kze 16.01.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witam stukaczy i my witamy czołowego "stukacza" hahahah...o nie...w RW czołowym stukaczem...jest Prezes To dobrze, ze Prezes, bo bałem się że to ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Było dobrze, a nawet jeszcze lepiej teraz pora drewno zamawiać tylko skąd brać na to wszystko kasę....... No właśnie, dlatego my koniec końców zrezygnowaliśmy z kominka wogole nie macie kominka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witam stukaczy i my witamy czołowego "stukacza" hahahah...o nie...w RW czołowym stukaczem...jest Prezes To dobrze, ze Prezes, bo bałem się że to ja... ups oj.......PEWNIE ZE TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Poza tym oczami wyobraźni juz widzę jak Madzia wchodzi / wpada do takiego oczka.. O co to to nie... Moja Karolcia już raz wskoczyła do takiego zbiorniczka...dobrze, że nic się nie stało poza zieloną łazienką! Ale Majka dzielnie ją odsprzątała... Jakby u nas jakies oczko było, to na bank Dorota by je zaliczyła Ja tez tego obawiam sie, więc wolę dmuchać na zimne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A u mojego ojca (czyli dziadka) na działce jest takie oczko wodne... Powiedziałem, że Madzia nie przyjedzie na działkę dopóki nie zlikwiduje lub odpowiednio nie zabezpieczy tego zbiornika wodnego. Przeciez dni jest kamieniste, kaskada kamienista, kamienie koło skalniaka itp. Toż to nawet dziecka nie mozna będzie spóścić na chwilę z oka.. Z wodą nie ma żartów wystarczy chwilka nieuwagi...i po co kusić los... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A u mojego ojca (czyli dziadka) na działce jest takie oczko wodne... Powiedziałem, że Madzia nie przyjedzie na działkę dopóki nie zlikwiduje lub odpowiednio nie zabezpieczy tego zbiornika wodnego. Przeciez dni jest kamieniste, kaskada kamienista, kamienie koło skalniaka itp. Toż to nawet dziecka nie mozna będzie spóścić na chwilę z oka.. Nie jest tak źle - teściowa ma skalniaczek tak zwany i młodą jedynie trzeba było pilnować jak zaczynała chodzić, czy wcześniej jak raczkowała - strasznie ją ciągnęły białe kamyczki, które namiętnie babci wyciągała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A ja uważam, że moim drugim zawodem mogłoby być.. kopacz rowów.. to zapraszam do mnie kpania Cu tu nie zabraknie...ale uprzedzam sama glina! Jak będe u Teściów w Krakowie to pomyslę.. To Poznań po drodze Gratuluje punkta. Niestety Poznań nie jest po drodze, ale kto wie gdzie będziemy kiedyś jechali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Było dobrze, a nawet jeszcze lepiej teraz pora drewno zamawiać tylko skąd brać na to wszystko kasę....... No właśnie, dlatego my koniec końców zrezygnowaliśmy z kominka wogole nie macie kominka???? Ja akurat miałam na myśli drewno na oblicówki...ale kominek też mamy....a nie stać mnie by juz teraz kupować drewno na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witam stukaczy i my witamy czołowego "stukacza" hahahah...o nie...w RW czołowym stukaczem...jest Prezes To dobrze, ze Prezes, bo bałem się że to ja... ups oj.......PEWNIE ZE TY To ja Prezes jestem? Palmę pierwszego stukacza mogę z chęcią oddać Whisperowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wogole nie macie kominka???? Ja wiem, że w tych czasach to dzine, ale nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Gratuluje punkta. Dzięki bardzo, tego jeszcze nie było bym o tej godzinie i wystawiła stronkę i jeszcze nową rozpoczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wogole nie macie kominka???? Ja wiem, że w tych czasach to dzine, ale nie mamy ciut, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A u mojego ojca (czyli dziadka) na działce jest takie oczko wodne... Powiedziałem, że Madzia nie przyjedzie na działkę dopóki nie zlikwiduje lub odpowiednio nie zabezpieczy tego zbiornika wodnego. Przeciez dni jest kamieniste, kaskada kamienista, kamienie koło skalniaka itp. Toż to nawet dziecka nie mozna będzie spóścić na chwilę z oka.. Z wodą nie ma żartów wystarczy chwilka nieuwagi...i po co kusić los... Własnie, własnie... Dlatego mój ogródek będzie (ma być) bezpieczny, funkcjonalny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witam stukaczy i my witamy czołowego "stukacza" hahahah...o nie...w RW czołowym stukaczem...jest Prezes To dobrze, ze Prezes, bo bałem się że to ja... ups oj.......PEWNIE ZE TY To ja Prezes jestem? Palmę pierwszego stukacza mogę z chęcią oddać Whisperowi.. hahahah no to sprobuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wogole nie macie kominka???? Ja wiem, że w tych czasach to dzine, ale nie mamy No nie jest to typowe, ale znałem jedną osobe co stwierdziła, że nie będzie robiła kotłowni z salonu i .. kominek jest w piwnicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 No to zaległosci nadrobione. Tak więc.. moge zająć się pracą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wogole nie macie kominka???? Ja wiem, że w tych czasach to dzine, ale nie mamy No nie jest to typowe, ale znałem jedną osobe co stwierdziła, że nie będzie robiła kotłowni z salonu i .. kominek jest w piwnicy.. a może jest to piwnica w klimacie zabytkowego podziemia do siedzenia i innych imprez to ja wtedy dobrze rozumię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wogole nie macie kominka???? Ja wiem, że w tych czasach to dzine, ale nie mamy No nie jest to typowe, ale znałem jedną osobe co stwierdziła, że nie będzie robiła kotłowni z salonu i .. kominek jest w piwnicy.. a może jest to piwnica w klimacie zabytkowego podziemia do siedzenia i innych imprez to ja wtedy dobrze rozumię Piwnica ma ok. 1.80 bo coś źle wyliczyli i zaizolowali. Generalnie dom jest robiony bardzo małymi kosztami... No, ale najważniejsze, że własciciele są zadowoleni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ale w piwnicy Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts