Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ja rano wróciłam z pracy 8)

No to zasluzylas na lyzwy ;-)

Ale ten tydzień mam mało pracujący :)

Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę :wink: :)

A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy :lol: :lol: :lol:

Jajcek,

to możemy czwartkową noc spędzić razem :wink:

Ja jak pracuje nie mogę z Wami spędzać nocy :cry:

Ja jak pracuje to tez nioe mogie tu siedziec ale w malych krotkich przerwach .... :wink:

Nam poprostu odcieli dostęp do sieci :evil:

No wiesz, jak mogli :evil:

Unia, szpital, kształcenie...

Złóż zażalenie.

A dlaczego tak zrobili? Przecież ich to wiele nie kosztuje.

Nic ich nie kosztuje, ale muszą pokazać czyje na wierzchu :cry:

A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW 8) A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' 8) ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu :wink:

załatwione, po zejsciu ze schodów, w prawo i w kącie bedzie kącik rw, obok kk :D

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Super Maksiu, dzięki bardzo - tam skieruję swoje pierwsze kroki 8) :p :p :p

Witam. 8)

Nadrabiam zaległości...

A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW 8) A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' 8) ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu :wink:

załatwione, po zejsciu ze schodów, w prawo i w kącie bedzie kącik rw, obok kk :D

Super informacja Maksiu! Postarałeś sie... Może prezes da Ci medal? :roll: :wink:

O, jeszcze o glinie przypominają, no... Z tyłu mam górki ziemi, z przodu mam górkę gliny. Mam pomysł, żeby ziemię z tyłu dać na przód, ale nie mam pomysłu co zrobić z gliną z przodu :-?

U mnie sam humus... Na szczęście gliny brak, sam piach... W końcu jakieś 2km do Wisły.. 8)

Wody nie chcę wychodzi nam na toże będzie trawa jakieś iglaki wokół siatki, może mały klombik z przodu domu i jak najmniej kwitnąch i pylących roślinek :-?

Zgadzam się w 100%.

Mało pylących rzeczy, mogą być najwyżej kolorowo kwitnące kwiatki i dużo iglaków. :lol: :p

Ja też zwolennikiem oczek wodnych nie jestem. Zwłaszcza jak moje maleństwo będzie wkrótce biegać dookkoła domu.

Żadnego oczka wodnego. Jestem zwolnennikiem rozwiązań praktycznych i bezpiecznych.. Poza tym oczami wyobraźni juz widzę jak Madzia wchodzi / wpada do takiego oczka.. :roll: :evil: O co to to nie... :x :cry:

Szkoda że ja nie znam nikogo kogo praca w ziemi mogła by odstresowac bo na mnie jak narazie działa wprost odwrotnie :o :roll:

A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. 8) :roll:

Hihihi, a my musimy wykopać pod gaz :wink: :lol:

Ale z Wawy do Was troszkę kawałek..