Teska 18.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dziekuję Malutko ale zawsze cos co byśmy szybko zawrotu głowy nie dostały... zagrycha http://www.thisisthelife.com/photos/experiences/large/belgian-chocolate.jpg http://www.tonyscoplayfamilyrest.com/Strawberry-Pie_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? Teska... ibuprom max 2 sztuki... Moje dziecie mówi że jak jesteś chory to "Goździkowa przypomina..." ale mnie nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A ja za chwilę lecę ze SławkiemD na proszony obiad do teściowej Koszty obniżasz.... Jakoś trzeba sobie radzić a i kontakt z familią utrzymać trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Były pyzy, szabelek, sos pieczarkowy i mięso w sosie własnym no to się doigrałam...pociekło mi na myśl o takich pysznościach! Jadło było niby w stole - ale porcjowane, wydzielane, kontrolowane i odnotywane w pamięci http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Aż się boję, jaka ze mnie będzie teściowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Były pyzy, szabelek, sos pieczarkowy i mięso w sosie własnym no to się doigrałam...pociekło mi na myśl o takich pysznościach! Jadło było niby w stole - ale porcjowane, wydzielane, kontrolowane i odnotywane w pamięci http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif To ile kawałeczków mięska zjadłaś? 0 [słownie zero] - nie lubię mięcha ale dzięki temu miałam bonus, bo mogłam zjeść jedną pyzę więcej ale podziękowałam i nie zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hmmm stron w rankingu 1183 a w rankingu policzyłam i wyścigowcy mają tylko 1164 - o jak to jest hmm?? nie było od początku liczone cio? czy statystyki zaniedbane?? hmm... Chyba kogoś zastrzelę! KTO ZROBIŁ BŁĄD???!!! Już kiedyś liczyłem, ale wtedy miałem raptem kilkaset stron do sprawdzenia mogłeś sobie zapisać , na której to było stronie....zwsze byłoby kilkaset stron mniej do sprawdzenia albo zatrudnij Whispertarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Oj mnie też coś czaszka dymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? kawa z cytryną ponoć pomaga...tak słyszałam, ale taka pluja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Aż się boję, jaka ze mnie będzie teściowa.... nie bój nic nie bedzie tak źle... Oby tylko nauk z młodości nie zapomnieć, znaczy własnej tesciowej i emocji jakie wzbudzała. Dzieki za gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Aż się boję, jaka ze mnie będzie teściowa.... Ja też a znając siebie, może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini GRATULKIIIIIIIIIIIIII! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? kawa z cytryną ponoć pomaga...tak słyszałam, ale taka pluja... ale jest niedobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hmmm stron w rankingu 1183 a w rankingu policzyłam i wyścigowcy mają tylko 1164 - o jak to jest hmm?? nie było od początku liczone cio? czy statystyki zaniedbane?? hmm... Chyba kogoś zastrzelę! KTO ZROBIŁ BŁĄD???!!! Już kiedyś liczyłem, ale wtedy miałem raptem kilkaset stron do sprawdzenia mogłeś sobie zapisać , na której to było stronie....zwsze byłoby kilkaset stron mniej do sprawdzenia albo zatrudnij Whispertarki a co będzie z tym co namieszał - jak się go znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? kawa z cytryną ponoć pomaga...tak słyszałam, ale taka pluja... Fuj, chyba od zapachu samego przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Aż się boję, jaka ze mnie będzie teściowa.... o ja to czarno widzę....nie nadaję sie chyba...hetera jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? na receptę- Ketonal forte. ostatnio wszedł jeszcze Nimesil w saszetkach, też ludzie mówią, że skutkuje. Mi na razie pomaga poczciwy Pyralgin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts