monka 23.12.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 verunia śliczna choinka z czego jest to białe?? daje fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 My mamy motywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Agnieszko, a co u Ciebie? Cały czas do przodu A w marcu będziemy już w nowym domku Ja w marcu i to jak dobrze pojdzie to dopiero zaczne budowe Nie martw się ja zaczynałam w maju tego roku Zawsze trzeba zacząc żeby potem skończyć Juz nawet zaczynam zatsanawiac sie nad domem szkieletowym zeby szybciej skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Agnieszko, a co u Ciebie? Cały czas do przodu A w marcu będziemy już w nowym domku Ja w marcu i to jak dobrze pojdzie to dopiero zaczne budowe Nie martw się ja zaczynałam w maju tego roku Zawsze trzeba zacząc żeby potem skończyć Juz nawet zaczynam zatsanawiac sie nad domem szkieletowym zeby szybciej skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Baardzo zazdroszę, i mam cicha nadzieję, że my na przyszłe święta;) trzymam kciuki kto wie może nam też sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Baardzo zazdroszę, i mam cicha nadzieję, że my na przyszłe święta;) trzymam kciuki kto wie może nam też sie uda Ja też potrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Agnieszko, a co u Ciebie? Cały czas do przodu A w marcu będziemy już w nowym domku Ja w marcu i to jak dobrze pojdzie to dopiero zaczne budowe Nie martw się ja zaczynałam w maju tego roku Zawsze trzeba zacząc żeby potem skończyć Juz nawet zaczynam zatsanawiac sie nad domem szkieletowym zeby szybciej skonczyc Tu nie ma co sie smiac bo to powazna decyzja. Mur jednak powinien choc troche przesnac, a ja z powodow rodzinnych mam straszne cisnienie na przeprowadzke ale jakos nie moge sie przekonac do szkieletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Niby powinien ale zobacz ile ludzi na Forumm buduje w jeden sezon Np. Taki jeden Preses pewnie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Niby powinien ale zobacz ile ludzi na Forumm buduje w jeden sezon Np. Taki jeden Preses pewnie znasz Prezes, prezes ???? cos mi to mowi, a serio to wiesz on sie wprowadzil tydzien temu a szczerze powiedziawszy perspektywa roku to jak wiecznosc, gdybym mogl tyle czekac to poczekal bym jeszcze i natsepne pol roku na wyschniecie muro a tak to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jeśli aż tak Cię czas goni to rzeczywiście trzeba szukać czegoś co się szybciej buduje Ja Ci nie doradzę bo szkielety jakoś domnie nie przemawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jeśli aż tak Cię czas goni to rzeczywiście trzeba szukać czegoś co się szybciej buduje Ja Ci nie doradzę bo szkielety jakoś domnie nie przemawiaja Niestety do mnie tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jeśli aż tak Cię czas goni to rzeczywiście trzeba szukać czegoś co się szybciej buduje Ja Ci nie doradzę bo szkielety jakoś domnie nie przemawiaja Niestety domnie tez nie To masz cięzki orzech do zgryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jeśli aż tak Cię czas goni to rzeczywiście trzeba szukać czegoś co się szybciej buduje Ja Ci nie doradzę bo szkielety jakoś domnie nie przemawiaja Niestety domnie tez nie To masz cięzki orzech do zgryzienia Niestety, a najgorsze ze ten nie przemawiajacy do mnie szkielet nie jest nawet tanszy, bo moglby to byc mocny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 To myśl myśl dobrze że pewne wybory mam już za soba W sumie to większość wyborów już za mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 To myśl myśl dobrze że pewne wybory mam już za soba W sumie to większość wyborów już za mna Mysle mysle i juz mnie glowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 czesc oj, oj....jak tam przygotowania???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Czesc Teska Umnie przygotowania dobiegly konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 czesc oj, oj....jak tam przygotowania???/ U mnie jutro ostaczene porządki ubranie choinki i wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 mo zostalo jeno posprztac i ugotowac fasole z czosnkiem i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A teraz zmykam dobrej nocki życze http://www.kartki.bej.pl/kartki/marieta_kozak/wesolych_swiat_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts