Aga J.G 13.01.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ale mnei ta poczta oszukuje Oszukuje???? Jaka poczta? MOja która przysyła mi wiadomości że coś się tutaj dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.01.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witajcie Znowu przegapiłem stronkę. Tym razem dlatego, że walczę z wirusami. Czy ktoś chce być zarażony? Ja, ja!!!!! Aj - łyso mi się zrobiło bo przypomniałem sobie, że dość dawno temu miałem się odezwać na priv Właśnie.... Nie to żebym nie kciał, jeno fantazyji kawalerskiej mi brakuje (wiek robi swoje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.01.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Do niedawna byla to zupelnie inna bajka. Ale od zeszlego tygodnia Apple przeszlo na procesory Intela. Juz duzo wczesniej wyciekly wersje beta mac os ktory moze dzialac na pc. Tylko z nowszymi prockami ale dzialac moze. Jednak to caly czas piractwo. Orginalny system nie pojdzie na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.01.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 No dobra, a gdzie można kupić takiego appla, bo w Selgrosie ani Tesco chyba nie, no i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witajcie Znowu przegapiłem stronkę. Tym razem dlatego, że walczę z wirusami. Czy ktoś chce być zarażony? Ja, ja!!!!! Aj - łyso mi się zrobiło bo przypomniałem sobie, że dość dawno temu miałem się odezwać na priv Właśnie.... Nie to żebym nie kciał, jeno fantazyji kawalerskiej mi brakuje (wiek robi swoje) Jaki wiek?????? I na pewno fantazja by sie znalazła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.01.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 No dobra, a gdzie można kupić takiego appla, bo w Selgrosie ani Tesco chyba nie, no i ile to kosztuje? http://www.apple.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.01.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witajcie Znowu przegapiłem stronkę. Tym razem dlatego, że walczę z wirusami. Czy ktoś chce być zarażony? Ja, ja!!!!! Aj - łyso mi się zrobiło bo przypomniałem sobie, że dość dawno temu miałem się odezwać na priv Właśnie.... Nie to żebym nie kciał, jeno fantazyji kawalerskiej mi brakuje (wiek robi swoje) Jaki wiek?????? I na pewno fantazja by sie znalazła.... Żaba - mam na myśli krzesełko z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witajcie Znowu przegapiłem stronkę. Tym razem dlatego, że walczę z wirusami. Czy ktoś chce być zarażony? Ja, ja!!!!! Aj - łyso mi się zrobiło bo przypomniałem sobie, że dość dawno temu miałem się odezwać na priv Właśnie.... Nie to żebym nie kciał, jeno fantazyji kawalerskiej mi brakuje (wiek robi swoje) Jaki wiek?????? I na pewno fantazja by sie znalazła.... Żaba - mam na myśli krzesełko z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.01.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witajcie Znowu przegapiłem stronkę. Tym razem dlatego, że walczę z wirusami. Czy ktoś chce być zarażony? Ja, ja!!!!! Aj - łyso mi się zrobiło bo przypomniałem sobie, że dość dawno temu miałem się odezwać na priv Właśnie.... Nie to żebym nie kciał, jeno fantazyji kawalerskiej mi brakuje (wiek robi swoje) Jaki wiek?????? I na pewno fantazja by sie znalazła.... Żaba - mam na myśli krzesełko z przodu I co w tym śmiesznego? Każdego to kiedyś spotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.01.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Wszyscy pouciekali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.01.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 nie tam pouciekali ja siedzę i czekam aż ktoś coś napisze ale chyba sie nie doczekam... wlecze sie to oczekiwanie na posty jak oczekiwanie na pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.01.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 nie tam pouciekali ja siedzę i czekam aż ktoś coś napisze ale chyba sie nie doczekam... wlecze sie to oczekiwanie na posty jak oczekiwanie na pozwolenie na budowę Na pewno się doczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.01.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kiedyś na pewno... ale w tym roku bym chciała stan surowy zamknięty zrobić przynajmniej... Czytam Twój dziennik własnie - jestem przy ceownikach A w ogóe te wasze dzienniki to sie na niezły horror po 23ej nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witajcie Znowu przegapiłem stronkę. Tym razem dlatego, że walczę z wirusami. Czy ktoś chce być zarażony? Ja, ja!!!!! Aj - łyso mi się zrobiło bo przypomniałem sobie, że dość dawno temu miałem się odezwać na priv Właśnie.... Nie to żebym nie kciał, jeno fantazyji kawalerskiej mi brakuje (wiek robi swoje) Jaki wiek?????? I na pewno fantazja by sie znalazła.... Żaba - mam na myśli krzesełko z przodu I co w tym śmiesznego? Każdego to kiedyś spotka Inżynierku kalendarz trzeba schować najważniejsze co w duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.01.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Kiedyś na pewno... ale w tym roku bym chciała stan surowy zamknięty zrobić przynajmniej... Czytam Twój dziennik własnie - jestem przy ceownikach A w ogóe te wasze dzienniki to sie na niezły horror po 23ej nadają Nie jesteś przerażona tym co Cię być może niedługo czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.01.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.01.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Nie jesteś przerażona tym co Cię być może niedługo czeka? Chyba nie aż tak bardzo... Twarda baba jestem od zawsze w sumie Chyba zycie mnie nauczyło... Pozatym juz od 9ciu lat patrzę na to jak sie buduje - razem z matką wykańczałysmy dom kupiony w stanie surowym, z krzywymi ścianami, podłogami sufitami. No słowem oprócz murarki wszystkiego liznęłam patrząc lub własnoręcznie machajac to i owo. Pozatym mój chłop dorabiał w te wakacje co były na budowie w Anglii, także wie co i jak. Druga rzecz - też praktycznie z ojcem dom wybudował. Plan jest taki - duzo rzeczy robimy sami, żeby taniej było. Damy radę? Mam nadzieję jako studenci mamy teraz 120.000 - jak sprzedamy mieszkanie - planujemy się w tym zmieścić - bez mebli i agd powinno się udać, zwlaszcza, że materiały bedą z 7% vatem, a robocizna - tylko za murarkę i ewentualnie dach no i pompy do betonu, uda się? OBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dobry wieczór! Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.01.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 nie tam pouciekali ja siedzę i czekam aż ktoś coś napisze ale chyba sie nie doczekam... wlecze sie to oczekiwanie na posty jak oczekiwanie na pozwolenie na budowę tu na szczęście ciut szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 czas na mnie Dobrej nocki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts