Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem czy się dla mnie na da :cry:

Ja jem bolubię a nie dlatego, że muszę... :oops: :cry:

Agacka - ja mam tak jak Ty :D więc pewnie u mnie też to nie zadziała :(

Trini - a jak było po tym jak przestałaś brać ten lek? Utrzymujesz wagę czy może znowu przytyłaś?

teraz znowu przytyłam ale dopiero po roku, no i przestałam się pilnowac. Ostatni okres był baaardzo leniwy. Domowe obiadki, siedzenie w domu...

W wakacje miałam mnóstwo ruchu, teraz juz nie - dlatego wróciło. ale nie do końca, i to jest sukces.

Ja po młodej naprawdę BARDZO DUŻO ważyłam i nie ma w tym przesady, teraz już sie mieszcze w ciuchy jakie można znaleźć w sklepach - wcześniej był naprawdę duzy problem, ot taki organizm u mnie akurat.

Albo restrykcjyjna dieta i trzymanie się w karbach albo od razu rozmiar szafy.

Za chwilkę znowu zaczynam, niech tylko śniegi stopnieją, bo przy mrozie ja jestem nie do życia...

Niestety...

Bo ja ostatnio po histaminowych lekach grubnę jak cholera :( Muszę zrzucić jakieś min. 15 kg a wiem jak to ciężko jest :evil: Ponad trzy lata temu udało mi się w przeciągu pół roku zrzucić ok. 12 kg stosując plan Strażników Wagi (Weight Watchers) - polecam bo jest skuteczny i wcale nie trzeba się głodzić tylko ograniczyć tłuste, smażone potrawy. Na tej diecie bardzo dlugo nie tyłam aż do momentu jak dowiedziałam się, że jestem chora na astmę i wtedy się zaczęło. Na tych lekach jestem tak głodna, że jem jak wariat :evil:

koniecznie zapytaj czy mozesz brac to skoro masz astme

Idziecie jak burze!!! 8) Teska gratulki :p :p :p

A ja przed chwilą dostała propozycję (nie)do odrzucenia :roll: :roll: :roll:

Kuzynostwo sprzedaje kuchnię z całym sprzętem Whirpool - oni mieli to 2 lata, nie wiem ile poprzedni właściciel - i nie wiem co zrobić :( Niby cena atrakcyjna, meble nas nie interesują, bo nie pasują, ale sprzęt :roll: Niby na szaleństwa nie możemy sobie pozwolić .. ale co nowe to nowe, jest gwarancja, instrukcja... :roll: :roll: :roll:

no nie wiem....wolalabym nowe....ale to juz sami musicie...

No właśnie, ja też bym wolała :roll: Pojedziemy, zobaczymy jak grzeczność nakazuje i ładnie podziękujemy :roll:

Idziecie jak burze!!! 8) Teska gratulki :p :p :p

A ja przed chwilą dostała propozycję (nie)do odrzucenia :roll: :roll: :roll:

Kuzynostwo sprzedaje kuchnię z całym sprzętem Whirpool - oni mieli to 2 lata, nie wiem ile poprzedni właściciel - i nie wiem co zrobić :( Niby cena atrakcyjna, meble nas nie interesują, bo nie pasują, ale sprzęt :roll: Niby na szaleństwa nie możemy sobie pozwolić .. ale co nowe to nowe, jest gwarancja, instrukcja... :roll: :roll: :roll:

no nie wiem....wolalabym nowe....ale to juz sami musicie...

No właśnie, ja też bym wolała :roll: Pojedziemy, zobaczymy jak grzeczność nakazuje i ładnie podziękujemy :roll:

:lol:

Dobra uwaga pierwsze moje streszczenie:

Rozpoczęłą Teska szantarzując nas swoim stażem...

Potem Funia walczyła z US - bo TAK!

Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... :wink:

Jak na pierwsze streszczenie to może byc, ale generalnie trzeba potrenować.. 8)