Teska 16.01.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 czy u Was tez taki mroz??? szkoda tylko ze sniegu w szczecinie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 U nas rano -10stC a po śniegu jedynie tu i ówdzie pamiątki, ale by zabrać dziecko na sanki toto się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka Ależ oczywiście! Każdy dom jest orginalny. I przede wszystkim musi podobać się włascicielom. A nie lepiej było przewidzieć mniejsce na kominek i za jakiś czas go zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka Ależ oczywiście! Każdy dom jest orginalny. I przede wszystkim musi podobać się włascicielom. A nie lepiej było przewidzieć mniejsce na kominek i za jakiś czas go zamontować? Gdybyśmy my to budowali ... to wszystko wyglądałoby zupełnie inaczej... teraz to już po ptakach, ale na pocieszenie wyliczamy nasz rozkład dnia: wcześnie rano do pracy, zanim wrócimy to późno, zanim się rozkulbaczymy, coś zjemy i zajmiemy przychówkiem, to już trzeba będzie iść spać, a w weekend jakies prace domowe..., a w sezonie ogródkowym dużo ziemi do obrobienia i koniec, a jak już dzieci wyrosną - to będzie czas na generalny remont - kto wie, może wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka To jest nas dwie, bo ja też nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka To jest nas dwie, bo ja też nie mam . no prosze...Olka nie chcieliscie czy tez finanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Kominek to mogłabym mieć jedynie w celach relaksujących. Bo wstawać skoro świt, wychodzić na dwór, rąbać drzewo, rozpalać, aby było w domu ciepło to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witajcie Agacka, nasz staw niedługo będzie głęboki, koniec więc z taplaniem się po kolana u nas mrozisko, snmieg, całkiem fajnie, gdyby do pracy nie trzeba byłoby chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka To jest nas dwie, bo ja też nie mam . no prosze...Olka nie chcieliscie czy tez finanse? Nie chcieliśmy. Mąż przez pół życia nosił węgiel do pieca i już mu zbrzydło. A swoją drogą pieniądze, które zostały w kieszeni też cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Miło się gada, ale do pracy czas . Papapapapa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka To jest nas dwie, bo ja też nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 witajcie Agacka, nasz staw niedługo będzie głęboki, koniec więc z taplaniem się po kolana u nas mrozisko, snmieg, całkiem fajnie, gdyby do pracy nie trzeba byłoby chodzić W Wawie rano było -10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Miło się gada, ale do pracy czas . Papapapapa . Przyjemności w ten mroźny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wychodzi na to, że mamy oryginalny dom - bo bez kominka To jest nas dwie, bo ja też nie mam . no prosze...Olka nie chcieliscie czy tez finanse? Nie chcieliśmy. Mąż przez pół życia nosił węgiel do pieca i już mu zbrzydło. A swoją drogą pieniądze, które zostały w kieszeni też cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 czy u Was tez taki mroz??? szkoda tylko ze sniegu w szczecinie nie ma melduję, że śnieg jest i mróz ponad -10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 czy u Was tez taki mroz??? szkoda tylko ze sniegu w szczecinie nie ma melduję, że śnieg jest i mróz ponad -10 u Ciebie jest super ogladalam fotki.....snieg ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam u nas też śnieg i mróz Już dawno nie byłou nas takiej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.01.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam u nas też śnieg i mróz Już dawno nie byłou nas takiej zimy aż dziw, że nie zamarzła mi automatyka w barmach... nie to żebym sią skarżyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam u nas też śnieg i mróz Już dawno nie byłou nas takiej zimy aż dziw, że nie zamarzła mi automatyka w barmach... nie to żebym sią skarżyła... Może dobrze posmarowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts