Trini 17.01.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 dziękuję idę klecic strrreszszszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Chwilkę mnie nie było i patrzajta ludziska - jest nowa strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 STRESZSZSZCZENIE... zaczęła SławekD-żonka... o zmywarkach i ich wpływie na strachliwosć A wybrać coś trza... Wpadł zarobiony po pachy kze. Teska, Prezesum Recordum, Maluszek, SławekD-żonka czyli Kasia rozprawiaja n.t. sprzętów agd w dalszym ciagu... Wniosków nie wysnuto "bo nie" Funia poczuła się wyslizgana z punkta za nową stronkę. W tym momencie większosć opuszcza pracę co by dotrzeć do domu do dzieci psów i innych wygłodniałych stworzeń. Agacce brama sie zbuntowała i przymarzła czy do gleby, podłoża, betonu, czy do samej siebie - nie stwierdzono. kze poleciał na angielski po rozmowie z anglojezycznym klientem... w kompleksy popadł czy jak? Trini dzis straszyła sąsiadów wlasnym wyciem - czyt. karaoke, potem szukała szpadla fiskarsa - w planach ma kopanie i sadzenie zywopłotu. Po co? Tego też nie wie nikt Inz Mamoń intensywnie mysli o tym czy najpier wyplenic chwasty, czy rozmemłać humus a potem plenić. Zdania są podzielone - a w.w. inż jeszcze nie zdecydował - mysli dalej. hmm.. znowu zakończyła Funia... Sie juz nauczyłam, ze ranking PAN Prezes robi - to nie robie * - poprawiono sugerowane błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 najpierw rozrzucic humus inżynierze - najpierw oczyścic z chwastów, potem rozrzucić humus i jeszcze raz oczyścić i bądź tu człeku mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.01.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 No i znów mnie Laski wyslizgały. Gratki Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 no jak wolisz... ja bym robila to raz, bo podobno dwa razy to głupiego robota a tak na poważnie to za leniwa jestem na 2 razy i środka w podwójnej ilosci szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 STRESZSZSZCZENIE... Sie juz nauczyłam, ze ranking prezes robi - to nie robie Nie "prezes" ino "Prezes", a jeszcze lepiej "Pan Prezes" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 No i znów mnie Laski wyslizgały. Gratki Trini Dzieki Funiu musisz sie postarać... to co nabijamy posty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 STRESZSZSZCZENIE... Sie juz nauczyłam, ze ranking prezes robi - to nie robie Nie "prezes" ino "Prezes", a jeszcze lepiej "Pan Prezes" to co poprawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 no jak wolisz... ja bym robila to raz, bo podobno dwa razy to głupiego robota a tak na poważnie to za leniwa jestem na 2 razy i środka w podwójnej ilosci szkoda... Wątpliwości coraz więcej.... to te chwasty trzeba ręcznie, mechanicznie czy chemicznie potraktować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 to poprawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 no jak wolisz... ja bym robila to raz, bo podobno dwa razy to głupiego robota a tak na poważnie to za leniwa jestem na 2 razy i środka w podwójnej ilosci szkoda... Wątpliwości coraz więcej.... to te chwasty trzeba ręcznie, mechanicznie czy chemicznie potraktować ?? mysle, że jak baardzo upierdliwe to chemicznie jesli tam sa póki co same chwasty, to nie patyczkuj sie i dawaj całe roundupem... Trzy tygodnie i skończy sie jego działanie (niszczace) a gleba od chwastów będzie czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 No i znów mnie Laski wyslizgały. Gratki Trini Funia - teraz już rozumiem. Walczysz zaciekle o swój trzynasty punkt bo obecnie jesteś w rankingu ex aequo z pewnym podejrzanym typem na bardzo odległej zresztą pozycji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 to poprawię... Oczywiście, że poprawiaj i to piorunem bo jak Prezes to zobaczy to masz przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 poprawiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.01.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 no jak wolisz... ja bym robila to raz, bo podobno dwa razy to głupiego robota a tak na poważnie to za leniwa jestem na 2 razy i środka w podwójnej ilosci szkoda... Wątpliwości coraz więcej.... to te chwasty trzeba ręcznie, mechanicznie czy chemicznie potraktować ?? mysle, że jak baardzo upierdliwe to chemicznie jesli tam sa póki co same chwasty, to nie patyczkuj sie i dawaj całe roundupem... Trzy tygodnie i skończy sie jego działanie (niszczace) a gleba od chwastów będzie czysta Na kfastach sie za bardzo nie znam, ale wiem, że mam też skrzyp w dużej ilości, a un jest na roundup niewrażliwy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.01.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 STRESZSZSZCZENIE... Sie juz nauczyłam, ze ranking prezes robi - to nie robie Eeee tam, rób bo Prezes nie codzień zaglada i jak tu zostanie bez rankingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 no jak wolisz... ja bym robila to raz, bo podobno dwa razy to głupiego robota a tak na poważnie to za leniwa jestem na 2 razy i środka w podwójnej ilosci szkoda... Wątpliwości coraz więcej.... to te chwasty trzeba ręcznie, mechanicznie czy chemicznie potraktować ?? mysle, że jak baardzo upierdliwe to chemicznie jesli tam sa póki co same chwasty, to nie patyczkuj sie i dawaj całe roundupem... Trzy tygodnie i skończy sie jego działanie (niszczace) a gleba od chwastów będzie czysta Na kfastach sie za bardzo nie znam, ale wiem, że mam też skrzyp w dużej ilości, a un jest na roundup niewrażliwy ... łojjj... na skrzyp nie znam odtrutki... znaczy znam ale takze upierdliwą... pazurki ogrodnicze w garść na kolana i wszystkie korzenie z ziemi wydrapać... Teść sie tak chwastów pozbywał, pomogło - ale nie zostawił ani drobinki. Jeśli był mlecz (rosnie na metr w ziemię) to właził za korzeniami na ten metr wydrapywał tymiz pazurkami. Jeśli mlecz ciagnął sie dalej to przypalał ten korzonek kroplą terpentyny. I w ten sposób zero chwastów na ogrodzie Upierdliwe... Ale skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 STRESZSZSZCZENIE... Sie juz nauczyłam, ze ranking prezes robi - to nie robie Eeee tam, rób bo Prezes nie codzień zaglada i jak tu zostanie bez rankingu? no dopsz na Twoja odpowiedzialnosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts