kze 13.01.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 No bo ja nie pamietałem o Dorocie... Pamiętałem o ostatnio urudzonych i o takich o których była mowa na RW. Może coś o Dorocie przeoczyłem... O moim Jasiu tez zapomniales a mowa byla i to miedzy innymi z toba Mea culpa.... Chyba musze bilobil łykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kze, a tak w ogóle, to jako Liderum Recordum powinieneś coś z Prezesem zorganizować dla nas A co masz na mysli? Moze jakies sugestie? Ja mało domyslny.. ja mam trzy pomysły: 1) darmowy przejazd A2 - bo o ile pamiętam to w jedną stornę 36 zł 2)zniżkę na hotel - nawet jesli Hania bedie miała grais, to troszkę pociągnie po kieszeni 3) opiekunkę - z wiadomych względów Hihihi Ja myślałam, że może zaprojektujecie jakieś oryginalne plakietki RW - byśmy się w tym tłumie mogli łatwo odszukać albo coś w tm klimacie Zaprojektowanie to nie jest problem, tylko żeby ktoś później wydrukował i dołaczył do wizytówki.. A może po prostu do nick'u dopisek myslnik "RW" np. KZE - RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam. Nadabiam zaległości.. OK? Cześć Kze Jak się dzisiaj ładnie przywitałeś przed zaległościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ale jak ktoś ma duże zaległości to streszczenia są przydatne. Zwłaszcza ostatnio dla Whispera... I dla Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam. Nadabiam zaległości.. OK? Cześć Kze Jak się dzisiaj ładnie przywitałeś przed zaległościami Dzięki staram się ... być coraz lepiej wychowany... Poza tym ugodowy człowiek jestem (do pewnego momentu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 witajcie. dzisiaj jest 13 piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Zaprojektowanie to nie jest problem, tylko żeby ktoś później wydrukował i dołaczył do wizytówki.. A może po prostu do nick'u dopisek myslnik "RW" np. KZE - RW... Do jakiej wizytówki??? Czy Murator dostarczy jakieś identyfikatory? Ja myślałam, że jeśli już, to sami musimy się o to postarać A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 witajcie. dzisiaj jest 13 piątek Czyżbyś przesądna była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 witajcie. dzisiaj jest 13 piątek Cześć Majka Jak na razie ODPUKAĆ piątek jak każdy inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kasia - byłaś kiedyś już na spotkaniu Muratora?Przed rokiem na każdego czekał iidentyfikator i na zakończenie torba niespodzianka (ostatni nr muratora + kalendarzo - zegar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dzięki staram się ... być coraz lepiej wychowany... Poza tym ugodowy człowiek jestem (do pewnego momentu). Tertaz to musisz świecić przykładem, by Madzia miała skąd czerpać dobre wzorce Ja też jestem ugodowa, ba - godzę się na wszystko, byle by moje było na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Zaprojektowanie to nie jest problem, tylko żeby ktoś później wydrukował i dołaczył do wizytówki.. A może po prostu do nick'u dopisek myslnik "RW" np. KZE - RW... Do jakiej wizytówki??? Czy Murator dostarczy jakieś identyfikatory? Ja myślałam, że jeśli już, to sami musimy się o to postarać A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu Już wiem! Identyfikatory w żółtym kolorze. jako że jestesmy maniakami RW to mamy .. żółte papiery (znaczy identyfikatory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 godzę się na wszystko, byle by moje było na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kasia - byłaś kiedyś już na spotkaniu Muratora? Przed rokiem na każdego czekał iidentyfikator i na zakończenie torba niespodzianka (ostatni nr muratora + kalendarzo - zegar) Nie byłam i skoro będą identyfikatory, to ... to nie wiem co ale może te dwie literki RW nie będą problemem, tylko do kogo iść z tą sprawą A tak w ogóle, to nie widziałm Cię Kze na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 witajcie. dzisiaj jest 13 piątek Czyżbyś przesądna była? ja nie, ale tym przesądnym przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Już wiem! Identyfikatory w żółtym kolorze. jako że jestesmy maniakami RW to mamy .. żółte papiery (znaczy identyfikatory) No proszę jak ładnie - to już jest wyróżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kasia - byłaś kiedyś już na spotkaniu Muratora? Przed rokiem na każdego czekał iidentyfikator i na zakończenie torba niespodzianka (ostatni nr muratora + kalendarzo - zegar) Nie byłam i skoro będą identyfikatory, to ... to nie wiem co ale może te dwie literki RW nie będą problemem, tylko do kogo iść z tą sprawą A tak w ogóle, to nie widziałm Cię Kze na zdjęciach Byłem, byłem.. Tylko że przyszedłem ok.17-18, bo miałem zajęcia. A teraz nie mam zajęć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kze - a co zrobisz w związku z urodzinami Twojej lepszej połowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Emems - w tamtym roku, albo 2 lata temu - pomalowała sliczne koszulki. Pare osób je miało na sobie. To tez fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kze - a co zrobisz w związku z urodzinami Twojej lepszej połowy ? Właśnie to doczytałam: Dlaczego znowu w moje urodziny ????? Peterk, własnie uświadomiłem sobie, ze 4 marca to ... urodziny zony.. Spostrzegawczy jestem, nie? Dobrze, że teraz się skapowałeś Zona zauważyła ten fakt.. Ja pamiętam tak: urodziny żony to 04.03, a 4 marca nie skojarzyłem z tym... Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts