Agacka1719499039 18.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ech...przespalam jako tako cala noc......teraz siedze z lodem na glowie jest lepiej może jednak spróbuj z tą kawą...a nóż widelec pomoże....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Streszczenie - odcinek 1184 rozpoczął Jajcek - była pogodynka - zacząl się nowy dzień na RW i nie tylko - znowu pogodynka - był też obiad u teściowej - Trini miała okrąglaczka - Teskę i Funię głowa boli http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/p025.gif - odcinek zakończyła Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... ??? a jak to sie robi i co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... Agacka - przestań pisac o jedzeniu bo straszliwie głodna jestem A na te palcuszki to mi ślinka pociekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... Agacka - przestań pisac o jedzeniu bo straszliwie głodna jestem A na te palcuszki to mi ślinka pociekła jestes w domku czy w pracy??? no bo jak w domku to siooooo do kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... tego nie znam - nawet nie wiem jak sie robi... hmm... masz przepis pod ręką? No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kobietki...i nie tylko..... co wziasc zeby glowa przestala????? okropnie.... macie jakies sposoby...albo tabletki co naprawde pomagaja??? na receptę- Ketonal forte. ostatnio wszedł jeszcze Nimesil w saszetkach, też ludzie mówią, że skutkuje. Mi na razie pomaga poczciwy Pyralgin Ketonal jest baaardzo mocny - tak mi się wydaje, bo po cesarce toto dostawałam by nie bolało ketonal forte.....w ilosci 2 sztuk na raz- nie pomaga..... Ale Cię wzięło współczuję, bo jak to nie pomaga, to musi bardzo boleć, najlepiej byłoby się położyć, ale nie wiem czy masz teraz taką możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ech...przespalam jako tako cala noc......teraz siedze z lodem na glowie jest lepiej może jednak spróbuj z tą kawą...a nuż widelec pomoże....... zrobilam sobie kawke...z cytrynka....ledwo wypilam..ale ta kawka i lod...cos pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 jestes w domku czy w pracy??? no bo jak w domku to siooooo do kuchni:) o tej porze w domu aż tak dobrze nie mam więc kuchnia musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 KASIA od Sławka Gratuluję http://forum.erodzice.com/images/smiles/242.gif Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... tego nie znam - nawet nie wiem jak sie robi... hmm... masz przepis pod ręką? No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! smakowice sie czyta...w weekendzik sprobuje.....a miesko obojetnie jakie?? czy mielone? no wiesz w sprawach kulinarnych to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Agacka - przestań pisac o jedzeniu bo straszliwie głodna jestem A na te palcuszki to mi ślinka pociekła Chcesz miseczkę żeby kompa nie zachlapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... tego nie znam - nawet nie wiem jak sie robi... hmm... masz przepis pod ręką? No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! no wiem wiem no niegłupi pomysł, na pewno pyszne :) DZIEKUJĘ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... Agacka - przestań pisac o jedzeniu bo straszliwie głodna jestem A na te palcuszki to mi ślinka pociekła to do Maluszka bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... tego nie znam - nawet nie wiem jak sie robi... hmm... masz przepis pod ręką? No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! smakowice sie czyta...w weekendzik sprobuje.....a miesko obojetnie jakie?? czy mielone? no wiesz w sprawach kulinarnych to.... pewnie mielone, żeby sosik był lejący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... Agacka - przestań pisac o jedzeniu bo straszliwie głodna jestem A na te palcuszki to mi ślinka pociekła jestes w domku czy w pracy??? no bo jak w domku to siooooo do kuchni:) Teska - w pracy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... tego nie znam - nawet nie wiem jak sie robi... hmm... masz przepis pod ręką? No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! smakowice sie czyta...w weekendzik sprobuje.....a miesko obojetnie jakie?? czy mielone? no wiesz w sprawach kulinarnych to.... pewnie mielone, żeby sosik był lejący hahahah no tak myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 smakowice sie czyta...w weekendzik sprobuje.....a miesko obojetnie jakie?? czy mielone? no wiesz w sprawach kulinarnych to.... No kuchnia to przecież świetny poligon doświadczalny, więc każdy może co tam chce wykombinować i wszystko jest dopuszczalne...jeden warunek: musi się to dać zjeść.. Ja nie daję mielonego: bo to dla mnie za tłuste...no chyba, że sama sobie zmielisz chude mięsko..mi na to szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 co by dzis na obiad... pomysły? placki po węgiersku już jakiś czas za mną chodzą... Agacka - przestań pisac o jedzeniu bo straszliwie głodna jestem A na te palcuszki to mi ślinka pociekła jestes w domku czy w pracy??? no bo jak w domku to siooooo do kuchni:) Teska - w pracy jestem ech.....no to podjedz cos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Agacka - przestań pisac o jedzeniu bo straszliwie głodna jestem A na te palcuszki to mi ślinka pociekła Chcesz miseczkę żeby kompa nie zachlapać? Oczywiście, że chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts