Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ponieważ dawno nie było, to moje PYTANIE DNIA: jak pozbyć się fugi - już położonej??? :evil:

Fachowcowi opisałam fugi jak krowie na rowie, wszędzie położył dobrze (pomijam fakt, że nie wyszły takie jak na próbniku :evil: z wyjątkiem łazienki), a na koniec zawalił na maxa i tam gdzie będzie się najwięcej brudziło, położył tą samą fugę co na ścianie (swoją drogą ciekawe jakim cudem mu starczyło :roll: ).

No i co teraz???? Skrobanka? :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jajcek, kurka wodna, ale Wy tam macie w tym Grodzisku super osiedle!!!

http://agrirol.republika.pl/

A co w nim jest takiego super? Masz na mysli Kopernika? Ja tam aktualnie wynajmuję mieszkanie.. 8)

kze kliknij na sznurek a bedziesz wiedzial ze sloneczku chodzi o Ksiazenice, a nie o Kopernika (a na moim osiedlu i tak ladniej niz na Koperniak :p )

Ja chcę mieszkać na obrzeżach Wawy, a nie w lesie... Jak cię zasypie lub popijesz to docenisz mieszkanie dobrze skomunikowane... :wink:

A czy ja ci w lesie kaze mieszkac ;-) ?

W lesie nie... Ale lepiej mieskzac niedaleko Wawy (o ile pracujesz w Wawie)..

A ja mam przyjaciół w Grodzisku na ulicy Teligi - zaraz w prawo za takim dużym niebieskim budynkiem jadąc od Milanówka.

A ja mieszkam na tej ulicy ;-)

A ja aktualnie 2-3 ulice dalej... 8)

No to policzmy, po drodze mamy:

Bairda, Konopnickiej, Orzeszkowa, Kopernika wyszlo mi cztery :lol: :lol: :lol:

3 - bo na Kopernika jest blok w którym aktualnie mieszkam... :lol:

No ta w koncu matematyk :p :wink:

Eee tam.. Od razu matematyk... To że studiowałem na Wydziale Matematyki, Informatyki i Mechaniki to nie znaczy, że od razu matematyk... :roll: A powaznie to informatyk i próbujący być managerem.. :wink:

Czym przykryc dach ?>???

Zalezy jaki projekt. Jak prosty dach to można blachodachówke, a jak bardziej pokopany lub czterospadowy to lepiej dachówke..

No wklasnie dach jest pokopany, cementowa dochowka do mnie nie przemaiwa a ceramiczna droga :(

Trzeba poszukac promocji. Niedawno Ruppen miał i sprzedawał po 50%.