Jajcek 21.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witajcie klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.12.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Teraz to naprawde ide http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/k030.gif bo to chyba juz pozno jest masz zdrowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Też mam taka nadzieję Glowa do gory wszystko bedzie dobrze` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Teraz to naprawde ide http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/k030.gif bo to chyba juz pozno jest Ty na bezsenność cerpisz, czy co??? No przeciez poszedlem spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witajcie. Kasia trzymam dalej kciuki. Może jakieś "nasiadówki" by pomogły Siedzi w korze dębowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Też mam taka nadzieję Glowa do gory wszystko bedzie dobrze` Musi być, ale w poniedziałek prezentowałam skrajny pesymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.12.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Też mam taka nadzieję Glowa do gory wszystko bedzie dobrze` Musi być, ale w poniedziałek prezentowałam skrajny pesymizm Tzn ze teraz moze juz byc tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Też mam taka nadzieję Glowa do gory wszystko bedzie dobrze` Musi być, ale w poniedziałek prezentowałam skrajny pesymizm Na pewno będzie dobrze wiem co czujesz my przeżyliśmy dwie globulkowe serie, które mała naprawdę szybko zapomniała. Grunt to dobrze dobrane lekarstwo na te cholerne bakterie i będzie ok. Nie zamartwiaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.12.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Przlotnie melduję, że kominek działa . Pozdrówka ps. Trzymam kciuki za Dorotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.12.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Funiu gratulki Co słychać u Haneczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 podpisze się pod Monką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.12.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Co słychać u Haneczki??? Rosnie , nie chce spać w dzień , a we wtorek wyrodna matka wraca do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.12.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Co słychać u Haneczki??? Rosnie , nie chce spać w dzień , a we wtorekwyrodna matka wraca do pracy Funiu daj spokój, jaka wyrodna???? No po prostu nie masz wyjścia a Haneczce wynagrodzisz czasem spędzonym po pracy. Jak mówią nie ważna ilość ale jakość spędzonego czasu z dzieckiem się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witajcie. Kasia trzymam dalej kciuki. Może jakieś "nasiadówki" by pomogły Siedzi w korze dębowej a jakieś przeciwzapalne? rumianek albo coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Co słychać u Haneczki??? Rosnie , nie chce spać w dzień , a we wtorekwyrodna matka wraca do pracy Funiu daj spokój, jaka wyrodna???? No po prostu nie masz wyjścia a Haneczce wynagrodzisz czasem spędzonym po pracy. Jak mówią nie ważna ilość ale jakość spędzonego czasu z dzieckiem się liczy Funia, i dla Ciebie i dla Haneczki taka odmiana będzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witajcie. Kasia trzymam dalej kciuki. Może jakieś "nasiadówki" by pomogły Siedzi w korze dębowej a jakieś przeciwzapalne? rumianek albo coś podobnego? lekarka tylko to zaleciła, a do smarowania Pimafucin i [c?]hlorochinaldin A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Co słychać u Haneczki??? Rosnie , nie chce spać w dzień , a we wtorekwyrodna matka wraca do pracy Funiu daj spokój, jaka wyrodna???? No po prostu nie masz wyjścia a Haneczce wynagrodzisz czasem spędzonym po pracy. Jak mówią nie ważna ilość ale jakość spędzonego czasu z dzieckiem się liczy Dokładnie, dacie radę, a po takiej pracy jak bardzo chce się wracac do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witajcie. Kasia trzymam dalej kciuki. Może jakieś "nasiadówki" by pomogły Siedzi w korze dębowej a jakieś przeciwzapalne? rumianek albo coś podobnego? lekarka tylko to zaleciła, a do smarowania Pimafucin i [c?]hlorochinaldin A. a leki przeciwgrzybicze do łykania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 a leki przeciwgrzybicze do łykania? Nie, tylko smarowanie na razie, wolała bym jej nic nie podawać doustnie profilaktycznie, bo mała ma trzewia wymęczone po choróbsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Co słychać u Haneczki??? Rosnie , nie chce spać w dzień , a we wtorek wyrodna matka wraca do pracy Funia, a możesz jeszcze mieć 2 dni wolnego w roku na opiekę nad zdrowym dzieckiem - ja wybieram to po świętach, inaczej przepadnie. Co do spania - nasza generalnie mało śpi, a w niedzielę spała 10 minut w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts