kze 21.12.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 to pieknie OK, wyrzucę ciasteczka Można zablokować w ustawieniach IE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.12.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 mam pytanie mam welniany bialy dywan....no i kot mi nasikal na ten dywan...? ukatrupić kota???? sorki Teska nie mogłam się powstrzymać też o tym pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.12.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No to bedę się powoli ewakuował... miłego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.12.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 rekordziści, pieścić wątek jak prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 to pieknie OK, wyrzucę ciasteczka Można zablokować w ustawieniach IE. to ja jutro poprosze o instrukcję 3maj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.12.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Rekordziści, pieścić wątek jak Prezesa nie ma przeciez jest może chodziło, że prezes niedopieszczony hmm....chyba dopieszczony....w nowym domku.... sądzisz, że mają czas? przecież jeszcze się nierozpakowali Na pudełkach też można.... idac dalej....nie tylko na pudełkach np stól Jakbym ja miał leżeć na stole to byłoby mi twardo.... bardzo ciekawe pomysły tu się nasuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No to bedę się powoli ewakuował... miłego wieczoru! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 to pieknie OK, wyrzucę ciasteczka Można zablokować w ustawieniach IE. to ja jutro poprosze o instrukcję 3maj się Narzędzia->Opcje internetowe->Zabezpieczenia->Poziom niestandardowy Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.12.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Całkiem sympatyczna stronka! Dla mnie tylko trochę za mała część do przegladania ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Z tego co pamiętam to Majka ma kreskę zamiast napisu a cyferki ma masz racje swoja droga beznadziejne sa te cyferki.I mozna byloby je usunac.... Ja tez bym wolała żeby ich nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Z tego co pamiętam to Majka ma kreskę zamiast napisu a cyferki ma masz racje swoja droga beznadziejne sa te cyferki.I mozna byloby je usunac.... Mnie sie one kojarza z przebiegiem ............... kilometrow Ciekawe do czego z takim przebiegiem się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 mam pytanie mam welniany bialy dywan....no i kot mi nasikal na ten dywan...? ukatrupić kota???? sorki Teska nie mogłam się powstrzymać też o tym pomyślałam ech...no i nasikala znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Stronka bardzo sympatyczna Bardzo mi się podoba Widzę że pomysły na przeprowadzkę się rodzą Jak się przeprowadzaliśmy do naszego mieszkanka do znajomy powiedział że wszystko trzeba sprawdzić czy dobrze się trzyma w domu bedzie większe pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witam wszystkich przy jasku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 mam pytanie mam welniany bialy dywan....no i kot mi nasikal na ten dywan...? ukatrupić kota???? sorki Teska nie mogłam się powstrzymać też o tym pomyślałam ech...no i nasikala znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witam wszystkich przy jasku.... Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Majka fajna stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witam wszystkich przy jasku.... Witaj juz nie wiem co zrobic z tym kotem...nigdy tak nie robila..a tu teraz masz...znow poszorowalam ten dywan...ale plama jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 chyba pojde jutro do weta...tylko własciwie co mu powiem ze kot sika na dywan???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts