Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Emems - w tamtym roku, albo 2 lata temu - pomalowała sliczne koszulki. Pare osób je miało na sobie. To tez fajny pomysł :D

Bardzo fajny, ale nast tu na RW strasznie dużo, nawet licząc tylko tych najaktywniejszych.

ale nie wszyscy się pojawią, poza tym to może byc pomysł tylko dla kilku rekorowiczów. Cena takiej koszulki to pewnie z 20zet

Emems - w tamtym roku, albo 2 lata temu - pomalowała sliczne koszulki. Pare osób je miało na sobie. To tez fajny pomysł :D

Bardzo fajny, ale nast tu na RW strasznie dużo, nawet licząc tylko tych najaktywniejszych.

ale nie wszyscy się pojawią, poza tym to może byc pomysł tylko dla kilku rekorowiczów. Cena takiej koszulki to pewnie z 20zet

Nie wiem jak Wy, ale ja chętnie bym poszła na coś takiego - tzn. na cokolwiek, co wyróżni Rekordowiczów :p

Nie wiem jak Wy, ale ja chętnie bym poszła na coś takiego - tzn. na cokolwiek, co wyróżni Rekordowiczów :p

a czy ja bym była uwzgledniona - to moze sie skuszę na przyjazd :oops: :oops: :oops: :oops:

Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi.

Wczoraj Mis wyrobił normę.

Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu :-?

Ale nic mu się nie stało??? :( :( :(

Złego licho nie weźmie :wink:

Ale ta serio - mimo, iz byłam na niego wkurzona okrutnie i mielismy ciche dni - to wystraszyłam sie nie na zarty.

a czy ja bym była uwzgledniona - to moze sie skuszę na przyjazd :oops: :oops: :oops: :oops:

Funia - skuś się :D

nooo kusi strasznie

ale taki wyjzad dla nas to dwie pary drzwi :wink:

no i Hanka na dwa dni z babcią, bez mamy :cry: :cry: :cry: :cry:

A może ktoś z Twoich okolic będzie jechał na spotkanie to by Cię zabrał i wtedy koszt podróży odpada.

Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi.

Wczoraj Mis wyrobił normę.

Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu :-?

Ale nic mu się nie stało??? :( :( :(

Złego licho nie weźmie :wink:

Ale ta serio - mimo, iz byłam na niego wkurzona okrutnie i mielismy ciche dni - to wystraszyłam sie nie na zarty.

Wyobrażam sobie,najważniejsze, że nic mu nie jest.

dla tych z pozastolicy to rzeczywiście kłopot. Ja mam niby ekspress, ale.............. najwcześniej mogłabym dojechać na 17stą, a wyjśc musiałabym o 20stej.

Do niczego :(

a do tego boję sie takich duzych spędów :roll:

Dlatego u nas nocleg,a nawet dwa obowiązkowe :roll:

Właśnie szukam czegoś w stolycy i zobaczcie co jest pod tytułem 'Tanie Noclegi Warszawa' :lol: :lol: :lol: