kze 10.01.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Wow Badi Fajna balustrada,a pierwsza myśl jak ją zobaczyłam, to oczyma wyobraźni widziałam Dorotę jak się ładnie po niej wspina Qrczak, takie macie ładne domki, wnętrza wypiszczone, a my jak takie oszołomy - byle szybciej Nie oszołomy.. No co Ty... Każdy chce jak najszybciej zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 balustrada przestrzenna...ja też bym pobiegała po ogrodzie tylko póki co wokółglina , glina...trzeba cos z tym zrobić i do tego mi wiosna potrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 bedziemy biegac po ogrodzie A dużo masz tego ogrodu? zalezy jak na to spojrzec dzialka 10arow No to ogródka będziesz miała kilkaset metrów kw. Powinno być OK. U mnie 7-8m na 25m.. Ale też planuje wypuszczanie dzieci do ogódka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.01.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 bedziemy biegac po ogrodzie A dużo masz tego ogrodu? zalezy jak na to spojrzec dzialka 10arow No to ogródka będziesz miała kilkaset metrów kw. Powinno być OK. U mnie 7-8m na 25m.. Ale też planuje wypuszczanie dzieci do ogódka.. jeju ......... piszesz tak jakby to psy byly ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Balustrada faktycznie piękna. Ps. zamarzła nam woda w rurach i o mały włos wymiennika od co szlag nie trafił . Tak zepsuła sie tylko pompeczka, którą Mis chyba zdoła naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 bedziemy biegac po ogrodzie A dużo masz tego ogrodu? zalezy jak na to spojrzec dzialka 10arow No to ogródka będziesz miała kilkaset metrów kw. Powinno być OK. U mnie 7-8m na 25m.. Ale też planuje wypuszczanie dzieci do ogódka.. jeju ......... piszesz tak jakby to psy byly ........ niezłe porównanie. Szkody robią większe niż psy witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 bedziemy biegac po ogrodzie A dużo masz tego ogrodu? zalezy jak na to spojrzec dzialka 10arow No to ogródka będziesz miała kilkaset metrów kw. Powinno być OK. U mnie 7-8m na 25m.. Ale też planuje wypuszczanie dzieci do ogódka.. jeju ......... piszesz tak jakby to psy byly ........ niezłe porównanie. Szkody robią większe niż psy witajcie chodzi mi nie o szkody ale o stwierdzenie "planuje wypuszczanie dzieci ....." biedne malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 mam pytanie do tych juz mieszkajacych na jaka temperaturke macie nastawiona cw..chodzi o to zeby nie leciala najpierw goraca...a pozniej jescze trzeba lac zimna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 bedziemy biegac po ogrodzie A dużo masz tego ogrodu? zalezy jak na to spojrzec dzialka 10arow No to ogródka będziesz miała kilkaset metrów kw. Powinno być OK. U mnie 7-8m na 25m.. Ale też planuje wypuszczanie dzieci do ogódka.. jeju ......... piszesz tak jakby to psy byly ........ niezłe porównanie. Szkody robią większe niż psy witajcie chodzi mi nie o szkody ale o stwierdzenie "planuje wypuszczanie dzieci ....." biedne malenstwa Nie biedne tylko kochane. A, że mieszkam w bloku to i ogródka nie mam. A skoro nie mam to w domku bede miał nową czynnośc wypuszczanie do ogródka dzieci. Nie sądzę, by było w tym cos perioratywnego. Przecież dzieci można wypuścić na podwórko.. Ja nie odczułem specjalnie nic negatywnego PS Kasztanka - ostatnio cos nadajemy na róznych falach. A to w temacie komputera, a to w temacie wypuszczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.01.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 bedziemy biegac po ogrodzie A dużo masz tego ogrodu? zalezy jak na to spojrzec dzialka 10arow No to ogródka będziesz miała kilkaset metrów kw. Powinno być OK. U mnie 7-8m na 25m.. Ale też planuje wypuszczanie dzieci do ogódka.. jeju ......... piszesz tak jakby to psy byly ........ niezłe porównanie. Szkody robią większe niż psy witajcie chodzi mi nie o szkody ale o stwierdzenie "planuje wypuszczanie dzieci ....." biedne malenstwa Nie biedne tylko kochane. A, że mieszkam w bloku to i ogródka nie mam. A skoro nie mam to w domku bede miał nową czynnośc wypuszczanie do ogródka dzieci. Nie sądzę, by było w tym cos perioratywnego. Przecież dzieci można wypuścić na podwórko.. Ja nie odczułem specjalnie nic negatywnego PS Kasztanka - ostatnio cos nadajemy na róznych falach. A to w temacie komputera, a to w temacie wypuszczania... no bo nie czytasz dokladnie co pisze o komputerach! co innego komp a co innego laptop! a o dzieciach to tak mi sie skojarzylo zle to wypuszczanie na ogrodek przesadzilam pewnie milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.01.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 jaki masz ladny podpisik pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 jaki masz ladny podpisik pod nickiem Jesli masz mnie na mysli to zgadzam się w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 co zrobić na zawroty głowy...jak po karuzei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.01.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 jaki masz ladny podpisik pod nickiem Jesli masz mnie na mysli to zgadzam się w 100%. dokladnie ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 jaki masz ladny podpisik pod nickiem Jesli masz mnie na mysli to zgadzam się w 100%. Kze jest bardzo dumny z tego podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 mam pytanie do tych juz mieszkajacych na jaka temperaturke macie nastawiona cw..chodzi o to zeby nie leciala najpierw goraca...a pozniej jescze trzeba lac zimna..... to ja jeszcze raz zapytam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 u mnie 60 ale muszę dodawać zimnej wody...tylko ja mam mieszanie od razu w baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Właśnie nam szef ogłosił, że każde wyjście z zakładu należy wpisać w specjalny zeszyt Kiszka Trochę to skomplikuje pewne sprawy, albo nawet je uniemożliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.01.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Właśnie nam szef ogłosił, że każde wyjście z zakładu należy wpisać w specjalny zeszyt Kiszka Trochę to skomplikuje pewne sprawy, albo nawet je uniemożliwi wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Ktoś chyba musiał przegiąć, że coś takiego wprowadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts