Trini 18.01.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam lubie kuchnie.....ale najbardziej to lubie jesc..... mam dokładnie tak samo i dlatego wyglądam jak wyglądam... i tu takze dołączam do Ciebie ta pasja mnie gubi... w przeciwnieństwie do kilogramów które zgubic sie nie chcą... ja gubie kg na wiosne....Lkarnityna i przez miesiac kalafior albo fasolka szparagowa..... A jak tą l-karnityne stosować? najbardziej pomaga z dawką ruchu i dietą nieskotłuszczową, ale pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witajcie proszę o dokładne streszczenie w stareszczeniu przyjeżdżaj oglądnąć kominek osobiście a nie w necie babo! Daleko nie masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... LKarnityna i tylko to jedzenie daje efekt - robie tak juz 3 wiosenke nie wiem nie probowalam....z buraczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Już wiem - Obwieszczenia Prezesa GUS nie ma - ale urząedy skarbowe przyjmują już wnioski, a potem po prostu tą kwotę sami uzupełnią Składam jutro Ps. Humoru to mni nie poprawiło, głupia jakaś jestem czy co? Co za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... LKarnityna i tylko to jedzenie daje efekt - robie tak juz 3 wiosenke nie wiem nie probowalam....z buraczkami to dawaj dokładne szczególy! Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witajcie proszę o dokładne streszczenie w stareszczeniu przyjeżdżaj oglądnąć kominek osobiście a nie w necie babo! Daleko nie masz! ta sciane z kominkiem masz naprawde super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... bo pewnie stosujesz ją w bezruchu a ona spala tłuszcze ale trza sie jednak troche poswiecic... a w ogóle to mam lepszy sposób Genialna rzecz. Zatrzymuje łaknienie, w miesiąc 15 kilo - naprawdę, szczyt geniuszu... Tylko TRZEBA sie pilnować, żeby zjeść śniadanie, bo mozna zapomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... bo pewnie stosujesz ją w bezruchu a ona spala tłuszcze ale trza sie jednak troche poswiecic... a w ogóle to mam lepszy sposób Genialna rzecz. Zatrzymuje łaknienie, w miesiąc 15 kilo - naprawdę, szczyt geniuszu... Tylko TRZEBA sie pilnować, żeby zjeść śniadanie, bo mozna zapomnieć... Mow kobieto!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... bo pewnie stosujesz ją w bezruchu a ona spala tłuszcze ale trza sie jednak troche poswiecic... a w ogóle to mam lepszy sposób Genialna rzecz. Zatrzymuje łaknienie, w miesiąc 15 kilo - naprawdę, szczyt geniuszu... Tylko TRZEBA sie pilnować, żeby zjeść śniadanie, bo mozna zapomnieć... Mow kobieto!!!!! No mów! I Ty Teska też mów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witajcie proszę o dokładne streszczenie w stareszczeniu przyjeżdżaj oglądnąć kominek osobiście a nie w necie babo! Daleko nie masz! ta sciane z kominkiem masz naprawde super! dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... bo pewnie stosujesz ją w bezruchu a ona spala tłuszcze ale trza sie jednak troche poswiecic... a w ogóle to mam lepszy sposób Genialna rzecz. Zatrzymuje łaknienie, w miesiąc 15 kilo - naprawdę, szczyt geniuszu... Tylko TRZEBA sie pilnować, żeby zjeść śniadanie, bo mozna zapomnieć... Mow kobieto!!!!! juz mówię... to jest to samo co amerykańska meridia, tylko jest czeskie i nazywa się ADIPEX meridia kosztuje ponad 500 złotych za miesięczną kurację, miesieczna kuracja adipexu kosztuje 90 złotych. Można to kupić w Czechach ponieważ ze względu na meridię ( i amerykańskie rozgrywki z nfz-etem) jest adipex w polsce niedostępny. Jakby co to słuzę namiarem - numerem gg do dziewczyny która sprowadza to do Polski i sprzedaje. Sprawdzone, osobiscie sprawdziłam, polecam, żyję po tym - a dziewczyna bardzo uczciwa, i nie ma z nią żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dla bardziej dociekliwych dziewczyna słuzy wszelką dokumentacją przetłumaczoną na jezyk polski. Adipex jest w całej Unii lekiem ogólnodostępnym i atestowanym, choc na recepte. Tylko u nas nie - bo to Polska właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... bo pewnie stosujesz ją w bezruchu a ona spala tłuszcze ale trza sie jednak troche poswiecic... a w ogóle to mam lepszy sposób Genialna rzecz. Zatrzymuje łaknienie, w miesiąc 15 kilo - naprawdę, szczyt geniuszu... Tylko TRZEBA sie pilnować, żeby zjeść śniadanie, bo mozna zapomnieć... Mow kobieto!!!!! No mów! I Ty Teska też mów..... miesiac TYLKO Lkarnityna kalafior lub fasolka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 działanie adipexu jest bardzo proste, choć moze wywoływać kontrowersje aczkolwiek uważam, że nie potrzebne bo mnóstwo leków własnie działa na tej zasadzie. Składnik aktywny, po prostu blokuje ośrodek głodu w mózgu, lykając adipex, nie czuje się głodu - mózg nie odbiera sygnału, że organizm jest głodny. Jedynym nieprzyjemnym uczuciem jest burczenie w brzuchu - ale powtarzam, bez uczucia głodu! Po prostu żołądek się obkurcza i stąd to bulgotanie w okolicach brzucha Jak jeszcze jakieś pytania to słuzę pomocą. Ja to kupowałam ponad rok temu, takze cena mogła sie nieznacznie zmienić, ze wzgledu na unie, ale jak teraz jest to nie wiem. Grunt, że na pewno duuuzo tańsze niz meridia - ostatnio przyszedł mi mail, że jedna tabletka meridii kosztuje 3,5 $ Adipex na pewno sporo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie wiem czy się dla mnie na da Ja jem bolubię a nie dlatego, że muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Agacka ja tak samo - ale pomogło Miesiac na adipexie to było minimum mało jedzenia. A śniadania, jakie mi sie tylko chcialo, zero ograniczenia tłuszczy ani nic takiego. Pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 : Ja jem bolubię a nie dlatego, że muszę... Ja mam dokładnie tak samo i teraz kiedy karmie Hankę mam jedyny chyba okres w zyciu, kiedy moge objadać się bezkarnie, a waga i tak mi spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie wiem czy się dla mnie na da Ja jem bolubię a nie dlatego, że muszę... Agacka - ja mam tak jak Ty więc pewnie u mnie też to nie zadziała Trini - a jak było po tym jak przestałaś brać ten lek? Utrzymujesz wagę czy może znowu przytyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o karnitynę mam, siorka mi jakąś mocną z anglii przysłała... a buraczki mogą byc zamiast fasolki? dlaczego na mnie Lkarnityna nie działa....... bo pewnie stosujesz ją w bezruchu a ona spala tłuszcze ale trza sie jednak troche poswiecic... a w ogóle to mam lepszy sposób Genialna rzecz. Zatrzymuje łaknienie, w miesiąc 15 kilo - naprawdę, szczyt geniuszu... Tylko TRZEBA sie pilnować, żeby zjeść śniadanie, bo mozna zapomnieć... Mow kobieto!!!!! juz mówię... to jest to samo co amerykańska meridia, tylko jest czeskie i nazywa się ADIPEX meridia kosztuje ponad 500 złotych za miesięczną kurację, miesieczna kuracja adipexu kosztuje 90 złotych. Można to kupić w Czechach ponieważ ze względu na meridię ( i amerykańskie rozgrywki z nfz-etem) jest adipex w polsce niedostępny. Jakby co to słuzę namiarem - numerem gg do dziewczyny która sprowadza to do Polski i sprzedaje. Sprawdzone, osobiscie sprawdziłam, polecam, żyję po tym - a dziewczyna bardzo uczciwa, i nie ma z nią żadnych problemów to daj namiarek. Ale ogolnie to wiesz ze meridia jest bardzo szkodliwa???? no i nie kazdy ja moze brac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Idziecie jak burze!!! Teska gratulki A ja przed chwilą dostała propozycję (nie)do odrzucenia Kuzynostwo sprzedaje kuchnię z całym sprzętem Whirpool - oni mieli to 2 lata, nie wiem ile poprzedni właściciel - i nie wiem co zrobić Niby cena atrakcyjna, meble nas nie interesują, bo nie pasują, ale sprzęt Niby na szaleństwa nie możemy sobie pozwolić .. ale co nowe to nowe, jest gwarancja, instrukcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts