SławekD-żonka 13.01.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Emems - w tamtym roku, albo 2 lata temu - pomalowała sliczne koszulki. Pare osób je miało na sobie. To tez fajny pomysł Bardzo fajny, ale nast tu na RW strasznie dużo, nawet licząc tylko tych najaktywniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Emems - w tamtym roku, albo 2 lata temu - pomalowała sliczne koszulki. Pare osób je miało na sobie. To tez fajny pomysł Bardzo fajny, ale nast tu na RW strasznie dużo, nawet licząc tylko tych najaktywniejszych. ale nie wszyscy się pojawią, poza tym to może byc pomysł tylko dla kilku rekorowiczów. Cena takiej koszulki to pewnie z 20zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Emems - w tamtym roku, albo 2 lata temu - pomalowała sliczne koszulki. Pare osób je miało na sobie. To tez fajny pomysł Bardzo fajny, ale nast tu na RW strasznie dużo, nawet licząc tylko tych najaktywniejszych. ale nie wszyscy się pojawią, poza tym to może byc pomysł tylko dla kilku rekorowiczów. Cena takiej koszulki to pewnie z 20zet Nie wiem jak Wy, ale ja chętnie bym poszła na coś takiego - tzn. na cokolwiek, co wyróżni Rekordowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Hello Cześć Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi. Wczoraj Mis wyrobił normę. Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu Co do plakietek, jestem za tyle, ze na 99,9 % nie założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi. Wczoraj Mis wyrobił normę. Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu Ale nic mu się nie stało??? Co do plakietek, jestem za tyle, ze na 99,9 % nie założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Emems - w tamtym roku, albo 2 lata temu - pomalowała sliczne koszulki. Pare osób je miało na sobie. To tez fajny pomysł Bardzo fajny, ale nast tu na RW strasznie dużo, nawet licząc tylko tych najaktywniejszych. ale nie wszyscy się pojawią, poza tym to może byc pomysł tylko dla kilku rekorowiczów. Cena takiej koszulki to pewnie z 20zet Nie wiem jak Wy, ale ja chętnie bym poszła na coś takiego - tzn. na cokolwiek, co wyróżni Rekordowiczów a czy ja bym była uwzgledniona - to moze sie skuszę na przyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 a czy ja bym była uwzgledniona - to moze sie skuszę na przyjazd Funia - skuś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi. Wczoraj Mis wyrobił normę. Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu Ale nic mu się nie stało??? Złego licho nie weźmie Ale ta serio - mimo, iz byłam na niego wkurzona okrutnie i mielismy ciche dni - to wystraszyłam sie nie na zarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 a czy ja bym była uwzgledniona - to moze sie skuszę na przyjazd Funia - skuś się nooo kusi strasznie ale taki wyjzad dla nas to dwie pary drzwi no i Hanka na dwa dni z babcią, bez mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 a czy ja bym była uwzgledniona - to moze sie skuszę na przyjazd Funia - skuś się Koniecznie się skuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 a czy ja bym była uwzgledniona - to moze sie skuszę na przyjazd Funia - skuś się nooo kusi strasznie ale taki wyjzad dla nas to dwie pary drzwi no i Hanka na dwa dni z babcią, bez mamy A może ktoś z Twoich okolic będzie jechał na spotkanie to by Cię zabrał i wtedy koszt podróży odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi. Wczoraj Mis wyrobił normę. Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu Ale nic mu się nie stało??? Złego licho nie weźmie Ale ta serio - mimo, iz byłam na niego wkurzona okrutnie i mielismy ciche dni - to wystraszyłam sie nie na zarty. Wyobrażam sobie,najważniejsze, że nic mu nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 A może ktoś z Twoich okolic będzie jechał na spotkanie to by Cię zabrał i wtedy koszt podróży odpada. eee, tak na krzywy ryj to ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 A może ktoś z Twoich okolic będzie jechał na spotkanie to by Cię zabrał i wtedy koszt podróży odpada. eee, tak na krzywy ryj to ja nie chcę Funia - zawsze jakąś rekompensatę kierowcy możesz zaproponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 dla tych z pozastolicy to rzeczywiście kłopot. Ja mam niby ekspress, ale.............. najwcześniej mogłabym dojechać na 17stą, a wyjśc musiałabym o 20stej. Do niczego a do tego boję sie takich duzych spędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 witam rekordzistow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 wlasnie czytam ze sporo osob wybiera sie na spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 dla tych z pozastolicy to rzeczywiście kłopot. Ja mam niby ekspress, ale.............. najwcześniej mogłabym dojechać na 17stą, a wyjśc musiałabym o 20stej. Do niczego a do tego boję sie takich duzych spędów Dlatego u nas nocleg,a nawet dwa obowiązkowe Właśnie szukam czegoś w stolycy i zobaczcie co jest pod tytułem 'Tanie Noclegi Warszawa' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts