mirek_gdynia 14.01.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 ech... a co dla inwestorów którzy dopiero zaczynają się budować? moze jakieś dopłaty unijne...? D. blada, pewnie nic - gdzie tam na pewno nic... buuu... ja chcę zwroty..... pamietaj, że w przyrodzie obowiązuje nastepująca zasada: żeby wyjąć trzeba najpierw włożyć Najpierw wydaj, potem odliczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 ech... a co dla inwestorów którzy dopiero zaczynają się budować? moze jakieś dopłaty unijne...? D. blada, pewnie nic - gdzie tam na pewno nic... buuu... ja chcę zwroty..... Trini - Ty chyba też dostaniesz zwroty, przecież ma to być do roku 2007 !!! POWAŻNIE!!!!!!!!!!!??????????? Gdzie to napisane... O matko... Marcinie - jeśli tak, to mi życie ratujesz, i cheć do niego - że cała kasa nie pójdzie na marne, znaczy podatkowa... Matko jedyna to wiadomość dnia!!! niech no Cie wysciskam... http://www.typetimes.org/images/Graphics/Two%20Bear%20Hug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 zaglądnij tutaj http://www.klasyfikacje.pl/ Majka - dzięki - świetna jest ta stronka z klasyfikacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 ech... a co dla inwestorów którzy dopiero zaczynają się budować? moze jakieś dopłaty unijne...? D. blada, pewnie nic - gdzie tam na pewno nic... buuu... ja chcę zwroty..... pamietaj, że w przyrodzie obowiązuje nastepująca zasada: żeby wyjąć trzeba najpierw włożyć Najpierw wydaj, potem odliczaj mam co włozyc - powiedzmy sie mieszkanie sprzeda - ja chcę potem jeszcze coś z tego wyjąć i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 ech... a co dla inwestorów którzy dopiero zaczynają się budować? moze jakieś dopłaty unijne...? D. blada, pewnie nic - gdzie tam na pewno nic... buuu... ja chcę zwroty..... Trini - Ty chyba też dostaniesz zwroty, przecież ma to być do roku 2007 !!! POWAŻNIE!!!!!!!!!!!??????????? Gdzie to napisane... O matko... Marcinie - jeśli tak, to mi życie ratujesz, i cheć do niego - że cała kasa nie pójdzie na marne, znaczy podatkowa... Matko jedyna to wiadomość dnia!!! Trini - zobacz na stronach Min Fin. Są formularze oraz broszura informacyjna. http://www.mofnet.gov.pl/_files_/informatory/zwrot/05_066_139_zwrotvat_krokpokroku_22_12_05.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 http://forum.erodzice.com/images/smiles/117.gif dzięki wielkie Inżynierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.01.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Siedzę sobie i zarabiam pieniądze (wypełniam kwity do zwrotu VAT). Czacha mi dymi. Mam już 54 faktury, a około 15 jest wątpliwych ze względu na numer PKWIU albo jego brak. Jak spoglądam na segregtor to mam jeszcze około 150 kolejnych faktur ... ale obwieszczenia prezesa GUS to chyba jeszcze nie było, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Siedzę sobie i zarabiam pieniądze (wypełniam kwity do zwrotu VAT). Czacha mi dymi. Mam już 54 faktury, a około 15 jest wątpliwych ze względu na numer PKWIU albo jego brak. Jak spoglądam na segregtor to mam jeszcze około 150 kolejnych faktur ... ale obwieszczenia prezesa GUS to chyba jeszcze nie było, co? Czy chodzi Ci o kwoty do wyliczenia limitów ??? Niestety nie wiem, jeszcze do tego nie doszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 no co filma obejrzałam, a tu cisza... łeee no co Wy śpita?? nu nu nu - nie spać... zwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.01.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 wlasnie musze usiasc i zaczac obliczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.01.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.01.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Właśnie wróciłam ze szpitala, gdyż moja najstarsza córcia na lodowisku złamała rękę. Na nieszczęście trzeba było ją trochę nastawić i u dzieci robi się to w znieczuleniu ogólnym, więc musiała zostaćw szpitalu. Ale po kilku godzinach obserwacji udało się nam wrócić do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Jestem już paskudnie zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Właśnie wróciłam ze szpitala, gdyż moja najstarsza córcia na lodowisku złamała rękę. Na nieszczęście trzeba było ją trochę nastawić i u dzieci robi się to w znieczuleniu ogólnym, więc musiała zostaćw szpitalu. Ale po kilku godzinach obserwacji udało się nam wrócić do domu Ufff - czyli źle, ale nie najgorzej .... Nie martw się, dzieciaki czasem łąmią to i owo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.01.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Asiu bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.01.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Będzie dobrze, na pewno Moja koleżanka z uczelni złamała kilka dni temu nogę w 4ech miejscach - też na lodowisku, każde złamanie otwarte - ta to poleży w szpitalu... Na dzieciach jak na psie - szybko sie goi - jak ja złamałam nogę jak miałam 10 lat to też szybko poszło - a miałam frajdę bo nie musiałam do szkoły chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.01.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Będziecie się jeszcze czaić? Ja w każdym razie idę spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts