Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ahoj!

No sie ma! Skąd ten nicl lonly?

Sie ma ! Nick wziął się poniekąd z zajętości innych "normalnych" a inspiracją było to, że w zasadzie takiego mam farta, że przy budowie w realu w zasadzie nie spotkałem żadnego fachowca z branży bud.( no może poz jednym), który by myślowo był dostrojony do mojego podejścia do budowy domu czyli zostałem sam czyli "lonly". A podejście jest podstawowe: z rozsądkiem, rzetelnie, sumiennie, budowanie nie na odwal się tylko z głową i przemyśleniem rozwiązan które pomogą w przyszłości oszczędzić trochę grosza lub utrzymć dom (człowiek się starzeję i co do dochodów to tylko mogą spadać w przyszłości), zwłaszcza bez oszustwa i krętactwa. I żeby nie fantastyczna pomoc, doświadczenie i wymiana tych informacji na forum to człowiek by kompletnie został sam na tym froncie walki o swój kawałek podłogi. Tak niektóre "nicki" są interesujące. Może popiszcie o ich historii. Pozdro

witajcie.

dzień okazał się z mocno napiętym terminarzem. Wszyscy przylecieli na ostatni gwizdek załatwiac swoje sprawy :roll:

:wink:

Więc tylko na szybko ................

Prószy śnieg czysty jak nasze serca,

gdziekolwiek spojrzeć tam śnieżne kobierce.

Cichutko rozbrzmiewa wesoła kolęda,

niech bardzo piękne będą te Święta!

serdeczne zyczenia od Majki z rodziną

http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify-choinki%20i%20balwany/arbo0032.gif

Witam wieczorowo :)

Dzisiaj u nas z okazji Świąt nie byłonetu i dopieroteraz dotarłam tutaj z Życzeniami :o :roll:

Ważne że dotarłam :)

W te piękne Święta niech każdy pamięta

z głębi serca płynące życzenia:

zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości

i dużo miłości.