facio 26.12.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Cześć Facio!! wow Żaba Witaj Jak zdrówko poświętach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Cześć Facio!! wow Żaba Witaj Jak zdrówko poświętach ? czuję sie troche za pełna... A Ty? Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Cześć Facio!! wow Żaba Witaj Jak zdrówko poświętach ? czuję sie troche za pełna... A Ty? Co u Ciebie? spoko niezbyt pełny uważałem na siebie Jak prezenty? Dostałaś coś? A chłopaki zadowolone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Cześć Facio!! wow Żaba Witaj Jak zdrówko poświętach ? czuję sie troche za pełna... A Ty? Co u Ciebie? spoko niezbyt pełny uważałem na siebie Jak prezenty? Dostałaś coś? A chłopaki zadowolone? każdy coś dostał! A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. A jak spędziłeś święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 mówią że Kochanego ciała nigdy nie za wiele... no dobra chyba Cię męcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Cześć Facio!! wow Żaba Witaj Jak zdrówko poświętach ? czuję sie troche za pełna... A Ty? Co u Ciebie? spoko niezbyt pełny uważałem na siebie Jak prezenty? Dostałaś coś? A chłopaki zadowolone? każdy coś dostał! A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. A jak spędziłeś święta? Kolędując od domu do domu... wyczerpujące to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 mówią że Kochanego ciała nigdy nie za wiele... no dobra chyba Cię męcze... Dlaczego męczysz? Cieszę sie , że mogę z Tobą pogadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Bry. wieczór !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 mówią że Kochanego ciała nigdy nie za wiele... no dobra chyba Cię męcze... Dlaczego męczysz? Cieszę sie , że mogę z Tobą pogadać! miło mi również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Cześć Facio!! wow Żaba Witaj Jak zdrówko poświętach ? czuję sie troche za pełna... A Ty? Co u Ciebie? spoko niezbyt pełny uważałem na siebie Jak prezenty? Dostałaś coś? A chłopaki zadowolone? każdy coś dostał! A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. A jak spędziłeś święta? Kolędując od domu do domu... wyczerpujące to jest A za kogo sie przebrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Zasłużony odpoczynek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Bry. wieczór !!! hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wieczorne pogaduchy, a dzieci w łóżeczkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Bry. wieczór !!! Bry, bry... Żaba jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A za kogo sie przebrałeś? za facia zawsze jestem sobą Adaś boi się jeszcze św. mikołajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wieczorne pogaduchy, a dzieci w łóżeczkach ? W łóżeczkach Moi zasypiają później od rodziców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. co to za gierka Żabciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Quiz na najlepszą potrawę wigilijną..... U mnie makowa babka ( w zasadzie sam mak sklejony odrobiną piany z białek ) polana słodką śmietanką niebo w gębie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wieczorne pogaduchy, a dzieci w łóżeczkach ? W łóżeczkach Moi zasypiają później od rodziców... Mój 18-sto miesięczny już śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A za kogo sie przebrałeś? za facia zawsze jestem sobą Adaś boi się jeszcze św. mikołajów Ja też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts