Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

wkurzyłam sie okrutnie :evil:

w Avansie reklamują laptopy, niemarkowy, ale z fajnymi parametrami, z wyjsciem telewizyjnym i WiFi za gosze.

A okazuje sie, ze one są tylko w ulotce, w sklepach ich w ogóle nie ma.

OSZUSCI. :evil:

Mi mój stary gruchocik padł. Chciałam kupić tego z ulotki i kiszka :cry: Na lepszego szkoda mi kasy, lepiej robic chatkę. Coś jednak czuję, ze trzeba bedzie wybulić troszkę kasy.

oplaca sie kupic dobrego laptopa i zaplacic za niego!

ja kupowalam 2 lata temu, zaplacilam 7tys ale oplacilo sie!

mam jeszcze aktualnie bardzo dobre parametry!!!!

dziala i wyglada jak nowy i jestem z niego bardzo zadowolona!

Nigdy nie dałem 7tyś za komputer!!! :o

Ja raz na 4-5lat daję 2000-2200pln za kompa składaka i jest OK. 7 tyś to kiedyś moja żona (jak mnie nie znała) dała za kompa! Że to niby najnowszy, najszybszy i w ogóle... Po 5 latach przestawał być OK, a po 6 w zasadzie do wymiany... A ja wtedy składałem takie kompy za 3-3.5tyś i jeszcze miałem ładny zarobek... Tak to się na studiach dorabiało.. :lol:

chyba mowisz o stacjonarnych

https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/3473/#findComment-8768085

ja mogę sobie spokojnie tatuaż na czole trzasnąć, bo ze mna już normalnie nie idzie pogadać tylko o budowie... :wink: :lol:

To prawie jak ze mną.. Na hasło budowa bardzo "wzbudzam sie".. :wink:

https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/3473/#findComment-8768081

wkurzyłam sie okrutnie :evil:

w Avansie reklamują laptopy, niemarkowy, ale z fajnymi parametrami, z wyjsciem telewizyjnym i WiFi za gosze.

A okazuje sie, ze one są tylko w ulotce, w sklepach ich w ogóle nie ma.

OSZUSCI. :evil:

Mi mój stary gruchocik padł. Chciałam kupić tego z ulotki i kiszka :cry: Na lepszego szkoda mi kasy, lepiej robic chatkę. Coś jednak czuję, ze trzeba bedzie wybulić troszkę kasy.

oplaca sie kupic dobrego laptopa i zaplacic za niego!

ja kupowalam 2 lata temu, zaplacilam 7tys ale oplacilo sie!

mam jeszcze aktualnie bardzo dobre parametry!!!!

dziala i wyglada jak nowy i jestem z niego bardzo zadowolona!

Nigdy nie dałem 7tyś za komputer!!! :o

Ja raz na 4-5lat daję 2000-2200pln za kompa składaka i jest OK. 7 tyś to kiedyś moja żona (jak mnie nie znała) dała za kompa! Że to niby najnowszy, najszybszy i w ogóle... Po 5 latach przestawał być OK, a po 6 w zasadzie do wymiany... A ja wtedy składałem takie kompy za 3-3.5tyś i jeszcze miałem ładny zarobek... Tak to się na studiach dorabiało.. :lol:

chyba mowisz o stacjonarnych

Oczywiście, że o stacjonarnych.

Ale ostatnio łamie się czy nie kupić moze jakigoś laptopika... Byłoby przynajmniej gdzie zrzucać filmy jak się jest na wakacjach... :lol:

https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/3473/#findComment-8768080