facio 27.12.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 to forum działa wolniej niż najszybszy żółw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.12.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Faktycznie- bardzo mi miło.Damian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.12.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 to forum działa wolniej niż najszybszy żółw ... Racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.12.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 no i gratki Żabciu serio piszę o tej grze... Tylko nie da sie na razie uruchomić, bo trzeba wymienić procesor...tak mówią chłopcy.... rozumiem że nie mogą grac ale skopiowac chyba można ?? ile to płytek? CD czy DVD? CD 4 płyty. Ja sie nie znam, muszę pogadać z chłopakami....nie wiem czy nie ma jakiś zabezpieczeń...Obiecuję, że jak coś będę wiedziała, to napiszę na priv. No i jak z tym kopiowaniem? Może i ja się dołaczę... hej kze widzę podobne zainteresowania Żabka niestety jeszcze nic nie odpisała pewnie odpoczywa po upojnej nocy mam na myśli porto... Co do Żabki to chyba narozrabiała wczoraj masz na myśli to co działo się w sypialni po 6 punkcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Czy ktoś kojarzy tę postać?http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/100.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.12.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Czy ktoś kojarzy tę postać? http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/100.jpg A powinienem kojarzyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.12.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Czy ktoś kojarzy tę postać? http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/100.jpg inż. Mamoń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 no i gratki Żabciu serio piszę o tej grze... Tylko nie da sie na razie uruchomić, bo trzeba wymienić procesor...tak mówią chłopcy.... rozumiem że nie mogą grac ale skopiowac chyba można ?? ile to płytek? CD czy DVD? CD 4 płyty. Ja sie nie znam, muszę pogadać z chłopakami....nie wiem czy nie ma jakiś zabezpieczeń...Obiecuję, że jak coś będę wiedziała, to napiszę na priv. No i jak z tym kopiowaniem? Może i ja się dołaczę... hej kze widzę podobne zainteresowania Żabka niestety jeszcze nic nie odpisała pewnie odpoczywa po upojnej nocy mam na myśli porto... Co do Żabki to chyba narozrabiała wczoraj masz na myśli to co działo się w sypialni po 6 punkcie ? Tak to właśnie mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Czy ktoś kojarzy tę postać? http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/100.jpg A powinienem kojarzyc ? Nie powiem, że powinieneś, ale pewnie są tacy, którzy skojarzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.12.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 no i gratki Żabciu serio piszę o tej grze... Tylko nie da sie na razie uruchomić, bo trzeba wymienić procesor...tak mówią chłopcy.... rozumiem że nie mogą grac ale skopiowac chyba można ?? ile to płytek? CD czy DVD? CD 4 płyty. Ja sie nie znam, muszę pogadać z chłopakami....nie wiem czy nie ma jakiś zabezpieczeń...Obiecuję, że jak coś będę wiedziała, to napiszę na priv. No i jak z tym kopiowaniem? Może i ja się dołaczę... hej kze widzę podobne zainteresowania Żabka niestety jeszcze nic nie odpisała pewnie odpoczywa po upojnej nocy mam na myśli porto... Co do Żabki to chyba narozrabiała wczoraj masz na myśli to co działo się w sypialni po 6 punkcie ? Tak to właśnie mam na myśli ojjj lepiej tego nie roztrząsajmy pod nieobecność Żabci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.12.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Czy ktoś kojarzy tę postać? http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/100.jpg A powinienem kojarzyc ? Nie powiem, że powinieneś, ale pewnie są tacy, którzy skojarzą ... Taternik siakis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Czy ktoś kojarzy tę postać? http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/100.jpg A powinienem kojarzyc ? Nie powiem, że powinieneś, ale pewnie są tacy, którzy skojarzą ... Taternik siakis ? Nie mogę wiele podpowiedzieć, bo co nie powiem to powiem za wiele. Zdradzę tylko, że znały go miliony ludzi w Polsce !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.12.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Czy ktoś kojarzy tę postać? http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/100.jpg A powinienem kojarzyc ? Nie powiem, że powinieneś, ale pewnie są tacy, którzy skojarzą ... Taternik siakis ? Nie mogę wiele podpowiedzieć, bo co nie powiem to powiem za wiele. Zdradzę tylko, że znały go miliony ludzi w Polsce !!! A w jakich latach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.12.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Hej chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.12.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Hej chłopaki Hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Hej chłopaki Hej hej hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Hej chłopaki Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 No to strzelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts