Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Trini - czy Twój nick słusznie kojarzy mi się z Trinity ??

bardzo słusznie Ci sie kojarzy... ;)

Kiedyś byłam namietną fanką Matrixa - przeszło mi ale nick został juz parę ładnych lat go mam, ot kwestia przyzwyczajenia - na wszystkich forach gdzie bywam, mnie tak znają - i np. jak pojawiam sie na innym i jest ktoś na nim z innego gdzie też jestem - łatwiej sie odnaleźć :p

taaa wiem - skomplikowane jak sie czyta , ale w sumie dosć proste :p

Hmmm - Olka - Twój net jest chyba rzeczywiście dosyć wolny 8)

dosyć wolny to mało powiedziane, on jest przeraźliwie wolny.

Ola - a może masz wirusy??

Tylko się nie dziw, bo ja sam mam !!!

Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie !!!!! I tak cały czas się dzieje. Więc z tej mojej neostrady mam w sumie mały użytek bo większość szybkości zżerają procesy wirusowe ...

Trini - czy Twój nick słusznie kojarzy mi się z Trinity ??

bardzo słusznie Ci sie kojarzy... ;)

Kiedyś byłam namietną fanką Matrixa - przeszło mi ale nick został juz parę ładnych lat go mam, ot kwestia przyzwyczajenia - na wszystkich forach gdzie bywam, mnie tak znają - i np. jak pojawiam sie na innym i jest ktoś na nim z innego gdzie też jestem - łatwiej sie odnaleźć :p

A wiesz jak jest po polsku Trinity ???

Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie

ale to tak ma być...

problem zaczyna sie wtedy gdy mało Ci wychodzi a wiecej przychodzi - miałam neostradę 3 lata, to na pewno musi byc tak

Do wirusów najlepszy jest darmowy program avast - polecam.

Łaże wszędzie nawet po chińskich i japońskich i ruskich stronach ze schematami do haftów, i nic sie nie dzieje :)

Hmmm - Olka - Twój net jest chyba rzeczywiście dosyć wolny 8)

dosyć wolny to mało powiedziane, on jest przeraźliwie wolny.

Ola - a może masz wirusy??

Tylko się nie dziw, bo ja sam mam !!!

Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie !!!!! I tak cały czas się dzieje. Więc z tej mojej neostrady mam w sumie mały użytek bo większość szybkości zżerają procesy wirusowe ...

Całkiem możliwe. Ostatnio to dreszcze mnie nękają :wink: . Wirus z kompa przechodzi na mnie. Nic dziwnego jak cały czas przed nim siedzę.

Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie

ale to tak ma być...

problem zaczyna sie wtedy gdy mało Ci wychodzi a wiecej przychodzi - miałam neostradę 3 lata, to na pewno musi byc tak

Do wirusów najlepszy jest darmowy program avast - polecam.

Łaże wszędzie nawet po chińskich i japońskich i ruskich stronach ze schematami do haftów, i nic sie nie dzieje :)

skanowanie portów jest normalką. Avast bedzie przed tym chronił. Do tego przydałby sie jakis antywir. Albo przynajmniej co jakis czas przejechać skanerem ze strony http://www.arcabit.com.pl

STRESZCZENIE

Odcinek 1173 rozpoczęła Joanna od Janusza, która wykorzystała słaby refleks inżyniera Mamonia. Uprzejmie donoszę, że uczestnicy gonitwy RW długo spali zamiast nabijać posty. Później Olka zaczęła temat wiosennych tęsknot w czym wtórowało jej wiele osób. Prezesum Recordum wyraźnie nie wierzy w swoje siły oraz swój sławny szpadel fiskars, a z drugiej strony może się wzbogacić na lepieniu garnków. Miras od Żaby lubi babrać w ziemi, a Trini w swoim związku nosi spodnie. Stronę zakończyła Olka.