kze 30.12.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 My zwiększylismy zysk, ale ... podwyżek chyba nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.12.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 My zwiększylismy zysk, ale ... podwyżek chyba nie będzie... W niektorych firmach to i obnizki pensji maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam Kasiu dzięki za życzenia Tobie też wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.12.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/u040.gif DO SIEGO MOI MILI DO SIEGO !!! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e055.gif http://www.100lat.pl/kartki/nowy_rok/parachute/ http://www.kartki.mstrefa.pl/kartki/10/20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jajcek gratulki Kze co do dzieci nie słuchaj ram że dziecko w tym miesiącu musi to w tamtym tamto cojest dobre w zywieniu. Rzwój psychiczny i fizyczny to zupełnie inna bajka i sprawa bardzo indywidualna i wcale nie chodzi mi o to żeby dziecko sadzać na siłę trzeba pozwolić mu na samodzielne ćwiczenia Moja starsza córa zaczęła chodzić jak miała 8 i 1/2 miesiąca bardzo szybko mówiła. Pierwsze nasze wczasy młoda miała 13miesięcy i nikt mi nie wierzył bo zachowywałasięjak dwulatek ( biegała i mówiła całymi zdaniami ) - a ile się nasłuchaliśmy na temat krzywego kręgosłupa, zmuszania do mówienia samodzielnego jedzienia itp. to nasze. Czasami byłam bliska łez bonie potrafiłam mojego dziecka powstrzymać jak się zabierało za chodzenie i siadanie Druga zaczęła chodzić jak miała 9 miesięcy tutaj jużbyłma mądrzejsza i miałam w głębokim poważaniu opinię innych Dzisiaj moje córy są już duże i jakoś nie widzę żeby tak wczesne chodzenie miało jakieś efekty uboczne UUUUFFFFFFFF trochę przydługie mi wyszło - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 witam rekordzistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witaj Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 A teraz zmykam idę się szykować na babskie spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.12.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jajcek gratulki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.12.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 witam rekordzistow Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.12.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jajcek gratulki Kze co do dzieci nie słuchaj ram że dziecko w tym miesiącu musi to w tamtym tamto cojest dobre w zywieniu. Rzwój psychiczny i fizyczny to zupełnie inna bajka i sprawa bardzo indywidualna i wcale nie chodzi mi o to żeby dziecko sadzać na siłę trzeba pozwolić mu na samodzielne ćwiczenia Moja starsza córa zaczęła chodzić jak miała 8 i 1/2 miesiąca bardzo szybko mówiła. Pierwsze nasze wczasy młoda miała 13miesięcy i nikt mi nie wierzył bo zachowywałasięjak dwulatek ( biegała i mówiła całymi zdaniami ) - a ile się nasłuchaliśmy na temat krzywego kręgosłupa, zmuszania do mówienia samodzielnego jedzienia itp. to nasze. Czasami byłam bliska łez bonie potrafiłam mojego dziecka powstrzymać jak się zabierało za chodzenie i siadanie Druga zaczęła chodzić jak miała 9 miesięcy tutaj jużbyłma mądrzejsza i miałam w głębokim poważaniu opinię innych Dzisiaj moje córy są już duże i jakoś nie widzę żeby tak wczesne chodzenie miało jakieś efekty uboczne UUUUFFFFFFFF trochę przydługie mi wyszło - przepraszam Nie było przydługie... Było pouczajace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.12.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 No to będę powoli ewakuował się do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.12.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 No to życzę udanego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby kredyty spadały, a domy rosły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 pusto dzis......ciekawe jak jutro bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 30.12.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witajcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 30.12.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jedziemy na SYlwestra pod Częstochowę ...............do pałacyku Nie wiem tylko jak dojedziemy ? Warunki podróżowania okropne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 30.12.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Wszystkiego Dobrego W Nowym Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.12.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 pusto dzis......ciekawe jak jutro bedzie? Ja bede cala noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.12.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witajcie !!! Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.12.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 No to życzę udanego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby kredyty spadały, a domy rosły! oj piekne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts