Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

No bo ja nie pamietałem o Dorocie... Pamiętałem o ostatnio urudzonych i o takich o których była mowa na RW. Może coś o Dorocie przeoczyłem... :oops:

O moim Jasiu tez zapomniales a mowa byla i to miedzy innymi z toba :(

Mea culpa.... :oops: Chyba musze bilobil łykać...

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Kze, a tak w ogóle, to jako Liderum Recordum powinieneś coś z Prezesem zorganizować dla nas 8) :p

A co masz na mysli? Moze jakies sugestie? Ja mało domyslny.. :oops:

ja mam trzy pomysły:

1) darmowy przejazd A2

- bo o ile pamiętam to w jedną stornę 36 zł

2)zniżkę na hotel

- nawet jesli Hania bedie miała grais, to troszkę pociągnie po kieszeni

3) opiekunkę

- z wiadomych względów

Hihihi :wink:

Ja myślałam, że może zaprojektujecie jakieś oryginalne plakietki RW - byśmy się w tym tłumie mogli łatwo odszukać 8) albo coś w tm klimacie :wink:

Zaprojektowanie to nie jest problem, tylko żeby ktoś później wydrukował i dołaczył do wizytówki..

A może po prostu do nick'u dopisek myslnik "RW" np.

KZE - RW... 8)

Zaprojektowanie to nie jest problem, tylko żeby ktoś później wydrukował i dołaczył do wizytówki..

KZE - RW... 8)

Do jakiej wizytówki??? Czy Murator dostarczy jakieś identyfikatory? Ja myślałam, że jeśli już, to sami musimy się o to postarać :roll:

A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW 8) A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' 8) ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu :wink:

KZE - RW... 8)

Do jakiej wizytówki??? Czy Murator dostarczy jakieś identyfikatory? Ja myślałam, że jeśli już, to sami musimy się o to postarać :roll:

A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW 8) A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' 8) ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu :wink:

Już wiem!

Identyfikatory w żółtym kolorze. jako że jestesmy maniakami RW to mamy .. żółte papiery (znaczy identyfikatory) :lol: :lol: :lol:

Kasia - byłaś kiedyś już na spotkaniu Muratora?

Przed rokiem na każdego czekał iidentyfikator i na zakończenie torba niespodzianka (ostatni nr muratora + kalendarzo - zegar)

Nie byłam :( i skoro będą identyfikatory, to ... to nie wiem co :roll: ale może te dwie literki RW nie będą problemem, tylko do kogo iść z tą sprawą :roll:

A tak w ogóle, to nie widziałm Cię Kze na zdjęciach :-?

Kasia - byłaś kiedyś już na spotkaniu Muratora?

Przed rokiem na każdego czekał iidentyfikator i na zakończenie torba niespodzianka (ostatni nr muratora + kalendarzo - zegar)

Nie byłam :( i skoro będą identyfikatory, to ... to nie wiem co :roll: ale może te dwie literki RW nie będą problemem, tylko do kogo iść z tą sprawą :roll:

A tak w ogóle, to nie widziałm Cię Kze na zdjęciach :-?

Byłem, byłem.. Tylko że przyszedłem ok.17-18, bo miałem zajęcia. A teraz nie mam zajęć.. 8)

Kze - a co zrobisz w związku z urodzinami Twojej lepszej połowy :wink: ?

Właśnie to doczytałam:

Dlaczego znowu w moje urodziny :evil: :evil: :evil: :evil: ?????

Peterk, własnie uświadomiłem sobie, ze 4 marca to ... urodziny zony.. :oops: Spostrzegawczy jestem, nie? :wink:

Dobrze, że teraz się skapowałeś 8)

Zona zauważyła ten fakt.. :oops: Ja pamiętam tak: urodziny żony to 04.03, a 4 marca nie skojarzyłem z tym... :lol: :lol:

Dobre :lol: :lol: :lol: