Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

1131 odcinek rozpoczęła Żaba zdobywając swój drugi punkt. Dalej toczyły się miłe rozmówki Żaby z faciem. Dżentelmen facio wyręczył Żabę w publikacji rankingu. Wpadł Jajcek, który nie wiedzieć czemu domagał się streszczenia. Pojawił się inżynier Mamoń w nowym wcieleniu. Później była jeszcze Iwonka od Adasia, która odcinek zakończyła.

Bęc !!!

Iwonko i Żabo - wielkie dzięki, że w tak miłych okolicznościach udało mi się zdobyć punkcik :D

qurcze, o jakich punkcikach mowicie, bo ja z blondynek jestem i nie w temacie.

ja też kiedys o to pytałam...

Jak komuś uda sie rozpocząć stronke to dostaje punkcik. zaraz Inż. pokaże ranking. zaraz potem musi strescic poprzednią stronę..

to taka zabawa.

RANKING DRUGIEGO DNIA ŚWIĄT:

1. kze - 115

2. Whisper - 113

3. kasztanka- 80

4. maksiu - 77

5. fizyk - 70

6. Joanna i Janusz-66

7. Majka- 59

8. SławekD-żonka - 54

9. Sonika - 49

10. badi - 38

11. Teska - 37

12. Moniś - 36

13. facio - 34

14. Aga J.G - 29

15. Jajcek - 28

16. Jezier, monka - 24

18. Olkalybowa - 23

19. markus_gdynia - 22

20. andrzejka - 17

21. Agniesia - 14

22. joola - 13

23. Funia - 12

24. Jane - 10

25. Wojty, verunia, kasia64 - 9,

28. inż. Mamoń - 7

29. Januszz - 6

30. ania - 5

31. Ewuś, Paty, kolia, lafcadio - 4

35. damiangajda, Jacek69, Daria - 3

38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia - 2

41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka - po 1

Bęc !!!

Iwonko i Żabo - wielkie dzięki, że w tak miłych okolicznościach udało mi się zdobyć punkcik :D

qurcze, o jakich punkcikach mowicie, bo ja z blondynek jestem i nie w temacie.

ja też kiedys o to pytałam...

Jak komuś uda sie rozpocząć stronke to dostaje punkcik. zaraz Inż. pokaże ranking. zaraz potem musi strescic poprzednią stronę..

to taka zabawa.

Tak, tak - przez te obowiązki (streszczenie i publikacja rankingu) wypadłem z tematu...

1131 odcinek rozpoczęła Żaba zdobywając swój drugi punkt. Dalej toczyły się miłe rozmówki Żaby z faciem. Dżentelmen facio wyręczył Żabę w publikacji rankingu. Wpadł Jajcek, który nie wiedzieć czemu domagał się streszczenia. Pojawił się inżynier Mamoń w nowym wcieleniu. Później była jeszcze Iwonka od Adasia, która odcinek zakończyła.

:o ups, chyba to dla mnie skomplikowane dzisiaj za bardzo, ale jutro to moze zajarze (jak otrzezwieje troche) o co chodzi. Właściwie to dopiero dzisiaj tu zajrzałam 1szy raz. Z uwagi na chroniczny brak czasu, najczęsciej się kręce w swojej szczecińskiej grupie.