kze 21.12.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Przlotnie melduję, że kominek działa . Pozdrówka ps. Trzymam kciuki za Dorotkę To gratuluję, gratuluję! A gdzie zdjęcie? W dzienniku budowy nic nie wpisałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.12.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Funia, a możesz jeszcze mieć 2 dni wolnego w roku na opiekę nad zdrowym dzieckiem - ja wybieram to po świętach, inaczej przepadnie. u nas opieką będzie brał Marek, bo u mnie to raczej z tym kiepsko. Nawet urlopu za ten rok nie wykorzystuje bo jestem niesamowicie potrzebna w parcy - mam wracać i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.12.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Funia, a możesz jeszcze mieć 2 dni wolnego w roku na opiekę nad zdrowym dzieckiem - ja wybieram to po świętach, inaczej przepadnie. u nas opieką będzie brał Marek, bo u mnie to raczej z tym kiepsko. Nawet urlopu za ten rok nie wykorzystuje bo jestem niesamowicie potrzebna w parcy - mam wracać i już No wiesz w dzisiejszych czasach wiele matek by sie cieszylo ze ma gdzie wracac do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.12.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 A gdzie zdjęcie? W dzienniku budowy nic nie wpisałaś... zbieram sie, zbieram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.12.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No wiesz w dzisiejszych czasach wiele matek by sie cieszylo ze ma gdzie wracac do pracy cieszyć to i może jest z czego - ale poczucie, zem wyrodna swoją drogą dręczy. Ale gdyby nie kredyt za chatkę, to bym sobie ten macierzyński przedłużyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Funia, a możesz jeszcze mieć 2 dni wolnego w roku na opiekę nad zdrowym dzieckiem - ja wybieram to po świętach, inaczej przepadnie. u nas opieką będzie brał Marek, bo u mnie to raczej z tym kiepsko. Nawet urlopu za ten rok nie wykorzystuje bo jestem niesamowicie potrzebna w parcy - mam wracać i już Chyba że tak, to inna sytuacja ... mi by się teraz przydały jeszcze dni na opiekę nad chorym mężem jeszcze trochę i zfiksuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No wiesz w dzisiejszych czasach wiele matek by sie cieszylo ze ma gdzie wracac do pracy cieszyć to i może jest z czego - ale poczucie, zem wyrodna swoją drogą dręczy. Ale gdyby nie kredyt za chatkę, to bym sobie ten macierzyński przedłużyła. Ale Funia, nie jesteś wyrodna, jakby tak patrzeć, to prawie wszystkie polskie matki są wyrodne - ze mną na czele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.12.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No wiesz w dzisiejszych czasach wiele matek by sie cieszylo ze ma gdzie wracac do pracy cieszyć to i może jest z czego - ale poczucie, zem wyrodna swoją drogą dręczy. Ale gdyby nie kredyt za chatkę, to bym sobie ten macierzyński przedłużyła. Szara rzeczywistosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 A gdzie zdjęcie? W dzienniku budowy nic nie wpisałaś... zbieram sie, zbieram.... To pisz, pisz... Czekamy. Super, że jesteś takim niezastąpionym pracownikiem! Gratuluję! Tylko pozazdrościć... No, ale o dzieciach też trzeba mysleć. W każdym wypadku idź pracować i jak najszybciej po pracy wracaj do dzidziusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Moi Mili, ponieważ od jutra mam urlopik a nie wiem, czy za 5 minut nie będę miała nawału pracy, więc by nie zapomnieć o czymś bardzo ważnym: http://www.gify.neostrada.pl/gify/postacie/aniolki/14.gif Skacze aniołek, skacze po chmurkach, Niesie życzenia w anielskich piórkach, Niesie w plecaku babki i świeczki, A w walizeczkach złote dzwoneczki http://foto.onet.pl/upload/47/6/_557747_n.jpg Życzy wszystkim Kasia ze Sławkiem i Dorotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.12.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Super, że jesteś takim niezastąpionym pracownikiem! Gratuluję! Tylko pozazdrościć... eeeeeee tam, nie ma ludzi nie zastapionych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Super, że jesteś takim niezastąpionym pracownikiem! Gratuluję! Tylko pozazdrościć... eeeeeee tam, nie ma ludzi nie zastapionych.. Ale są niezbędni. Takim z jednej strony to super (bo czujesz się potrzebny w firmie), a drugiej to nawet zachorować nie można bo dzwonią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 poszli ma lunch może sama dostukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 chyba juz po lunchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 tak wpadłam na moment zerknac co sie dzieje????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 T. czyli mój szanowny obiecał, że zapozna się z panerem administracji serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 czyli mam towarzystwo Teski cd. jest szansa na wrzucenie strony przed świetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 uwaga, czaję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 poszli, poszli..albo do Swiat sie szykuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 no tak. Olka, to nie mam szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts