Trini 17.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witajcie !!! A szukam szpadla dla kobiet, jest taki model w fiskarsie nooo i ogródek będę chciała skopać, chocby po to, żeby grab pod płotem posadzić Trini - a dlaczego akurat grab ?? bo gęsty od ciekawskich ludzisków co nieco zasłoni, bo szybko rosnie to i szybko zasłoni, fajnie sie go przycina - no po to mi sekator fiskarsa toże , ptice lubią go wcinać - graba nie fiskarsa, a niech wcinaja - jednak graba ino co by mnie potem piknie śpiwoły I to ten sam grab co drzewo - ino jak sie przycina od małego roslinka to nie robi sie wielki ino gęsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 szpadle dla kobiet służą do ozdoby. Lepiej kup normalną a do tych drzewek to łopata nie starczy, ciągnik by sie przydał moze i tacja, ale szpadel musi być - bo ostre zakończenie konieczne... A ciagnik też pójdzie, ale mniejsze paskudztwa to trza własnoręcznie to labirynt grabowy jaki wyszperala kiedys agacka http://www.agrobud.com.pl/4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 I to ten sam grab co drzewo - ino jak sie przycina od małego roslinka to nie robi sie wielki ino gęsty Znaczy sie ma być żywopłocik a nie drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Też mam dylemat natury ogrodowej. Otóż nie mam pozbruków, a mieć je jest znacznie praktyczniej bo się błota nie wnosi. Nie mam też ogrodu, ale mam górę humusu. Nie mam pojęcia czy najpierw tępić chwasty, a potem rozrzucać ziemię czy najpierw rozrzucić a potem wyrywać to co wyrośnie. Dla ułatwienia dodam, że nie mam też kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 I to ten sam grab co drzewo - ino jak sie przycina od małego roslinka to nie robi sie wielki ino gęsty Znaczy sie ma być żywopłocik a nie drzewo? no dokładnie... Na jeszcze jedno drzewo Inżynierze to u mnie miejsca nie staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Też mam dylemat natury ogrodowej. Otóż nie mam pozbruków, a mieć je jest znacznie praktyczniej bo się błota nie wnosi. Nie mam też ogrodu, ale mam górę humusu. Nie mam pojęcia czy najpierw tępić chwasty, a potem rozrzucać ziemię czy najpierw rozrzucić a potem wyrywać to co wyrośnie. Dla ułatwienia dodam, że nie mam też kasy najpierw rozrzucic humus bo jak znam życie i te podłe chwasty to na pewno coś Ci jeszcze z humusu wyrosnie zarodniki czy insze siakieś perze tam na pewno siedzą a wystarczy tylko jedno kłącze korzenia - i dziekuję... zabawa od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 czółko Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Przelotne hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 nabijamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 inżynierze - najpierw oczyścic z chwastów, potem rozrzucić humus i jeszcze raz oczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 cisza nastała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.01.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 co nabijamy?czyżby koniec stronki się zbliżał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 cisza nastała... byłam obejrzeć kominek agackiej. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 o wróciły a no sie zbliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 chyba też zaraz pójdę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 idzie wolno, coraz prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 cisza nastała... bo czajniki się czają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 jeszcze chyba jeden... O TRAFIŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 no tak Trini, gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts