkanie sprzedane czas opuszczenia ustalony to ogolnie masz sporo czasu.Ja tez mialam 4 miesiace do wyprowadzki od momentu srzedania mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts