maksiu 15.01.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Hej!!! Kochani ,podobno jest spotkanie forumowiczów w W-wie 4 marca. czy coś wiecie? Zajrzyj: http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=94&sid=0002485cb407266203445b3d532554b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Ja jak pracuje nie mogę z Wami spędzać nocy Ja jak pracuje to tez nioe mogie tu siedziec ale w malych krotkich przerwach .... Nam poprostu odcieli dostęp do sieci No wiesz, jak mogli Unia, szpital, kształcenie... Złóż zażalenie. A dlaczego tak zrobili? Przecież ich to wiele nie kosztuje. Nic ich nie kosztuje, ale muszą pokazać czyje na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 A co tutaj taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu załatwione, po zejsciu ze schodów, w prawo i w kącie bedzie kącik rw, obok kk http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Super Maksiu, dzięki bardzo - tam skieruję swoje pierwsze kroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Hej!!! Kochani ,podobno jest spotkanie forumowiczów w W-wie 4 marca. czy coś wiecie? Zajrzyj: http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=94&sid=0002485cb407266203445b3d532554b7 Hihihi, Kasia - Maksiu juz nam nawet kącik załatwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Dobra, zaległości nadrobione - po Japońsku - jako-tako bo trochę naskrobaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 no to mamy poniedziałek...ja już na placu boju...ściana kominkowa definitywnie zakończona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam. Nadrabiam zaległości... A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu załatwione, po zejsciu ze schodów, w prawo i w kącie bedzie kącik rw, obok kk Super informacja Maksiu! Postarałeś sie... Może prezes da Ci medal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Zapłaciłam 1000zł za wyrównanie terenu. Trochę pracy było bo z końca działki nawodziliśmy do przodu. Są plusy i minusy dużej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 O, jeszcze o glinie przypominają, no... Z tyłu mam górki ziemi, z przodu mam górkę gliny. Mam pomysł, żeby ziemię z tyłu dać na przód, ale nie mam pomysłu co zrobić z gliną z przodu U mnie sam humus... Na szczęście gliny brak, sam piach... W końcu jakieś 2km do Wisły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 no to mamy poniedziałek...ja już na placu boju...ściana kominkowa definitywnie zakończona... Widziałam z dywanika i poduszki skorzystałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Szkoda że ja nie znam nikogo kogo praca w ziemi mogła by odstresowac bo na mnie jak narazie działa wprost odwrotnie A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Szkoda że ja nie znam nikogo kogo praca w ziemi mogła by odstresowac bo na mnie jak narazie działa wprost odwrotnie A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. Hihihi, a my musimy wykopać pod gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wody nie chcę wychodzi nam na toże będzie trawa jakieś iglaki wokół siatki, może mały klombik z przodu domu i jak najmniej kwitnąch i pylących roślinek Zgadzam się w 100%. Mało pylących rzeczy, mogą być najwyżej kolorowo kwitnące kwiatki i dużo iglaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam. Nadrabiam zaległości... Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ja też zwolennikiem oczek wodnych nie jestem. Zwłaszcza jak moje maleństwo będzie wkrótce biegać dookkoła domu. Żadnego oczka wodnego. Jestem zwolnennikiem rozwiązań praktycznych i bezpiecznych.. Poza tym oczami wyobraźni juz widzę jak Madzia wchodzi / wpada do takiego oczka.. O co to to nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 no co Ty? za darmo daje, bierz wezme, jak mi w zamian ktoś pozabiera te drzewka co to je trzeba wyciąć bądx wykopać a jest tego ze 200 m 2 pęd przy pędzie... :P:P A co to za drzewka? Iglaki, sosenki może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witam stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Szkoda że ja nie znam nikogo kogo praca w ziemi mogła by odstresowac bo na mnie jak narazie działa wprost odwrotnie A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. Hihihi, a my musimy wykopać pod gaz Ale z Wawy do Was troszkę kawałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts