facio 26.12.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Quiz na najlepszą potrawę wigilijną..... U mnie makowa babka ( w zasadzie sam mak sklejony odrobiną piany z białek ) polana słodką śmietanką niebo w gębie !!! bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. co to za gierka Żabciu? Mój duży syn zabja wrogów w grze Battlefield 2 ( ale ma 16 lat )............. Kupiła mu mamuśka czyli ja Miało być z małą ilością przemocy .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A za kogo sie przebrałeś? za facia zawsze jestem sobą Adaś boi się jeszcze św. mikołajów Ja też!!! czyli Zielona Żabka?? czy też boisz się św.m?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 a chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. O której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. co to za gierka żabciu? age of empires iii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Quiz na najlepszą potrawę wigilijną..... U mnie makowa babka ( w zasadzie sam mak sklejony odrobiną piany z białek ) polana słodką śmietanką niebo w gębie !!! bleeee Czemu ? Maku nie lubisz ? To białko jest pieczone nie surowe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. co to za gierka Żabciu? Mój duży syn zabja wrogów w grze Battlefield 2 ( ale ma 16 lat )............. Kupiła mu mamuśka czyli ja Miało być z małą ilością przemocy .......... zabija szwabów więc jest COOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Quiz na najlepszą potrawę wigilijną..... U mnie makowa babka ( w zasadzie sam mak sklejony odrobiną piany z białek ) polana słodką śmietanką niebo w gębie !!! bleeee Czemu ? Maku nie lubisz ? To białko jest pieczone nie surowe .. jakoś nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A za kogo sie przebrałeś? za facia zawsze jestem sobą Adaś boi się jeszcze św. mikołajów Ja też!!! czyli Zielona Żabka?? czy też boisz się św.m?? Boję sie szalenie, szczególnie jak biorą na kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. co to za gierka Żabciu? Mój duży syn zabja wrogów w grze Battlefield 2 ( ale ma 16 lat )............. Kupiła mu mamuśka czyli ja Miało być z małą ilością przemocy .......... zabija szwabów więc jest COOL Jutro mam Mu wymienić na L.A. Rush - wyścigi samochodowe ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. co to za gierka Żabciu? AGE OF EMPIRES III wow w wersji PL?? chętnie zrobię kopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Quiz na najlepszą potrawę wigilijną..... U mnie makowa babka ( w zasadzie sam mak sklejony odrobiną piany z białek ) polana słodką śmietanką niebo w gębie !!! bleeee Czemu ? Maku nie lubisz ? To białko jest pieczone nie surowe .. jakoś nie przepadam OK Różne są smaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A za kogo sie przebrałeś? za facia zawsze jestem sobą Adaś boi się jeszcze św. mikołajów Ja też!!! czyli Zielona Żabka?? czy też boisz się św.m?? Boję sie szalenie, szczególnie jak biorą na kolana... hmm ... dziwne.... taka, no tego .. duża i boi się na kolana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A za kogo sie przebrałeś? za facia zawsze jestem sobą Adaś boi się jeszcze św. mikołajów Ja też!!! czyli Zielona Żabka?? czy też boisz się św.m?? Boję sie szalenie, szczególnie jak biorą na kolana... Moje najmłodsze dziecko boi się wszystkich przebierańców - ma 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.12.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Dobranoc ( lepiej wam się gada we dwójkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A za kogo sie przebrałeś? za facia zawsze jestem sobą Adaś boi się jeszcze św. mikołajów Ja też!!! czyli Zielona Żabka?? czy też boisz się św.m?? Boję sie szalenie, szczególnie jak biorą na kolana... hmm ... dziwne.... taka, no tego .. duża i boi się na kolana?? Ale ja jestem mała.....żabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Dobranoc ( lepiej wam się gada we dwójkę ) Nie uciekaj, właśnie miałam Cie spytać, ile masz dzieci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.12.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Dobranoc ( lepiej wam się gada we dwójkę ) oj Badi... wyczaiłaś nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A chłpoaki zachwycone. Dostali grę komp. o której marzyli...niestety komputer za słaby i dzięki temu mogę tu troche posiedzieć.. co to za gierka Żabciu? AGE OF EMPIRES III wow w wersji PL?? chętnie zrobię kopię Tak w wersji PL.. Jak chcesz kopię to musisz pogadać z moimi chlpakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Dobranoc ( lepiej wam się gada we dwójkę ) Nie uciekaj, właśnie miałam Cie spytać, ile masz dzieci??? Naprawdę uciekła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Facio, oglądałeś film "Monster"?Ale odjechany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts