Jajcek 22.12.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Prezenty tez juz mamy z glowy ale te inne zakupy napoje walowe etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ja prezenty świąteczne zaczynam kupować we wrzesniu klub budujących zmienił miejsce? Jak to zmienił się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.12.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Moim zadaniem jest tylko kupno prezentu dla żony, ale i tak cierpię jak mam coś kupić. Dla Madzi kupno prezentu to sama przyjemność, dla zony nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.12.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Za pół godziny mamy wigilię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.12.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Moim zadaniem jest tylko kupno prezentu dla żony, ale i tak cierpię jak mam coś kupić. Dla Madzi kupno prezentu to sama przyjemność, dla zony nie wiem co... wstyd, wstyd powinieneś wiedzieć co żona lubi i co sprawi jej przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ja prezenty świąteczne zaczynam kupować we wrzesniu klub budujących zmienił miejsce? Jak to zmienił się? zamienił się miejscami z Dziennikami budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.12.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Moim zadaniem jest tylko kupno prezentu dla żony, ale i tak cierpię jak mam coś kupić. Dla Madzi kupno prezentu to sama przyjemność, dla zony nie wiem co... wstyd, wstyd powinieneś wiedzieć co żona lubi i co sprawi jej przyjemność Ale biżuterię ma, o bieliźnie i ubraniach nowej nie chce słyszeć, woli sama kupić, jak się pytam co potrzebuje to mówi, że nic.. To co mam kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ja prezenty świąteczne zaczynam kupować we wrzesniu klub budujących zmienił miejsce? Jak to zmienił się? zamienił się miejscami z Dziennikami budowy Widać częściej używany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.12.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Moim zadaniem jest tylko kupno prezentu dla żony, ale i tak cierpię jak mam coś kupić. Dla Madzi kupno prezentu to sama przyjemność, dla zony nie wiem co... wstyd, wstyd powinieneś wiedzieć co żona lubi i co sprawi jej przyjemność Ale biżuterię ma, o bieliźnie i ubraniach nowej nie chce słyszeć, woli sama kupić, jak się pytam co potrzebuje to mówi, że nic.. To co mam kupić?? może jakieś ulubione markowe perfumy książka, płyta ulubionego zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 różniaste inne zmiany też są. poszukajcie kze, zmienilismy kolor, ale też jakoś nie pasi chyba przed świetami więcej nie zdąrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Moim zadaniem jest tylko kupno prezentu dla żony, ale i tak cierpię jak mam coś kupić. Dla Madzi kupno prezentu to sama przyjemność, dla zony nie wiem co... wstyd, wstyd powinieneś wiedzieć co żona lubi i co sprawi jej przyjemność Ale biżuterię ma, o bieliźnie i ubraniach nowej nie chce słyszeć, woli sama kupić, jak się pytam co potrzebuje to mówi, że nic.. To co mam kupić?? może jakieś ulubione markowe perfumy książka, płyta ulubionego zespołu jakaś fajna durnostojka, albo np. fondue, albo super książka sluchawki do skypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.12.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 różniaste inne zmiany też są. poszukajcie ano są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.12.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Moim zadaniem jest tylko kupno prezentu dla żony, ale i tak cierpię jak mam coś kupić. Dla Madzi kupno prezentu to sama przyjemność, dla zony nie wiem co... wstyd, wstyd powinieneś wiedzieć co żona lubi i co sprawi jej przyjemność Ale biżuterię ma, o bieliźnie i ubraniach nowej nie chce słyszeć, woli sama kupić, jak się pytam co potrzebuje to mówi, że nic.. To co mam kupić?? może jakieś ulubione markowe perfumy książka, płyta ulubionego zespołu Jest konsultantką Avon... Płyta? RZadko słucha.. Ale o albumie nie pomyslałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ja ucieszyłabym się z fajnego obrazu na ścianę nowego łóżka płytek w piwnicy obudowy kominka mam dziwne upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.12.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Jest konsultantką Avon... myślę o perfumach z wyższej półki a z obrazu też bym się ucieszyła w przyszłym roku możesz z pomocą Madzi zrobić taką pamiątkę: odbić rączki i nóżki Madzi na kartce np. z bloku i jakoś fajnie to oprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ja ucieszyłabym się z nowego łóżka mówisz... i masz ... http://www.klose.com.pl/gfx/tmp/300_zestaw_41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ja ucieszyłabym się z nowego łóżka mówisz... i masz ... http://www.klose.com.pl/gfx/tmp/300_zestaw_41.jpg poproszę o większe. Takie 200x220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.12.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 poproszę o większe. Takie 200x220 no no no ! Majeczko ! tylko bez szaleństw ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 poproszę o większe. Takie 200x220 no no no ! Majeczko ! tylko bez szaleństw ! ja wygodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.12.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Uwaga - czaję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts