Maluszek 18.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A tak jakoś wyszło - w mojej rodzinie zawsze faceci lepiej gotowali - wyjątek mój małż też nie lubi gotować tym bardziej nawiozę żareka...bo ja to zrobię z przyjemnością o cholerka zawstydzasz mnie wygląda to teraz tak, że Was zapraszam z wyżerką A w końcu zamierzałam cosik do jedzonka przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 TESKA gratuluję serdecznie następne kulinarne streszczenie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Funiu hmm...no nie wiem czy trzeba czekac.....forumowa Ivettka juz zlozyla .. Kurcze, a nie wiesz skad miała cenę 1m2 w IV kwartale 2005? MOże źle szukam? Zaraz dzwonie do US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... i tu takze dołączam do Ciebie ta pasja mnie gubi... w przeciwnieństwie do kilogramów które zgubic sie nie chcą... ja gubie kg na wiosne....Lkarnityna i przez miesiac kalafior albo fasolka szparagowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witajcie proszę o dokładne streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Funiu hmm...no nie wiem czy trzeba czekac.....forumowa Ivettka juz zlozyla .. Kurcze, a nie wiesz skad miała cenę 1m2 w IV kwartale 2005? MOże źle szukam? Zaraz dzwonie do US Funiu nie wiem, ale w tygodniu z nia rozmaiwalam.....i mowila ze zlozyla...nie pamietam tylko czy kase juz dostala...ale chyba jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 no to moj od 20 lat....nie narzeka je co mu dam i tym stwierdzeniam otworzyłaś nową stronę...czekamy na streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Funia...czemu Ty dziś taka bojowa? Żebym to ja wiedziała sama sie dziwię Przypomniałmi się kawał o kobiecie która zawsze podczas okresu gotowała zupę w siedmiu garach...i jak ją ktos zapytał czemu w siedmiu -zawsze słyszał.......... BO TAK! Dokładnie tak sie dzisiaj czyuję, choc nie ma ku temu żadnych biologicznych podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... i tu takze dołączam do Ciebie ta pasja mnie gubi... w przeciwnieństwie do kilogramów które zgubic sie nie chcą... ja mam prawie tak jak Wy tzn. nie lubię gotować ale uwielbiam jeść i przez to te kilogramki odkładają się w takie wałaeczki, które ciężko mi potem zgubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... i tu takze dołączam do Ciebie ta pasja mnie gubi... w przeciwnieństwie do kilogramów które zgubic sie nie chcą... ja gubie kg na wiosne....Lkarnityna i przez miesiac kalafior albo fasolka szparagowa..... o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A jesli chodzi o gotowanie to jak sam kilka lat mieszkałem to żywiłem się głownie w knajpach.. Nie było źle.. Ale fast foody już mi obrzydły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... i tu takze dołączam do Ciebie ta pasja mnie gubi... w przeciwnieństwie do kilogramów które zgubic sie nie chcą... ja gubie kg na wiosne....Lkarnityna i przez miesiac kalafior albo fasolka szparagowa..... Teska proszę o dokładne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o cholerka zawstydzasz mnie wygląda to teraz tak, że Was zapraszam z wyżerką A w końcu zamierzałam cosik do jedzonka przygotować oj nie patrz na to w ten sposób! Ja lubię pichcić więc zrobię to z przyjemnością i po sprawie! A Ty zapewnisz strawę duchową itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... i tu takze dołączam do Ciebie ta pasja mnie gubi... w przeciwnieństwie do kilogramów które zgubic sie nie chcą... ja gubie kg na wiosne....Lkarnityna i przez miesiac kalafior albo fasolka szparagowa..... A jak tą l-karnityne stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 streszczenie..... stronke zaczeła Funia z boląca głową ..i ze zmartwieniem 13 zdobytego punkcika.... reklame kulinarna uskuteczniala Teska dalej bylo o przepisach, mezach i nie koniecznie pierwszych az Funia sprowadzila wszystkich na ziemie.....vatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dokładnie tak sie dzisiaj czyuję, choc nie ma ku temu żadnych biologicznych podstaw dzień się jeszcze nie skończył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A jesli chodzi o gotowanie to jak sam kilka lat mieszkałem to żywiłem się głownie w knajpach.. Nie było źle.. Ale fast foody już mi obrzydły.. no bo w końcu ile można prawda? teraz w sumie czasem jest tak, że nie mam czasu na gotowanie, bo po prostu nie wyrabiam się... Dlatego kupuję domowe wyroby w sklepiku u mnie na bazarku. Prowadzi go jedna pani co sama do niego wszystko przygotowuje, pyszne i tanie Załozyła swoją firmę i gotuje - a kolejki ma nie ziemskie jakby co Warszawiakom namiarami służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 1. kze - 116 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 84 4. maksiu - 77 5. Joanna i Janusz - 73 6. fizyk - 71 7. Majka, SławekD-żonka - 60 9. Sonika - 49 10. Jajcek Teska- 41 12. badi - 38 13. Moniś - 36 14. facio - 35 15. Aga J.G - 29 16. monka - 26 17. Jezier-25 18. markus_gdynia - 24 19. Olkalybowa - 23 20. andrzejka - 17 21. Agniesia - 14 22. joola, Funia - 13, 24. inż. Mamoń - 12 25. Jane - 10 26. Wojty, verunia, kasia64 - 9 29. Januszz - 6 30. ania, lafcadio - 5 32. Ewuś, Paty, kolia - 4 35. damiangajda, Jacek69, Daria, Trini - 3 39. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 2 42. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Już wiem - Obwieszczenia Prezesa GUS nie ma - ale urząedy skarbowe przyjmują już wnioski, a potem po prostu tą kwotę sami uzupełnią Składam jutro Ps. Humoru to mni nie poprawiło, głupia jakaś jestem czy co? Co za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts