monka 13.01.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Funiu tak sobie czytam ... i całe szczęście że nic się nie stało. Ja ostatnio zbyt boleśnie przekonałam się o kruchości naszego życia. Mój kuzyn i dwóch chłopaków z dalszej rodziny mieli wypadek, jeden nie żyje, dwóch walczy o życie... Bardzo mi przykro Za walczących trzymam kciuki, za tego co przegrał [*] myslę że bardzo im się teraz przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Co do piatku trzynastego to juz dzis chyba nam nic nie grozi. Wczoraj Mis wyrobił normę. Jechał nagrazć w domku i po drodze wpadł do rowu Ale nic mu się nie stało??? Złego licho nie weźmie Ale ta serio - mimo, iz byłam na niego wkurzona okrutnie i mielismy ciche dni - to wystraszyłam sie nie na zarty. Funiu tak sobie czytam ... i całe szczęście że nic się nie stało. Ja ostatnio zbyt boleśnie przekonałam się o kruchości naszego życia. Mój kuzyn i dwóch chłopaków z dalszej rodziny mieli wypadek, jeden nie żyje, dwóch walczy o życie... O kurde.... bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Zawsze możesz stańąć nie w pierwszym rzędzie tylko w drugim... Taka też będzie i moja strategia ja to chyba w szóstym rzędzie W takim razie oprócz koszulek czy specjalnych plakietek - ostatni rząd zarezerwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.01.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam Serdecznie Klub Rekordzistów nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Majka z tymi wrogami to tak jak ja. Choć muszę Ci powiedzieć, że na Spotkaniu Ogólnym też jest kameralnie i nie jest głośniej niż na Spotkaniach Grupowych z tą tylko różnicą, ze jest w piwnicy pozdrawiam Edzia Edzia, jedziesz? Majeczko, jeszcze się nie zdecydowałam / mam pewne obawy/, ale jak Ty pojedziesz to TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Fajnie macie z tym spotkaniem. Ja chyba nie dam rady przyjechać Małaża nie będzie i z dzieckiem nie będzie miał kto zostać a nie uśmiecha mi się targać jej ze Szczecina. No ale będę z wami duchem i jak będą kamerki to na żywo będę się z wami łączyć jak w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam Po to też tu jesteśmy... będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.01.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam Monka nie obciążasz. Dla mnie ten rok też jakoś tak się dziwnie zaczął, dlatego w ramach odprężenia do Was zajrzałam Ale widać światełko w tunelu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam Po to też tu jesteśmy... będzie dobrze... dzięki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.01.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam od razu mi sie przypomina taki jeden kawałek Kayah; Na wieki: Pocałunkiem nim wyjdziesz z domu pożegnaj mnie jakbyś szedł nie na chwilę tylko na cały wiek gdy w sercu nosisz złość zanim wyjdziesz stąd zraniony zostaw wojnę bo, bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu, tylko wróć pocałunkiem nim wyjdziesz z domu pożegnaj mnie jakbyś szedł nie na chwilę tylko na cały wiek pocałuj miły jak to ostatni raz czasem odchodzą bliscy nam tak szybko, cicho tak i przed złem nie ostrzega nas żaden znak pocałunkiem nim wyjdziesz z domu pożegnaj mnie jakbyś szedł nie na chwilę tylko na cały wiek… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam Serdecznie Klub Rekordzistów nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Majka z tymi wrogami to tak jak ja. Choć muszę Ci powiedzieć, że na Spotkaniu Ogólnym też jest kameralnie i nie jest głośniej niż na Spotkaniach Grupowych z tą tylko różnicą, ze jest w piwnicy pozdrawiam Edzia Edzia, jedziesz? Majeczko, jeszcze się nie zdecydowałam / mam pewne obawy/, ale jak Ty pojedziesz to TAK szantazystka będziemy jak flip i flap ja tez jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam Monka nie obciążasz. Dla mnie ten rok też jakoś tak się dziwnie zaczął, dlatego w ramach odprężenia do Was zajrzałam Ale widać światełko w tunelu.. na forum można trochę oderwać myśli od rzeczywistości... Edziu mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze się skończy, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 A może ktoś z Twoich okolic będzie jechał na spotkanie to by Cię zabrał i wtedy koszt podróży odpada. eee, tak na krzywy ryj to ja nie chcę Funiu...zawsze mozna sie dolozyc do benzynki....a hotek namiare sluze calkiem niezly i jak na warszawke cena tez jest ok.Ja tam nocowalam z czescia naszej grupki jak bylysmy na 1 spotkaniu... To ja poproszę o te namiary podam Ci jutro musze skontaktowac sie z kolezanka ...a moge dopiero po poludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.01.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam Monka nie obciążasz. Dla mnie ten rok też jakoś tak się dziwnie zaczął, dlatego w ramach odprężenia do Was zajrzałam Ale widać światełko w tunelu.. dziewczyny, po nocy następuje dzień. Będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam Monka nie obciążasz. Dla mnie ten rok też jakoś tak się dziwnie zaczął, dlatego w ramach odprężenia do Was zajrzałam Ale widać światełko w tunelu.. na forum można trochę oderwać myśli od rzeczywistości... Edziu mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze się skończy, trzymam kciuki. Też mam taką nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam od razu mi sie przypomina taki jeden kawałek Kayah; Na wieki: Pocałunkiem nim wyjdziesz z domu pożegnaj mnie jakbyś szedł nie na chwilę tylko na cały wiek gdy w sercu nosisz złość zanim wyjdziesz stąd zraniony zostaw wojnę bo, bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu, tylko wróć pocałunkiem nim wyjdziesz z domu pożegnaj mnie jakbyś szedł nie na chwilę tylko na cały wiek pocałuj miły jak to ostatni raz czasem odchodzą bliscy nam tak szybko, cicho tak i przed złem nie ostrzega nas żaden znak pocałunkiem nim wyjdziesz z domu pożegnaj mnie jakbyś szedł nie na chwilę tylko na cały wiek… Funiu piękne te słowa niestety na codzień często nie pamiętamy i nie myślimy o takich sprawach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 To ja poproszę o te namiary podam Ci jutro musze skontaktowac sie z kolezanka ...a moge dopiero po poludniu Ze spokojem i tak dopiero przeczytam w poniedziałek, to raz, a dwa - na razie jeszcze nie rezerwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 sorki że was obciążam takim tragicznym tematem ale jakoś tak mi lżej jak o tym napisałam Monka nie obciążasz. Dla mnie ten rok też jakoś tak się dziwnie zaczął, dlatego w ramach odprężenia do Was zajrzałam Ale widać światełko w tunelu.. dziewczyny, po nocy następuje dzień. Będzie OK napewno bedzie dobrze tyle że teraz boli, szczególnie jak patrzysz na cierpienie innych i wiesz że nie możesz pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Właśnie szukałam tego zdjęcia, ale jakos się nie doszukałam chyba szukasz nie tam gdzie trzeba nie wysilajcie sie zbytnio z tym szukaniem teraz dorobiłam się więcej wrogów na forum Będziemy Cię bronić! Może nie mam słusznej postury, ale chodziłem na judo, karate itp tak więc nie damy Cię skrzywdzić.... ja niestety mam słuszną posturę A czemu niestety? słuszna postura gorzej na zdjęciach wychodzi od tej mniej słusznej Zawsze możesz stańąć nie w pierwszym rzędzie tylko w drugim... Taka też będzie i moja strategia ja to chyba w szóstym rzędzie W szóstym to by mnie nie było widac, więc zazwyczaj pcham się na przód. tez chciałbym coś widzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 O kurde! Punkta zdobyłem... Ostatni raz punkta zdobyłem jak ścigałem się z Prezesem o pierwsze miejsce... I nawet nie czajnikowałem, ani nie liczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts