Teska 18.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 no zebyscie nie myslalay ze jestem beztalenciem calkiem kulinarnym..to potarfie zrobic super karkoweczke.....kotleciki z piersi kurczaka ,serem i pieczarkami , no i calkiem super rybka z rodzynkami no to byla reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Nawet nie zauważyłam kiedy kolejna strona padła FUNIA :) GRATULACJE w końcu sie udało Tym razem nikt Cie nie wyslizgał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Nawet nie zauważyłam kiedy kolejna strona padła no to Funia teraz szykuj streszczenie kulinarne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ech.....no to podjedz cos:) Właśnie piję cappucino bo do sklepu nie chce mi się wyjść - za zimno jest u mnie -8 ....a z glodu nie rozboli Cie glowa???? raczej brzuch bo już czuję jakieś skurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Nawet nie zauważyłam kiedy kolejna strona padła Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 no zebyscie nie myslalay ze jestem beztalenciem calkiem kulinarnym..to potarfie zrobic super karkoweczke.....kotleciki z piersi kurczaka ,serem i pieczarkami , no i calkiem super rybka z rodzynkami no to byla reklama na rybkę z rodzynkami to ja sie na kiedyś tam zapisuje :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami Na prawdę wybaczcie, że się dziwię, ale ja to noga w tych sprawach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 no to byla reklama dobra relkama dzwignią handlu...co sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dzięki a proszę bardzo potem Ci się jeszcze przyda.... tak myślałam, że by się z Miśkiem tą michą podzielić a może jeszcze Norka by tam paszczydło swoje bezproblemowo wsadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ech.....no to podjedz cos:) Właśnie piję cappucino bo do sklepu nie chce mi się wyjść - za zimno jest u mnie -8 ....a z glodu nie rozboli Cie glowa???? raczej brzuch bo już czuję jakieś skurcze no widzisz ....mnie zaraz by z glodu glowa rozbolala.....zreszta nie wytrzymalabym zaden mroz nie straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 na rybkę z rodzynkami to ja sie na kiedyś tam zapisuje :P:P ja też chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 no to byla reklama dobra relkama dzwignią handlu...co sprzedajesz? kulinaria :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 tak myślałam, że by się z Miśkiem tą michą podzielić a może jeszcze Norka by tam paszczydło swoje bezproblemowo wsadziła wszystkie pyszczki powsadzajcie...a co kot na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami Na prawdę wybaczcie, że się dziwię, ale ja to noga w tych sprawach jestem naprawdę Nie martw się, ja też byłam noga Samo jakos przyszło, znaczy nie nie tak. Nasiedziałam się na forum kulinarnym i dzieciowym. I tak sie nauczyłam, a jeszcze mój chłop chwali kazdy talerz jaki mu podam, to grzech jest nie gotować Ciekawe co bedzie za 10 lat jak sie zmieni moje gotowanie - zwłaszcza, że mam 25 teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Na prawdę wybaczcie, że się dziwię, ale ja to noga w tych sprawach jestem a co tu wybaczać...biegiem do kuchni i nadrabiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Teska - podaj przepis na Twoją super karkóweczkę, pliiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz Ja to ciepłolubna osoba jestem i jak jest mróz to staram się tylko w ostateczności na dwór wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 karkówka to tylko z grila! mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 tak myślałam, że by się z Miśkiem tą michą podzielić a może jeszcze Norka by tam paszczydło swoje bezproblemowo wsadziła wszystkie pyszczki powsadzajcie...a co kot na to? O cholerka o kocie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Na prawdę wybaczcie, że się dziwię, ale ja to noga w tych sprawach jestem Kasiu - to tak jak ja. Kuchnię jak mogę to z daleka obchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Rybka z rodzynkami kg ryby - filetow ( ja robie z pangi) do maki nalezy wsypac papryki slodkiej ( lub ostrej jak kto woli) sol pieprz ( panierka do rybki) 60 dkg cebuli , 2 sloiczki koncentraty pomidorowego ,pol szklanki rodzynek , 3 gozdziki, lisc laurowy , pieprz ziarnisty, szklanka oleju Rybe obtaczamy w mace, smazymy na oleju ( trzeba wlac od razu cala szklanke) jak usmazymy ukladamy w jakims naczyniu... pozniejcebule trzeba pokroic w kostke, i smazyc na pozostalaym oleju do miekkosci pozniej wrzucamy rodzynki ( wczesniej namoczone w goracej wodzie) po 15 minutach dodoajemy koncentrat( do koncentratu dodoajemy ciut wody) i przyprawy....wszystko dusimy az woda odparuje...ukladamy na rybke....i jak to wszystko ostygnie do lodowki - pychota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts