Trini 14.01.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 skanowanie portów jest normalką. Avast bedzie przed tym chronił. Do tego przydałby sie jakis antywir. Albo przynajmniej co jakis czas przejechać skanerem ze strony http://www.arcabit.com.pl hmm.. ja mam avasta z antywirem... co chwile mi aktualizuje bazy wirusów i co jakis czas jest komunikat, że właśnie wirus został usunięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.01.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Ależ glina jest swietnym materiałem na skalniak i kaskady wodne Są rosliny które rosna właśnie na takiej glebie. Glina jest bardzo bogata w substancje odżywcze i przemieszana z ziemią i piaskiem daje genialne efekty wzrostowe. Jest też ekstra podłożem do oczek wodnych, z tym że -aby nie wypłukały sie substancje z gliny, należy ja w oczku przysypać piaskiem. Nie przeczę - najtrudniej zacząć, ale jak juz sie uda to potrafi być o niebo lepsza niż te ziemie z worków Chcesz? Wywrotka się uzbiera - bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 A wiesz jak jest po polsku Trinity ??? jasne - Trójca Nieeeeee... IMHO Trinity znaczy po polsku Trzynity (3 nity). hehe - no wkrótce jak zaczne swój szalas stawiać to na pewno nabierze takiego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.01.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 RANKING RW 1. kze - 1162. Whisper - 1133. kasztanka - 834. maksiu - 775. Joanna i Janusz - 726. fizyk - 717. Majka- 608. SławekD-żonka - 579. Sonika - 4910.Teska 4011. badi, Jajcek 3813. Moniś - 3614. facio - 3515. Aga J.G - 2916. monka - 2617. Jezier-2518. markus_gdynia - 2419. Olkalybowa - 2320. andrzejka - 1721. Agniesia - 1422. joola - 1323. Funia, inż. Mamoń - 1225. Jane - 1026. Wojty, verunia, kasia64 - 929. Januszz - 630. ania, lafcadio - 532. Ewuś, Paty, kolia - 435. damiangajda, Jacek69, Daria - 338. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia - 241. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Ależ glina jest swietnym materiałem na skalniak i kaskady wodne Są rosliny które rosna właśnie na takiej glebie. Glina jest bardzo bogata w substancje odżywcze i przemieszana z ziemią i piaskiem daje genialne efekty wzrostowe. Jest też ekstra podłożem do oczek wodnych, z tym że -aby nie wypłukały sie substancje z gliny, należy ja w oczku przysypać piaskiem. Nie przeczę - najtrudniej zacząć, ale jak juz sie uda to potrafi być o niebo lepsza niż te ziemie z worków Chcesz? Wywrotka się uzbiera - bierz yy... no wieeeeeeesz - mam chyba kupę tego u siebie znaczy nie wiem - bo jeszcze dziury żadnej nie wykopałam a tak btw. to gdzie miałabym to trzymać jak mi ledwo miejsca na dom wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 skanowanie portów jest normalką. Avast bedzie przed tym chronił. Do tego przydałby sie jakis antywir. Albo przynajmniej co jakis czas przejechać skanerem ze strony http://www.arcabit.com.pl hmm.. ja mam avasta z antywirem... co chwile mi aktualizuje bazy wirusów i co jakis czas jest komunikat, że właśnie wirus został usunięty... avasta miałam w biurze, wymieniłam na Kasperskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Ależ glina jest swietnym materiałem na skalniak i kaskady wodne Są rosliny które rosna właśnie na takiej glebie. Glina jest bardzo bogata w substancje odżywcze i przemieszana z ziemią i piaskiem daje genialne efekty wzrostowe. Jest też ekstra podłożem do oczek wodnych, z tym że -aby nie wypłukały sie substancje z gliny, należy ja w oczku przysypać piaskiem. Nie przeczę - najtrudniej zacząć, ale jak juz sie uda to potrafi być o niebo lepsza niż te ziemie z worków Chcesz? Wywrotka się uzbiera - bierz yy... no wieeeeeeesz - mam chyba kupę tego u siebie znaczy nie wiem - bo jeszcze dziury żadnej nie wykopałam a tak btw. to gdzie miałabym to trzymać jak mi ledwo miejsca na dom wystarczy? no co Ty? za darmo daje, bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 To, że Prezesum Recordum napisał za mnie ranking odbieram jako ostrą reprymendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 skanowanie portów jest normalką. Avast bedzie przed tym chronił. Do tego przydałby sie jakis antywir. Albo przynajmniej co jakis czas przejechać skanerem ze strony http://www.arcabit.com.pl hmm.. ja mam avasta z antywirem... co chwile mi aktualizuje bazy wirusów i co jakis czas jest komunikat, że właśnie wirus został usunięty... avasta miałam w biurze, wymieniłam na Kasperskiego to moze coś pozmieniali - ja nie narzekam... kurczę, chyba sie za bardzo rozbujałam - co drugi post jest mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 no co Ty? za darmo daje, bierz wezme, jak mi w zamian ktoś pozabiera te drzewka co to je trzeba wyciąć bądx wykopać a jest tego ze 200 m 2 pęd przy pędzie... :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Przybyłam ponownie ale tylko na chwilę bozaraz muszę iśc do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 kurczę, chyba sie za bardzo rozbujałam - co drugi post jest mój... Żartujesz - masz dopiero 65 na ogólnym liczniku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 no co Ty? za darmo daje, bierz wezme, jak mi w zamian ktoś pozabiera te drzewka co to je trzeba wyciąć bądx wykopać a jest tego ze 200 m 2 pęd przy pędzie... :P:P niestety za daleko mieszkam, ale jeżeli będziesz jechać w moje okolice....................... u mnie twoje drzewka się zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 kurczę, chyba sie za bardzo rozbujałam - co drugi post jest mój... Żartujesz - masz dopiero 65 na ogólnym liczniku .... lepiej przy mnie nie mówić o liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Inż. Mamoń no na ogólnym tak - na tej stronie mnie najwiecej widać no i taa... 65... od 2 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Majka - a gdzie dokładnie? bo przy opisie nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 kurczę, chyba sie za bardzo rozbujałam - co drugi post jest mój... Żartujesz - masz dopiero 65 na ogólnym liczniku .... lepiej przy mnie nie mówić o liczniku Przy mnie też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 kurczę, chyba sie za bardzo rozbujałam - co drugi post jest mój... Żartujesz - masz dopiero 65 na ogólnym liczniku .... lepiej przy mnie nie mówić o liczniku Czy coś nie tak z Twoim licznikiem gazowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Majka - a gdzie dokładnie? bo przy opisie nie widzę... Ja widzę, że Zbik, ale pojęcia bladego nie mam gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 mea culpa - faktycznie jak byk stoi że ŻBIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts