Agacka1719499039 18.01.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? kawa z cytryną ponoć pomaga...tak słyszałam, ale taka pluja... Fuj, chyba od zapachu samego przechodzi nie wąchałam Kasia gratulacje wyślizgałaś wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kasia od Sławka gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Wiem, że podług waszych rankingów mój 200 post to nic... Gratulki Ani się nie obejrzysz, a będzie kolejny okrąglaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 no to czekamy na streszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Były pyzy, szabelek, sos pieczarkowy i mięso w sosie własnym no to się doigrałam...pociekło mi na myśl o takich pysznościach! Jadło było niby w stole - ale porcjowane, wydzielane, kontrolowane i odnotywane w pamięci http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif To ile kawałeczków mięska zjadłaś? 0 [słownie zero] - nie lubię mięcha ale dzięki temu miałam bonus, bo mogłam zjeść jedną pyzę więcej ale podziękowałam i nie zjadłam Dzielna jesteś to a propos nie zjedzenia dodatkowej pyzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hmmm stron w rankingu 1183 a w rankingu policzyłam i wyścigowcy mają tylko 1164 - o jak to jest hmm?? nie było od początku liczone cio? czy statystyki zaniedbane?? hmm... Chyba kogoś zastrzelę! KTO ZROBIŁ BŁĄD???!!! Już kiedyś liczyłem, ale wtedy miałem raptem kilkaset stron do sprawdzenia mogłeś sobie zapisać , na której to było stronie....zwsze byłoby kilkaset stron mniej do sprawdzenia albo zatrudnij Whispertarki a co będzie z tym co namieszał - jak się go znajdzie? aż strach się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? na receptę- Ketonal forte. ostatnio wszedł jeszcze Nimesil w saszetkach, też ludzie mówią, że skutkuje. Mi na razie pomaga poczciwy Pyralgin Ketonal jest baaardzo mocny - tak mi się wydaje, bo po cesarce toto dostawałam by nie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini GRATULKIIIIIIIIIIIIII! Agacka - http://forum.erodzice.com/images/smiles/217.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? Teska... ibuprom max 2 sztuki... Moje dziecie mówi że jak jesteś chory to "Goździkowa przypomina..." ale mnie nie pomaga... od Gozdzikowej mnie mdli....sprobuje ibuprom....w tej ilosci...bo 1 nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cos mi sie wydaje, ze to bedzie paskudny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kasia gratulacje wyślizgałaś wszystkich Kasia od Sławka gratuluję!!! Dziękuję Ostatnio moja strategia, to nie celować i dopiero wtedy jest szansa, że się coś trafi Biorę się za streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Wiem, że podług waszych rankingów mój 200 post to nic... Gratulki Ani się nie obejrzysz, a będzie kolejny okrąglaczek http://forum.erodzice.com/images/smiles/205.gif Ano wiem coś o tym, na innym forum w świeta natrzaskałam 1000 :P:P Rodzine mam samowystarczalną no... co by dzis na obiad... pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? na receptę- Ketonal forte. ostatnio wszedł jeszcze Nimesil w saszetkach, też ludzie mówią, że skutkuje. Mi na razie pomaga poczciwy Pyralgin Ketonal jest baaardzo mocny - tak mi się wydaje, bo po cesarce toto dostawałam by nie bolało ketonal forte.....w ilosci 2 sztuk na raz- nie pomaga..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cos mi sie wydaje, ze to bedzie paskudny dzień nie można tak zakładać bo nic dobrego z tego nie wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Teska - jak możesz to prześpij się z godzinkę lub dwie. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 KASIA od Sławka Gratuluję http://forum.erodzice.com/images/smiles/242.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cos mi sie wydaje, ze to bedzie paskudny dzień a czemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Teska - jak możesz to prześpij się z godzinkę lub dwie. Powinno pomóc. ech...przespalam jako tako cala noc......teraz siedze z lodem na glowie jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... tego nie znam - nawet nie wiem jak sie robi... hmm... masz przepis pod ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts