Aga J.G 15.01.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Ja jak pracuje nie mogę z Wami spędzać nocy Ja jak pracuje to tez nioe mogie tu siedziec ale w malych krotkich przerwach .... Nam poprostu odcieli dostęp do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Ja jak pracuje nie mogę z Wami spędzać nocy Ja jak pracuje to tez nioe mogie tu siedziec ale w malych krotkich przerwach .... Nam poprostu odcieli dostęp do sieci U nas to ja moge odcinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Aga, jak Ty masz jeszcze siły po nocy iść na łyżwy . Szczerze podziwiam. Ja po nocy ledwo na oczy patrzę, ale to pewnie wiek Soniczko wracam, trochę pośpię potem wstaję kawka i jakoś funkcjonuje Zreszta w weekendy to takie spanie cała rodzina w domu i nie za bardzo udaje się wyspać Jakos daje radę Ja jak pójdę spać po dyżurze, to jest jeszcze gorzej - ani w tą, ani w tamtą . Bez spania nie dałabym rady A jak się prześpię topotem jakoś funkcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Ja jak pracuje nie mogę z Wami spędzać nocy Ja jak pracuje to tez nioe mogie tu siedziec ale w malych krotkich przerwach .... Nam poprostu odcieli dostęp do sieci No wiesz, jak mogli Unia, szpital, kształcenie... Złóż zażalenie. A dlaczego tak zrobili? Przecież ich to wiele nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 A teraz idę coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Ja jak pracuje nie mogę z Wami spędzać nocy Ja jak pracuje to tez nioe mogie tu siedziec ale w malych krotkich przerwach .... Nam poprostu odcieli dostęp do sieci U nas to ja moge odcinac A gdzie pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 A teraz idę coś zjeść SMACZNEGO Gdyby Monka była w pobliżu, pewnie by cos smakowitego zapodała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 NIEDZIELNY REKORDZIK 1. kze - 116 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 844. maksiu - 77 5. Joanna i Janusz - 72 6. fizyk - 71 7. Majka- 60 8. SławekD-żonka - 57 9. Sonika - 49 10. Teska - 40 11. Jajcek - 3912. badi - 38 13. Moniś - 36 14. facio - 35 15. Aga J.G - 29 16. monka - 26 17. Jezier-25 18. markus_gdynia - 24 19. Olkalybowa - 23 20. andrzejka - 17 21. Agniesia - 14 22. joola - 13 23. Funia, inż. Mamoń - 12 25. Jane - 10 26. Wojty, verunia, kasia64 - 9 29. Januszz - 6 30. ania, lafcadio - 5 32. Ewuś, Paty, kolia - 4 35. damiangajda, Jacek69, Daria - 3 38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, Trini - 2 41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 SONIKA to o ktorej zaczynamy ? [/b] Brawo Jajcek Nawet nie zauważyłam, że to nowa stronka . będę Cię oczekiwać już od 15-ej . Stroje wieczorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 SONIKA to o ktorej zaczynamy ? [/b] Brawo Jajcek Nawet nie zauważyłam, że to nowa stronka . będę Cię oczekiwać już od 15-ej . Stroje wieczorowe? O 15-tej jak mi na to w domciu pozwola to utne se jeszcze drzemke a tiu sie pewnie pokaze okolo 21 w strju wieczorowym oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Streszczenie: Stronke zaczela kasztanka i chyba poszla spac, pozniej bylo poranne powitanka, Kolia poszla na spacerek nad morze, a Teska nie poszla bo ma 90 km do morza , Aga po nocnym dyzurku przespala sie i poszla z rodzinka na lodowisko na lyzwy a Verunia to ma lodowisko przed domem, w przyszlym tygodniu Aga przyjezdza na podboj stolicy i bedzie szalec do bialego rana, a ja mam w czwartek randke z Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.01.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 no i co? moje dzisiejsze noszenie spódnicy w tym związku skończyło się poparzeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 no i co? moje dzisiejsze noszenie spódnicy w tym związku skończyło się poparzeniem... podobno najlepszymi kucharzami sa mezszyzni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.01.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 no i co? moje dzisiejsze noszenie spódnicy w tym związku skończyło się poparzeniem... podobno najlepszymi kucharzami sa mezszyzni powiedz to mojemu meżowi ja sie chetnie podpiszę swoimi 3,5* kończynami *jedna dzisiaj uszkodzona... wiec jest jej tylko pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 no i co? moje dzisiejsze noszenie spódnicy w tym związku skończyło się poparzeniem... podobno najlepszymi kucharzami sa mezszyzni powiedz to mojemu meżowi ja sie chetnie podpiszę swoimi 3,5* kończynami *jedna dzisiaj uszkodzona... wiec jest jej tylko pół A cio ja bede mu mowil skoro sam sie do garow nie garne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.01.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 wlasnie musze usiasc i zaczac obliczac ja już policzyłam , ale czekam na Prezesa GUS a jemu coś się nie spieszy ale po co ci on? On publikuje obwieszczenie w Monitorze Polskim o cenie 1 m2 mieszkania w IV kwartale 2005 r. - bez tego nie złożymy wniosków. A teraz spadam napalić w kominku w naszym domku, żeby woda w rurach nie zamarzała i żeby sufity do końca wyschły. papa wcale nie trzeba czekac na to obwieszczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.01.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Hej!!!Kochani ,podobno jest spotkanie forumowiczów w W-wie 4 marca.czy coś wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 jest. Wiem wszytsko o spotkaniu. Bylem na dwoch poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Cześć Jezier! Zdradz szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.01.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Spotkanie w piwnicy w redakcji na Kamionkowskiej. Bedzie jedzenie, picie, kapela, konkursy, spotkania ze specjalistami, odczyty nagrody. Mozna zobaczyc jak sie robi muratora. Transmisja internetowa ze spotkania tez bedzie. No i duzo forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts