Trini 18.01.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja juz sienie mogę doczekać własnej kuchni - ale kiedy to nastąpi????? pewnie szybciej niz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale się zakręciłam i mój komputer taż Funia gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A tak jakoś wyszło - w mojej rodzinie zawsze faceci lepiej gotowali - wyjątek mój małż też nie lubi gotować tym bardziej nawiozę żareka...bo ja to zrobię z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami Na prawdę wybaczcie, że się dziwię, ale ja to noga w tych sprawach jestem naprawdę Nie martw się, ja też byłam noga Samo jakos przyszło, znaczy nie nie tak. Nasiedziałam się na forum kulinarnym i dzieciowym. I tak sie nauczyłam, a jeszcze mój chłop chwali kazdy talerz jaki mu podam, to grzech jest nie gotować Ciekawe co bedzie za 10 lat jak sie zmieni moje gotowanie - zwłaszcza, że mam 25 teraz To mój chłop niestety nie chwali, zawsze przesmradza, zawsze coś mu się nie podoba - zero motywacji przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Funia...czemu Ty dziś taka bojowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja juz sienie mogę doczekać własnej kuchni - ale kiedy to nastąpi????? pewnie szybciej niz u mnie szczerze watpię zwłąszcza jak na zwrot VATu bedę czekać 100 lat, co jest pewne zwłąszcza, ze jeszcze przez Prezesa GUs wniosków nie można składac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kasiu - to tak jak ja. Kuchnię jak mogę to z daleka obchodzę. Jak to? Nie lubicie kuchni? Tomoje ukochane miejsce w domu jak bym mogła to bym cały dzień w niej siedziała i pichciła, pichciła, pichciła! to podajmy sobie łapki http://forum.erodzice.com/images/smiles/13.gif łapka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kasiu - to tak jak ja. Kuchnię jak mogę to z daleka obchodzę. Jak to? Nie lubicie kuchni? Tomoje ukochane miejsce w domu jak bym mogła to bym cały dzień w niej siedziała i pichciła, pichciła, pichciła! ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami Na prawdę wybaczcie, że się dziwię, ale ja to noga w tych sprawach jestem naprawdę Nie martw się, ja też byłam noga Samo jakos przyszło, znaczy nie nie tak. Nasiedziałam się na forum kulinarnym i dzieciowym. I tak sie nauczyłam, a jeszcze mój chłop chwali kazdy talerz jaki mu podam, to grzech jest nie gotować Ciekawe co bedzie za 10 lat jak sie zmieni moje gotowanie - zwłaszcza, że mam 25 teraz To mój chłop niestety nie chwali, zawsze przesmradza, zawsze coś mu się nie podoba - zero motywacji przez to prosty sposób nie podoba się? :> to sam gotuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Funia...czemu Ty dziś taka bojowa? Żebym to ja wiedziała sama sie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Funia !!!Gratulacje punkta! Super! Dawno nie punktowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja juz sienie mogę doczekać własnej kuchni - ale kiedy to nastąpi????? pewnie szybciej niz u mnie szczerze watpię zwłąszcza jak na zwrot VATu bedę czekać 100 lat, co jest pewne zwłąszcza, ze jeszcze przez Prezesa GUs wniosków nie można składac Funiu hmm...no nie wiem czy trzeba czekac.....forumowa Ivettka juz zlozyla .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... hmm..to jak ja ale co tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Funia !!! Gratulacje punkta! Super! Dawno nie punktowałaś... Oj tak baaardzo dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Funia...czemu Ty dziś taka bojowa? Żebym to ja wiedziała sama sie dziwię Przypomniałmi się kawał o kobiecie która zawsze podczas okresu gotowała zupę w siedmiu garach...i jak ją ktos zapytał czemu w siedmiu -zawsze słyszał.......... BO TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami Na prawdę wybaczcie, że się dziwię, ale ja to noga w tych sprawach jestem naprawdę Nie martw się, ja też byłam noga Samo jakos przyszło, znaczy nie nie tak. Nasiedziałam się na forum kulinarnym i dzieciowym. I tak sie nauczyłam, a jeszcze mój chłop chwali kazdy talerz jaki mu podam, to grzech jest nie gotować Ciekawe co bedzie za 10 lat jak sie zmieni moje gotowanie - zwłaszcza, że mam 25 teraz To mój chłop niestety nie chwali, zawsze przesmradza, zawsze coś mu się nie podoba - zero motywacji przez to prosty sposób nie podoba się? :> to sam gotuj no to moj od 20 lat....nie narzeka je co mu dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... i tu takze dołączam do Ciebie ta pasja mnie gubi... w przeciwnieństwie do kilogramów które zgubic sie nie chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja też lubię jeść, ale jak nie ruszam się to niestety przybywa ciałka... Ale lubię ruszac się i w domu nad garażem nawet planuję siłownię + stół do bilarda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hmm..to jak ja ale co tam.... tak mówisz...? hmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts