Joanna i Janusz 25.12.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Dziękuję pozdrowię! Ty też nie masz lekko! beznadziejnie - już mi to uszami wychodzi ja cieszę się, że już nie muszę dyzurować Dwa dni wyjęte z życiorysu. Po dyżurze jestem tak zmęczona, że nic mi się nie chce i nawet jak sie prześpię, to i tak nie mogę nabrać życia i tempa i tak sie snuję z kąta w kąt . Nieprzespane noce mają na mnie fatalny wpływ - w...ją mnie po prostu. a jeszcze przed dyżurem też trzeba wszystko w domu przygotować... i musiałam załatwić opiekę do dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.12.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 na wiosnę lub wczesnym latem. Projekt właśnie się adaptuje Super. Teraz możesz myślec powoli co i jak. no myślę, ale mam już mętlik w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.12.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Teraz piszę na RW i czytam Zuzi książeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.12.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Dziękuję pozdrowię! Ty też nie masz lekko! beznadziejnie - już mi to uszami wychodzi ja cieszę się, że już nie muszę dyzurować Dwa dni wyjęte z życiorysu. Po dyżurze jestem tak zmęczona, że nic mi się nie chce i nawet jak sie prześpię, to i tak nie mogę nabrać życia i tempa i tak sie snuję z kąta w kąt . Nieprzespane noce mają na mnie fatalny wpływ - w...ją mnie po prostu. a jeszcze przed dyżurem też trzeba wszystko w domu przygotować... i musiałam załatwić opiekę do dzieci To szczęściara z Ciebie, że juz masz to z głowy. Jak mam dyżur, to do pracy idę na 14-ą i mam TYYYYLE godzin przed sobą, że na sama myśl jest mi niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.12.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 na wiosnę lub wczesnym latem. Projekt właśnie się adaptuje Super. Teraz możesz myślec powoli co i jak. no myślę, ale mam już mętlik w głowie... Znam to uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.12.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ja rano szłam do przychodni, potem leciałam na dyżur do 8 rano, następnie robiłam obchód na moich salach i znowu do przychodni i wracałam do domu około 15... Teraz sobie się dziwię, jak to wytrzymywałam, ale byłam młodsza , miałam jedno dziecko, bo po drugim dyżurowałam mniej- 1-2x na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.12.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 na wiosnę lub wczesnym latem. Projekt właśnie się adaptuje Super. Teraz możesz myślec powoli co i jak. no myślę, ale mam już mętlik w głowie... Znam to uczucie no i boję się, że trzaba więcej z banku pożyczyć, niż bym chciała (bo dyżurować mi się nie chce, coby więcej zarobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.12.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Pa Soniko! Uciekam, bo zaraz wróci Janusz i idziemy do teściów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.12.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ja rano szłam do przychodni, potem leciałam na dyżur do 8 rano, następnie robiłam obchód na moich salach i znowu do przychodni i wracałam do domu około 15... Teraz sobie się dziwię, jak to wytrzymywałam, ale byłam młodsza , miałam jedno dziecko, bo po drugim dyżurowałam mniej- 1-2x na miesiąc Ja mam po 6-7 dyżurów w miesiącu. Kiedyś pracowałam od 9-ej do 17:30, potem dyżur do rana i znowu cały dzień pracy do 17:30. Ale to było w innym kraju i inna rzeczywistość. Porównując, to teraz mam dużo lepiej i nie powinnam narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.12.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Pa Soniko! Uciekam, bo zaraz wróci Janusz i idziemy do teściów! Pa Joasiu, miłego wieczoru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.12.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Widze ze dzis niezly ruch tu mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.12.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Inz gratki punkcika. Pniesz sie do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.12.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Inz gratki punkcika. Pniesz sie do gory Jajcek - Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.12.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Czyżby Sonika była lekarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.12.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Widze ze czujny jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.12.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Czyżby Sonika była lekarką? Byc moze ???? A moze pielegniarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.12.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Widze ze czujny jestes Masz ci los - a ten znowu o punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.12.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Widze ze czujny jestes Masz ci los - a ten znowu o punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.12.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Widze ze czujny jestes Masz ci los - a ten znowu o punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts