zaba_gonia 26.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. nie przejmuj się to na pewno z przemeczenia świątecznego taaaaaa na pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja dzisiaj nic nie piję A wczoraj było winkodomowej roboty mojej szwagierki Jakjestem z wizytą to spożywam średnio jedną buteleczkę No nieżle. nalej sobie coś! Bedzie fajniej... W domu została już tylko czysta a głupio tak samej czyściochę chłeptać Aga - nic nie jest głupio !! Leć, odpieczętuj flachę i wypij nasze zdrowie A potem mąż mnie do łóżka nie wpuści Mówi się trudno - razem wypijcie flachę E tam mój mązto taki mało trunkowy jak go namawiam to mi zawsze gada że gona manowce sprowadzam Aga - Twój mąż ma więc podobnie do mojej małżonci To może dobrze że mamy takie drugie połówki bo inaczej mogło by być z nami krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Dlaczego wstyd? A ja nie piłam Twojego..... Ale jest fajnie, nie?? Wstyd bo porto jest znane, a te dwa chyba mniej więc nic dziwnego, że ich nie piłaś Zatem zapraszam cię na Porto! Zaproszenie przyjęte No to o której będziesz???? Zaba - żeby nikogo nie gorszyć szczegóły uzgodnijmy na privie Oni zawsze tak obiecują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. nie przejmuj się to na pewno z przemeczenia świątecznego Na 100 % przemęczenie pewnie że przemęczenie wczoraj mialam w domu zapieprz jak co roku zresztą o tej porze. Mam 2 solenizantów. Mąż Adam i córka Ewa no i jeszcze urodziny Ewy. Koszmar. Ale dzisiaj próbuje sie zrelaksować a moj slubny śpi az koldra podskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Bardzo miło się gawędzi ale trzeba zmykać Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 STRESZCZENIE========== 1132 odcinek rozpoczął inż. Mamoń. Toczyła się miłą dyskusja o piciu z udziałem Żaby, Iwonki, Agi J.G i monki. Odcinek zakończył inżynier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. nie przejmuj się to na pewno z przemeczenia świątecznego Na 100 % przemęczenie pewnie że przemęczenie wczoraj mialam w domu zapieprz jak co roku zresztą o tej porze. Mam 2 solenizantów. Mąż Adam i córka Ewa no i jeszcze urodziny Ewy. Koszmar. Ale dzisiaj próbuje sie zrelaksować a moj slubny śpi az koldra podskakuje. To wszystkiegonajlpeszego solenizantom i jubilatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Oni zawsze tak obiecują..... Nie płacz żaba mam coś na pocieszenie dla Ciebie gdyby ci zabraklo http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/porto/sandeman_tawny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Bardzo miło się gawędzi ale trzeba zmykać Dobrej nocki życzę Dobranoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Caly dzien cisza a teraz jaki ruch sie tu zrobil no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. nie przejmuj się to na pewno z przemeczenia świątecznego Na 100 % przemęczenie pewnie że przemęczenie wczoraj mialam w domu zapieprz jak co roku zresztą o tej porze. Mam 2 solenizantów. Mąż Adam i córka Ewa no i jeszcze urodziny Ewy. Koszmar. Ale dzisiaj próbuje sie zrelaksować a moj slubny śpi az koldra podskakuje. ale kumulacja Iwonka moja córka dzisiaj ma urodziny ale wyprawialiśmy wczoraj wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 RANKING: 1. kze - 115 2. Whisper - 113 3. kasztanka- 80 4. maksiu - 77 5. fizyk - 70 6. Joanna i Janusz-66 7. Majka- 59 8. SławekD-żonka - 54 9. Sonika - 49 10. badi - 38 11. Teska - 37 12. Moniś - 36 13. facio - 34 14. Aga J.G - 29 15. Jajcek - 28 16. Jezier, monka - 24 18. Olkalybowa - 23 19. markus_gdynia - 22 20. andrzejka - 17 21. Agniesia - 14 22. joola - 13 23. Funia - 12 24. Jane - 10 25. Wojty, verunia, kasia64 - 9, 28. inż. Mamoń - 8 29. Januszz - 6 30. ania - 5 31. Ewuś, Paty, kolia, lafcadio - 4 35. damiangajda, Jacek69, Daria - 3 38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia - 2 41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Oni zawsze tak obiecują..... Nie płacz żaba mam coś na pocieszenie dla Ciebie gdyby ci zabraklo http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/porto/sandeman_tawny.jpg Dzięki! No to pijemy dalej? Inżynier uciekł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Oni zawsze tak obiecują..... Nie płacz żaba mam coś na pocieszenie dla Ciebie gdyby ci zabraklo http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/porto/sandeman_tawny.jpg Dzięki! No to pijemy dalej? Inżynier uciekł??? No co TY - tylko pożegnałem Agę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 oni zawsze tak obiecują..... nie płacz żaba mam coś na pocieszenie dla ciebie gdyby ci zabraklo http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/porto/sandeman_tawny.jpg dzięki! No to pijemy dalej? Inżynier uciekł??? no co ty - tylko pożegnałem agę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Jest tu ktoś???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Czy to oznacza, że znowu zostałam sama jak palec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Jest tu ktoś???????? jestem skoczyłam tylko na chwilkę do innego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.12.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Dlaczego wstyd? A ja nie piłam Twojego..... Ale jest fajnie, nie?? Wstyd bo porto jest znane, a te dwa chyba mniej więc nic dziwnego, że ich nie piłaś Zatem zapraszam cię na Porto! no to o której będziesz???? Zaproszenie przyjęte A czy Miras też będzie? Cos sie zorganizuje...Np. wyjście do kina z dziećmi... Poczekaj niech to przezczyta to nigdy juz sam z dziecmi do kina nie pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Muszę zrobić sobie plan działania:1. ide do łazienki2. żeby sie wykąpać, to trzeba ściągnąć odzież3. kąpię się 4.ide do łóżka5. mąż mówi..to Ty???6...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts