Teska 21.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma Ja tu nad wszystkim czuwam i rozgrywam RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony hmm....chyba dopieszczony....w nowym domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony Prezes taki zestresowany końcówka budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony hmm....chyba dopieszczony....w nowym domku.... sądzisz, że mają czas? przecież jeszcze się nierozpakowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony hmm....chyba dopieszczony....w nowym domku.... sądzisz, że mają czas? przecież jeszcze się nierozpakowali Na pudełkach też można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 łóżko mają ale żeby dopieścić, trzeba mieć czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony hmm....chyba dopieszczony....w nowym domku.... sądzisz, że mają czas? przecież jeszcze się nierozpakowali Na pudełkach też można.... idac dalej....nie tylko na pudełkach np stól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 łóżko mają ale żeby dopieścić, trzeba mieć czas Może łózko jest niewygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony hmm....chyba dopieszczony....w nowym domku.... sądzisz, że mają czas? przecież jeszcze się nierozpakowali Na pudełkach też można.... idac dalej....nie tylko na pudełkach np stól dochodzimy do blatów czy prezes ma kuchnie juz zmontowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony hmm....chyba dopieszczony....w nowym domku.... sądzisz, że mają czas? przecież jeszcze się nierozpakowali Na pudełkach też można.... idac dalej....nie tylko na pudełkach np stól Jakbym ja miał leżeć na stole to byłoby mi twardo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 możecie zaglądnąc tutaj tylko nie dziwcie się, że coś sie otwiera co niepowinno. To tylko "narazie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 możecie zaglądnąc tutaj tylko nie dziwcie się, że coś sie otwiera co niepowinno. To tylko "narazie" Podoba mi sie to kręcąca się kula ziemska. Przyciaga wzrok. Dlatego odwraca wzrok od tych szytów. Rzeczywiście są osniezone, ale nie bije od nich zimno i nie odczuwam wrażenia, że zaraz spadnie śnieg. Loga firm przesłaniają te góry i dlatego robią tło i nie przykówają za bardzo wzroku. Wyszukiwarka nie działa. Ten jasnoniebieski kolor w lewym górnym ekranie kojarzy mi sie z błękitnym niebem. Być może dałbym jedynie te przelatujace napisy kolorem bardziej żółtym. Tem mi wyglada troszkę mało profesjonalnie, taki przybrudzony piasek. A najciemniejszy kolor (z prawej dolnej strony) wg mnie mógłby być granatowym. Takim jak pasel menu z lewej strony. Mogłoby to stanowić harmonię. Ale generalnie podoba mi sie. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 możecie zaglądnąc tutaj tylko nie dziwcie się, że coś sie otwiera co niepowinno. To tylko "narazie" Podoba mi sie to kręcąca się kula ziemska. Przyciaga wzrok. Dlatego odwraca wzrok od tych szytów. Rzeczywiście są osniezone, ale nie bije od nich zimno i nie odczuwam wrażenia, że zaraz spadnie śnieg. Loga firm przesłaniają te góry i dlatego robią tło i nie przykówają za bardzo wzroku. Wyszukiwarka nie działa. Ten jasnoniebieski kolor w lewym górnym ekranie kojarzy mi sie z błękitnym niebem. Być może dałbym jedynie te przelatujace napisy kolorem bardziej żółtym. Tem mi wyglada troszkę mało profesjonalnie, taki przybrudzony piasek. A najciemniejszy kolor (z prawej dolnej strony) wg mnie mógłby być granatowym. Takim jak pasel menu z lewej strony. Mogłoby to stanowić harmonię. Ale generalnie podoba mi sie. Jest OK. - wyszukiwarka narazie nie działa, chciałam najpierw uruchomic ta stronę, a dopiero potem zamówić wyszukiwarkę. To idzie dość szybko. Narazie działa tui, nec i scan - kolor napisu robiłam na laptopie, a on troche fałszuje obraz, zerknę na bardziej żółty - kolor po prawej - wymienię. Znowu to ten laptop za ciemny nie może być, bo widać go spod obrazków dzięki. nie wiesz, jak można zablokować wyskakiwanie strony Okęcia? /na całą stronę i to, że wstecz wtedy nie działa?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ale mi nic nie wyskoczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 to pieknie OK, wyrzucę ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.12.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.12.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Sama w to nie wierzyłam bo mam wolniutkiego neta. Jajcek mnie przegonił i to mnie tak dopinguje . wiedziałam, że się nie dasz! Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No to bedę się powoli ewakuował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts