Jajcek 08.01.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.01.2006 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 dzien doberek i dobranocka wrocilismy z budowy-napalone w kozie na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.01.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.01.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.01.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Cześć Jajcek U mnie do bladości daaaleko, na razie ciemno wsdzędzie, głucho wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.01.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ponieważ dawno nie było, to moje PYTANIE DNIA: jak pozbyć się fugi - już położonej??? Fachowcowi opisałam fugi jak krowie na rowie, wszędzie położył dobrze (pomijam fakt, że nie wyszły takie jak na próbniku z wyjątkiem łazienki), a na koniec zawalił na maxa i tam gdzie będzie się najwięcej brudziło, położył tą samą fugę co na ścianie (swoją drogą ciekawe jakim cudem mu starczyło ). No i co teraz???? Skrobanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.01.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Możesz nie mieć wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.01.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam poniedziałkowo Kasia - obawiam się, że trzeba to wydłubać. Nieco pomocny może być środek do usuwania resztek fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.01.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam poniedziałkowo Kasia - obawiam się, że trzeba to wydłubać. Nieco pomocny może być środek do usuwania resztek fug. Żeby były r esztki to trzeba najpierw do takiego stanu doprowadzić czyli wyskrobać, ale bardzo delikatnie, żeby nie uszkodzić kafelków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.01.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witajcie Tak sobie zakombinowałam, że może niech na ta fuge położy tą właściwą, tylko było by jej niewiele i po roku wszystko by się przetrało Ech, gdyby nie miał opisanego każdego wora... no ale miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.01.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 A jeżeli nierówno położy nową fugę to będzie się nierówno przecierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.01.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam rekordowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Hejka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Jajcek, kurka wodna, ale Wy tam macie w tym Grodzisku super osiedle!!! http://agrirol.republika.pl/ A co w nim jest takiego super? Masz na mysli Kopernika? Ja tam aktualnie wynajmuję mieszkanie.. kze kliknij na sznurek a bedziesz wiedzial ze sloneczku chodzi o Ksiazenice, a nie o Kopernika (a na moim osiedlu i tak ladniej niz na Koperniak ) Ja chcę mieszkać na obrzeżach Wawy, a nie w lesie... Jak cię zasypie lub popijesz to docenisz mieszkanie dobrze skomunikowane... A czy ja ci w lesie kaze mieszkac ? W lesie nie... Ale lepiej mieskzac niedaleko Wawy (o ile pracujesz w Wawie).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.01.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Jakie okno ??? Plastiki... Tańsze... I nie trzeba ich malowac Czyli mniej roboty z maintanance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 A ja mam przyjaciół w Grodzisku na ulicy Teligi - zaraz w prawo za takim dużym niebieskim budynkiem jadąc od Milanówka. A ja mieszkam na tej ulicy A ja aktualnie 2-3 ulice dalej... No to policzmy, po drodze mamy: Bairda, Konopnickiej, Orzeszkowa, Kopernika wyszlo mi cztery 3 - bo na Kopernika jest blok w którym aktualnie mieszkam... No ta w koncu matematyk Eee tam.. Od razu matematyk... To że studiowałem na Wydziale Matematyki, Informatyki i Mechaniki to nie znaczy, że od razu matematyk... A powaznie to informatyk i próbujący być managerem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Czym przykryc dach ?>??? Zalezy jaki projekt. Jak prosty dach to można blachodachówke, a jak bardziej pokopany lub czterospadowy to lepiej dachówke.. No wklasnie dach jest pokopany, cementowa dochowka do mnie nie przemaiwa a ceramiczna droga Trzeba poszukac promocji. Niedawno Ruppen miał i sprzedawał po 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.01.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Kurcze, z tego wszystkiego zapomniałam Wam powiedzieć: Hania kończy dziś 4 miesiące i ma imieniny No to STO LAT STO LAT STO LAT STO LATdla Hani oczywiscie I jeszcze jeden i jeszcze raz niech nam żyje Haneczka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 A jeżeli nierówno położy nową fugę to będzie się nierówno przecierało Ten mój pomysł to odpada, za karę facet na kolanach spędzi czas do końca stycznia pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam rekordowiczów Cześć Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts