Agacka1719499039 18.01.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 o kurcze chyba otworzyłam pierwszą stronę w tym wątku...może to trzeba uczcić....http://www.tiflolibros.com.ar/images/tiflo-champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Agacka gratulki!! :lol: teraz ja jestem 3ci raz wyslizgana czekam na streszczenie i nadstawiam kileiszek http://www.gastro.sklep.pl/images/szampan2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie wiem czy się dla mnie na da Ja jem bolubię a nie dlatego, że muszę... Agacka - ja mam tak jak Ty więc pewnie u mnie też to nie zadziała Trini - a jak było po tym jak przestałaś brać ten lek? Utrzymujesz wagę czy może znowu przytyłaś? teraz znowu przytyłam ale dopiero po roku, no i przestałam się pilnowac. Ostatni okres był baaardzo leniwy. Domowe obiadki, siedzenie w domu... W wakacje miałam mnóstwo ruchu, teraz juz nie - dlatego wróciło. ale nie do końca, i to jest sukces. Ja po młodej naprawdę BARDZO DUŻO ważyłam i nie ma w tym przesady, teraz już sie mieszcze w ciuchy jakie można znaleźć w sklepach - wcześniej był naprawdę duzy problem, ot taki organizm u mnie akurat. Albo restrykcjyjna dieta i trzymanie się w karbach albo od razu rozmiar szafy. Za chwilkę znowu zaczynam, niech tylko śniegi stopnieją, bo przy mrozie ja jestem nie do życia... Niestety... Bo ja ostatnio po histaminowych lekach grubnę jak cholera Muszę zrzucić jakieś min. 15 kg a wiem jak to ciężko jest Ponad trzy lata temu udało mi się w przeciągu pół roku zrzucić ok. 12 kg stosując plan Strażników Wagi (Weight Watchers) - polecam bo jest skuteczny i wcale nie trzeba się głodzić tylko ograniczyć tłuste, smażone potrawy. Na tej diecie bardzo dlugo nie tyłam aż do momentu jak dowiedziałam się, że jestem chora na astmę i wtedy się zaczęło. Na tych lekach jestem tak głodna, że jem jak wariat koniecznie zapytaj czy mozesz brac to skoro masz astme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Idziecie jak burze!!! Teska gratulki A ja przed chwilą dostała propozycję (nie)do odrzucenia Kuzynostwo sprzedaje kuchnię z całym sprzętem Whirpool - oni mieli to 2 lata, nie wiem ile poprzedni właściciel - i nie wiem co zrobić Niby cena atrakcyjna, meble nas nie interesują, bo nie pasują, ale sprzęt Niby na szaleństwa nie możemy sobie pozwolić .. ale co nowe to nowe, jest gwarancja, instrukcja... no nie wiem....wolalabym nowe....ale to juz sami musicie... No właśnie, ja też bym wolała Pojedziemy, zobaczymy jak grzeczność nakazuje i ładnie podziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... no i punkcik sie sypnął Teraz juz jesteś nasza a co to dokładnie oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Idziecie jak burze!!! Teska gratulki A ja przed chwilą dostała propozycję (nie)do odrzucenia Kuzynostwo sprzedaje kuchnię z całym sprzętem Whirpool - oni mieli to 2 lata, nie wiem ile poprzedni właściciel - i nie wiem co zrobić Niby cena atrakcyjna, meble nas nie interesują, bo nie pasują, ale sprzęt Niby na szaleństwa nie możemy sobie pozwolić .. ale co nowe to nowe, jest gwarancja, instrukcja... no nie wiem....wolalabym nowe....ale to juz sami musicie... No właśnie, ja też bym wolała Pojedziemy, zobaczymy jak grzeczność nakazuje i ładnie podziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Znalazłam link o Adipeixie http://www.republika.pl/adipex/ Agacka - gratulki z punkcika Trini - wypytam o to swojego lekarza i zobaczymy co on na to powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... no i punkcik sie sypnął Teraz juz jesteś nasza a co to dokładnie oznacza? Żółte papiery i żółta plakietka na zlocie, jesteś w rankingu, wpadłaś po same pachy, teraz to odwyk nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... no i punkcik sie sypnął Teraz juz jesteś nasza a co to dokładnie oznacza? a co? boisz się? streszczenie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dobra uwaga pierwsze moje streszczenie: Rozpoczęłą Teska szantarzując nas swoim stażem... Potem Funia walczyła z US - bo TAK! Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dobra, zmykam chwilowo popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... i dlatego naszła nas chetka na kfc zamawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... Gratulacje!! Juz jestes nasz i nie oddamy Cie do KK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tam ogólnie się nie boję a odwyk na mnie i tak nie podziała to nawet nie próbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dobra uwaga pierwsze moje streszczenie: Rozpoczęłą Teska szantarzując nas swoim stażem... Potem Funia walczyła z US - bo TAK! Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... hahahah ja?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... Gratulacje!! Juz jestes nasz i nie oddamy Cie do KK.. Czy to jakaś rywalizacja? Ja tam lubię przy kawce i ciachu posiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dobra uwaga pierwsze moje streszczenie: Rozpoczęłą Teska szantarzując nas swoim stażem... Potem Funia walczyła z US - bo TAK! Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... Jak na pierwsze streszczenie to może byc, ale generalnie trzeba potrenować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts