Trini 14.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 dobra, nie jarzę... http://forum.erodzice.com/images/smiles/19.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Haloo Haloooo - tu czajnik Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Hmmm - Olka - Twój net jest chyba rzeczywiście dosyć wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 ooo zajrzyłam http://forum.erodzice.com/images/smiles/109.gif Inżynierze... http://forum.erodzice.com/images/smiles/217.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.01.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 dobra, nie jarzę... http://forum.erodzice.com/images/smiles/19.gif czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 dobra, nie jarzę... http://forum.erodzice.com/images/smiles/19.gif Trini - tu chodzi o ustrzelenie nowej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.01.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Hmmm - Olka - Twój net jest chyba rzeczywiście dosyć wolny dosyć wolny to mało powiedziane, on jest przeraźliwie wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Trini - czy Twój nick słusznie kojarzy mi się z Trinity ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Trini - tu chodzi o ustrzelenie nowej strony juz wiem, ja to póki co nie próbuje, boje się streszczeń ja dziennikara no... http://forum.erodzice.com/images/smiles/213.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Trini - czy Twój nick słusznie kojarzy mi się z Trinity ?? bardzo słusznie Ci sie kojarzy... Kiedyś byłam namietną fanką Matrixa - przeszło mi ale nick został juz parę ładnych lat go mam, ot kwestia przyzwyczajenia - na wszystkich forach gdzie bywam, mnie tak znają - i np. jak pojawiam sie na innym i jest ktoś na nim z innego gdzie też jestem - łatwiej sie odnaleźć taaa wiem - skomplikowane jak sie czyta , ale w sumie dosć proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Hmmm - Olka - Twój net jest chyba rzeczywiście dosyć wolny dosyć wolny to mało powiedziane, on jest przeraźliwie wolny. Ola - a może masz wirusy?? Tylko się nie dziw, bo ja sam mam !!! Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie !!!!! I tak cały czas się dzieje. Więc z tej mojej neostrady mam w sumie mały użytek bo większość szybkości zżerają procesy wirusowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Trini - czy Twój nick słusznie kojarzy mi się z Trinity ?? bardzo słusznie Ci sie kojarzy... Kiedyś byłam namietną fanką Matrixa - przeszło mi ale nick został juz parę ładnych lat go mam, ot kwestia przyzwyczajenia - na wszystkich forach gdzie bywam, mnie tak znają - i np. jak pojawiam sie na innym i jest ktoś na nim z innego gdzie też jestem - łatwiej sie odnaleźć A wiesz jak jest po polsku Trinity ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie ale to tak ma być... problem zaczyna sie wtedy gdy mało Ci wychodzi a wiecej przychodzi - miałam neostradę 3 lata, to na pewno musi byc tak Do wirusów najlepszy jest darmowy program avast - polecam. Łaże wszędzie nawet po chińskich i japońskich i ruskich stronach ze schematami do haftów, i nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 A wiesz jak jest po polsku Trinity ??? jasne - Trójca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.01.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Hmmm - Olka - Twój net jest chyba rzeczywiście dosyć wolny dosyć wolny to mało powiedziane, on jest przeraźliwie wolny. Ola - a może masz wirusy?? Tylko się nie dziw, bo ja sam mam !!! Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie !!!!! I tak cały czas się dzieje. Więc z tej mojej neostrady mam w sumie mały użytek bo większość szybkości zżerają procesy wirusowe ... Całkiem możliwe. Ostatnio to dreszcze mnie nękają . Wirus z kompa przechodzi na mnie. Nic dziwnego jak cały czas przed nim siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Całkiem możliwe. Ostatnio to dreszcze mnie nękają . Wirus z kompa przechodzi na mnie. Nic dziwnego jak cały czas przed nim siedzę. skad ja to znam... uzależnienie od netu, już parę lat mnie neka, na szczęście co jakis czas mam przesyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie ale to tak ma być... problem zaczyna sie wtedy gdy mało Ci wychodzi a wiecej przychodzi - miałam neostradę 3 lata, to na pewno musi byc tak Do wirusów najlepszy jest darmowy program avast - polecam. Łaże wszędzie nawet po chińskich i japońskich i ruskich stronach ze schematami do haftów, i nic sie nie dzieje skanowanie portów jest normalką. Avast bedzie przed tym chronił. Do tego przydałby sie jakis antywir. Albo przynajmniej co jakis czas przejechać skanerem ze strony http://www.arcabit.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 STRESZCZENIE Odcinek 1173 rozpoczęła Joanna od Janusza, która wykorzystała słaby refleks inżyniera Mamonia. Uprzejmie donoszę, że uczestnicy gonitwy RW długo spali zamiast nabijać posty. Później Olka zaczęła temat wiosennych tęsknot w czym wtórowało jej wiele osób. Prezesum Recordum wyraźnie nie wierzy w swoje siły oraz swój sławny szpadel fiskars, a z drugiej strony może się wzbogacić na lepieniu garnków. Miras od Żaby lubi babrać w ziemi, a Trini w swoim związku nosi spodnie. Stronę zakończyła Olka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 A wiesz jak jest po polsku Trinity ??? jasne - Trójca Nieeeeee... IMHO Trinity znaczy po polsku Trzynity (3 nity). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts