Teska 23.12.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A teraz zmykam dobrej nocki życze http://www.kartki.bej.pl/kartki/marieta_kozak/wesolych_swiat_duza.jpg Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 czesc oj, oj....jak tam przygotowania???/ właśnie zapakowałam prezenty no i jutro jeszcze troche gotowania i upieczenie biszkopta na tort dla córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 mo zostalo jeno posprztac i ugotowac fasole z czosnkiem i koniec brzmi fajnie co to za przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jeśli aż tak Cię czas goni to rzeczywiście trzeba szukać czegoś co się szybciej buduje Ja Ci nie doradzę bo szkielety jakoś domnie nie przemawiaja Niestety domnie tez nie To masz cięzki orzech do zgryzienia Niestety, a najgorsze ze ten nie przemawiajacy do mnie szkielet nie jest nawet tanszy, bo moglby to byc mocny argument Jajcek a może gotowe elementy z jakich buduje Zielonooka szybkie to jest ale niestety nie wiem jak koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 mo zostalo jeno posprztac i ugotowac fasole z czosnkiem i koniec Sprobowalbym chetnie takiej fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 mo zostalo jeno posprztac i ugotowac fasole z czosnkiem i koniec brzmi fajnie co to za przepis? gotujesz o,5 kg fasoli Jaska do tego czla glowke czosnku wycisnietego lekko zeby sie nie przypalil...podsmazasz na patelni. Jak fasola sie ugotuje wlewasz na nia oliwe z czosnkiem..kroisz drobno natke pietruszki i wyciskaz pol cytryny - pycha mozna podawac jako gorace i jako zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 mo zostalo jeno posprztac i ugotowac fasole z czosnkiem i koniec Sprobowalbym chetnie takiej fasolki jest super a proste jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jeśli aż tak Cię czas goni to rzeczywiście trzeba szukać czegoś co się szybciej buduje Ja Ci nie doradzę bo szkielety jakoś domnie nie przemawiaja Niestety domnie tez nie To masz cięzki orzech do zgryzienia Niestety, a najgorsze ze ten nie przemawiajacy do mnie szkielet nie jest nawet tanszy, bo moglby to byc mocny argument Jajcek a może gotowe elementy z jakich buduje Zielonooka szybkie to jest ale niestety nie wiem jak koszty Bede musial przestudiopwac jej dziennik, to moze byc pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 ogolnie mam dosc juz garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jeśli aż tak Cię czas goni to rzeczywiście trzeba szukać czegoś co się szybciej buduje Ja Ci nie doradzę bo szkielety jakoś domnie nie przemawiaja Niestety domnie tez nie To masz cięzki orzech do zgryzienia Niestety, a najgorsze ze ten nie przemawiajacy do mnie szkielet nie jest nawet tanszy, bo moglby to byc mocny argument Jajcek a może gotowe elementy z jakich buduje Zielonooka szybkie to jest ale niestety nie wiem jak koszty Bede musial przestudiopwac jej dziennik, to moze byc pomysl suer material....ale o kosztach nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 mo zostalo jeno posprztac i ugotowac fasole z czosnkiem i koniec brzmi fajnie co to za przepis? gotujesz o,5 kg fasoli Jaska do tego czla glowke czosnku wycisnietego lekko zeby sie nie przypalil...podsmazasz na patelni. Jak fasola sie ugotuje wlewasz na nia oliwe z czosnkiem..kroisz drobno natke pietruszki i wyciskaz pol cytryny - pycha mozna podawac jako gorace i jako zimne chyba spróbuję coś podobnego robię z ciecierzycy, też pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 mo zostalo jeno posprztac i ugotowac fasole z czosnkiem i koniec brzmi fajnie co to za przepis? gotujesz o,5 kg fasoli Jaska do tego czla glowke czosnku wycisnietego lekko zeby sie nie przypalil...podsmazasz na patelni. Jak fasola sie ugotuje wlewasz na nia oliwe z czosnkiem..kroisz drobno natke pietruszki i wyciskaz pol cytryny - pycha mozna podawac jako gorace i jako zimne Jak czosnek uwielbiam tak natki nie trawie ale w sumie lepsza natka niz koperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 ale fasola jest super. Natka daje dodatkowo smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 mo zostalo jeno posprztac i ugotowac fasole z czosnkiem i koniec brzmi fajnie co to za przepis? gotujesz o,5 kg fasoli Jaska do tego czla glowke czosnku wycisnietego lekko zeby sie nie przypalil...podsmazasz na patelni. Jak fasola sie ugotuje wlewasz na nia oliwe z czosnkiem..kroisz drobno natke pietruszki i wyciskaz pol cytryny - pycha mozna podawac jako gorace i jako zimne chyba spróbuję coś podobnego robię z ciecierzycy, też pycha ciecierzycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 cisza nastała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 ale fasola jest super. Natka daje dodatkowo smaka Bede musial wyprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 ale fasola jest super. Natka daje dodatkowo smaka Bede musial wyprobowac fasole trzeba na pare godzin namoczyc....i w tej samej wodzie ugotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.