kze 16.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Majka - a gdzie dokładnie? bo przy opisie nie widzę... Ja widzę, że Zbik, ale pojęcia bladego nie mam gdzie to jest A ja wiem ja też!!!!! I ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Trini - gratuluję super streszczenia!! Na prawde bardzo podobało mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Siedzę sobie i zarabiam pieniądze (wypełniam kwity do zwrotu VAT). Czacha mi dymi. Mam już 54 faktury, a około 15 jest wątpliwych ze względu na numer PKWIU albo jego brak. Jak spoglądam na segregtor to mam jeszcze około 150 kolejnych faktur ... no głupiego robota... to prawda... ale pociesz się, że zwrot kasy będzie... ech... a co dla inwestorów którzy dopiero zaczynają się budować? moze jakieś dopłaty unijne...? D. blada, pewnie nic - gdzie tam na pewno nic... buuu... ja chcę zwroty..... Można w szarą strefe wejść... Wtedy jest odliczenie całego 22%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 z dywanika i poduszki skorzystałam e nie było chyba tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. to zapraszam do mnie kpania Cu tu nie zabraknie...ale uprzedzam sama glina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witam stukaczy Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Właśnie wróciłam ze szpitala, gdyż moja najstarsza córcia na lodowisku złamała rękę. Na nieszczęście trzeba było ją trochę nastawić i u dzieci robi się to w znieczuleniu ogólnym, więc musiała zostaćw szpitalu. Ale po kilku godzinach obserwacji udało się nam wrócić do domu Uuuu.. To współczuje.. Czyzby piatek 13-tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Poza tym oczami wyobraźni juz widzę jak Madzia wchodzi / wpada do takiego oczka.. O co to to nie... Moja Karolcia już raz wskoczyła do takiego zbiorniczka...dobrze, że nic się nie stało poza zieloną łazienką! Ale Majka dzielnie ją odsprzątała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Szkoda że ja nie znam nikogo kogo praca w ziemi mogła by odstresowac bo na mnie jak narazie działa wprost odwrotnie A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. Hihihi, a my musimy wykopać pod gaz Ale z Wawy do Was troszkę kawałek.. Możesz spać w pokoju gościnnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witam stukaczy i my witamy czołowego "stukacza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 z dywanika i poduszki skorzystałam e nie było chyba tak źle... Było dobrze, a nawet jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Właśnie wróciłam ze szpitala, gdyż moja najstarsza córcia na lodowisku złamała rękę. Na nieszczęście trzeba było ją trochę nastawić i u dzieci robi się to w znieczuleniu ogólnym, więc musiała zostaćw szpitalu. Ale po kilku godzinach obserwacji udało się nam wrócić do domu Uuuu.. To współczuje.. Czyzby piatek 13-tego? O qrczak - tego nie doczytałam Bidulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Było dobrze, a nawet jeszcze lepiej teraz pora drewno zamawiać tylko skąd brać na to wszystko kasę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Poza tym oczami wyobraźni juz widzę jak Madzia wchodzi / wpada do takiego oczka.. O co to to nie... Moja Karolcia już raz wskoczyła do takiego zbiorniczka...dobrze, że nic się nie stało poza zieloną łazienką! Ale Majka dzielnie ją odsprzątała... Jakby u nas jakies oczko było, to na bank Dorota by je zaliczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witam stukaczy i my witamy czołowego "stukacza" hahahah...o nie...w RW czołowym stukaczem...jest Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Było dobrze, a nawet jeszcze lepiej teraz pora drewno zamawiać tylko skąd brać na to wszystko kasę....... teraz??? ja dzwoniłam..i u mnie teraz ceny sa okropne.....chyba lepiej jest zamowic gdzie w marcu.no chyba ze teraz musisz palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. to zapraszam do mnie kpania Cu tu nie zabraknie...ale uprzedzam sama glina! Jak będe u Teściów w Krakowie to pomyslę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Było dobrze, a nawet jeszcze lepiej teraz pora drewno zamawiać tylko skąd brać na to wszystko kasę....... No właśnie, dlatego my koniec końców zrezygnowaliśmy z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. to zapraszam do mnie kpania Cu tu nie zabraknie...ale uprzedzam sama glina! Jak będe u Teściów w Krakowie to pomyslę.. To Poznań po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Poza tym oczami wyobraźni juz widzę jak Madzia wchodzi / wpada do takiego oczka.. O co to to nie... Moja Karolcia już raz wskoczyła do takiego zbiorniczka...dobrze, że nic się nie stało poza zieloną łazienką! Ale Majka dzielnie ją odsprzątała... A u mojego ojca (czyli dziadka) na działce jest takie oczko wodne... Powiedziałem, że Madzia nie przyjedzie na działkę dopóki nie zlikwiduje lub odpowiednio nie zabezpieczy tego zbiornika wodnego. Przeciez dni jest kamieniste, kaskada kamienista, kamienie koło skalniaka itp. Toż to nawet dziecka nie mozna będzie spóścić na chwilę z oka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts