monka 13.01.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 gdzie znowu podpadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 gdzie znowu podpadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 wlasnie czytam ze sporo osob wybiera sie na spotkanie... Gratulacje Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Właśnie szukałam tego zdjęcia, ale jakos się nie doszukałam chyba szukasz nie tam gdzie trzeba nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Będziemy Cię bronić! Może nie mam słusznej postury, ale chodziłem na judo, karate itp tak więc nie damy Cię skrzywdzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Właśnie szukałam tego zdjęcia, ale jakos się nie doszukałam chyba szukasz nie tam gdzie trzeba nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Będziemy Cię bronić! Może nie mam słusznej postury, ale chodziłem na judo, karate itp tak więc nie damy Cię skrzywdzić.... ja niestety mam słuszną posturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Skoro masz słuszną posturę to wespół zespół poradzimy sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kze - a co zrobisz w związku z urodzinami Twojej lepszej połowy ? Nic specjalnie... Kupiła sobie sukienkę i powiedziała, że akonto urodzin.. Kupię kwiatka (-ki) i tyle.. A może Murator da Żonie kubek? Może, ale chyba bys to musiał głośniej powiedzieć A może Murator da Żonie kubek bo w dniu wlotu ma urodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Właśnie szukałam tego zdjęcia, ale jakos się nie doszukałam chyba szukasz nie tam gdzie trzeba nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Będziemy Cię bronić! Może nie mam słusznej postury, ale chodziłem na judo, karate itp tak więc nie damy Cię skrzywdzić.... ja niestety mam słuszną posturę A czemu niestety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Właśnie szukałam tego zdjęcia, ale jakos się nie doszukałam chyba szukasz nie tam gdzie trzeba nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Będziemy Cię bronić! Może nie mam słusznej postury, ale chodziłem na judo, karate itp tak więc nie damy Cię skrzywdzić.... ja niestety mam słuszną posturę A czemu niestety? słuszna postura gorzej na zdjęciach wychodzi od tej mniej słusznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.01.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam Serdecznie Klub Rekordzistów nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Majka z tymi wrogami to tak jak ja. Choć muszę Ci powiedzieć, że na Spotkaniu Ogólnym też jest kameralnie i nie jest głośniej niż na Spotkaniach Grupowych z tą tylko różnicą, ze jest w piwnicy pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Właśnie szukałam tego zdjęcia, ale jakos się nie doszukałam chyba szukasz nie tam gdzie trzeba nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Będziemy Cię bronić! Może nie mam słusznej postury, ale chodziłem na judo, karate itp tak więc nie damy Cię skrzywdzić.... ja niestety mam słuszną posturę A czemu niestety? słuszna postura gorzej na zdjęciach wychodzi od tej mniej słusznej Zawsze możesz stańąć nie w pierwszym rzędzie tylko w drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Właśnie szukałam tego zdjęcia, ale jakos się nie doszukałam chyba szukasz nie tam gdzie trzeba nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Będziemy Cię bronić! Może nie mam słusznej postury, ale chodziłem na judo, karate itp tak więc nie damy Cię skrzywdzić.... ja niestety mam słuszną posturę A czemu niestety? słuszna postura gorzej na zdjęciach wychodzi od tej mniej słusznej Zawsze możesz stańąć nie w pierwszym rzędzie tylko w drugim... Taka też będzie i moja strategia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam Serdecznie Klub Rekordzistów Edzia Witaj Edziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi. Wczoraj Mis wyrobił normę. Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu Ale nic mu się nie stało??? Złego licho nie weźmie Ale ta serio - mimo, iz byłam na niego wkurzona okrutnie i mielismy ciche dni - to wystraszyłam sie nie na zarty. Funiu tak sobie czytam ... i całe szczęście że nic się nie stało. Ja ostatnio zbyt boleśnie przekonałam się o kruchości naszego życia. Mój kuzyn i dwóch chłopaków z dalszej rodziny mieli wypadek, jeden nie żyje, dwóch walczy o życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi. Wczoraj Mis wyrobił normę. Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu Co do plakietek, jestem za tyle, ze na 99,9 % nie założę Mam nadzieję, że wszystko dobrze skończyło sie... nooo, sąsiedzi go wyciagnęli i pojechał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Funiu tak sobie czytam ... i całe szczęście że nic się nie stało. Ja ostatnio zbyt boleśnie przekonałam się o kruchości naszego życia. Mój kuzyn i dwóch chłopaków z dalszej rodziny mieli wypadek, jeden nie żyje, dwóch walczy o życie... Bardzo mi przykro Za walczących trzymam kciuki, za tego co przegrał [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Właśnie szukałam tego zdjęcia, ale jakos się nie doszukałam chyba szukasz nie tam gdzie trzeba nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Będziemy Cię bronić! Może nie mam słusznej postury, ale chodziłem na judo, karate itp tak więc nie damy Cię skrzywdzić.... ja niestety mam słuszną posturę A czemu niestety? słuszna postura gorzej na zdjęciach wychodzi od tej mniej słusznej Zawsze możesz stańąć nie w pierwszym rzędzie tylko w drugim... Taka też będzie i moja strategia ja to chyba w szóstym rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi. Wczoraj Mis wyrobił normę. Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu Ale nic mu się nie stało??? Złego licho nie weźmie Ale ta serio - mimo, iz byłam na niego wkurzona okrutnie i mielismy ciche dni - to wystraszyłam sie nie na zarty. Funiu tak sobie czytam ... i całe szczęście że nic się nie stało. Ja ostatnio zbyt boleśnie przekonałam się o kruchości naszego życia. Mój kuzyn i dwóch chłopaków z dalszej rodziny mieli wypadek, jeden nie żyje, dwóch walczy o życie... O kurde.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam Serdecznie Klub Rekordzistów nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Majka z tymi wrogami to tak jak ja. Choć muszę Ci powiedzieć, że na Spotkaniu Ogólnym też jest kameralnie i nie jest głośniej niż na Spotkaniach Grupowych z tą tylko różnicą, ze jest w piwnicy pozdrawiam Edzia Edzia, jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts