Maluszek 19.01.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 co tam zwiali wszyscy? JAKI MACIE WKLAD KOMINKOWY lub bedziecie mieli? Ja mam Panoramę Jotula no tak ale to kosztuje tyle co moj samochod pewnie a jaki masz samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a czy aby pisakowiec sie szybko nie przybrudzi ???-w miejscu nad wkladem? Ja na razie mam obudowę tylko pomalowaną na biało bo nie moge się zdecydować na kamień. Kominek użytkujemy od 2 lat i nic do tej pory się nie pobrudziło. Pan, który nam robił obudowę nauczył nas jak otwierać wkład - trzeba najpierw rozszczelnić drzwiczki (wtedy cały popiół zaczyna lecieć w górę), potem troszkę więcej uchylić (żeby się w kominku ten latający popiół uspokoił) i dopiero wtedy otworzyć na oścież. Nigdy nie można drzwiczek od razu otworzyć bo wtedy obudowa zawsze będzie brudna. no tak, racja i otworzyc szyber ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 hmmm stron w rankingu 1183 a w rankingu policzyłam i wyścigowcy mają tylko 1164 - o jak to jest hmm?? nie było od początku liczone cio? czy statystyki zaniedbane?? hmm... Chyba kogoś zastrzelę! KTO ZROBIŁ BŁĄD???!!! Już kiedyś liczyłem, ale wtedy miałem raptem kilkaset stron do sprawdzenia ZNALAZŁAM BŁĄD Coś się Trini poichałkowało, wcale nie jest tak źle Brakuje tylko 2 pkt - nie zostały one dodane przez osobę robiącą ranking - jedną i tą samą osobę - i nie kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 co tam zwiali wszyscy? JAKI MACIE WKLAD KOMINKOWY lub bedziecie mieli? Ja mam Panoramę Jotula no tak ale to kosztuje tyle co moj samochod pewnie a jaki masz samochód? sredni kominek na pewno nie kosztowal ci tyle co ja chce zaplacic czyli 2tys prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 NOWY POPRAWIONY RANKING 1. kze - 116 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 854. maksiu - 77 5. Joanna i Janusz - 73 6. fizyk - 71 7. SławekD-żonka - 618. Majka - 60 9. Sonika - 49 10. Jajcek - 42 11. Teska- 41 12. badi - 38 13. Moniś - 36 14. facio - 35 15. Aga J.G - 29 16. monka - 27 17. Jezier - 25 18. markus_gdynia - 24 19. Olkalybowa - 23 20. andrzejka - 17 21. Agniesia - 14 22. joola, Funia - 13 24. inż. Mamoń - 12 25. Jane, verunia - 10 27. Wojty, kasia64 - 9 29. Januszz - 6 30. ania, lafcadio, Trini - 5 33. Ewuś, Paty, kolia, - 4 36. damiangajda, Jacek69, Daria, - 3 39. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 2 42. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 co tam zwiali wszyscy? JAKI MACIE WKLAD KOMINKOWY lub bedziecie mieli? ja mam tarnawę Prestige 18kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 hmmm stron w rankingu 1183 a w rankingu policzyłam i wyścigowcy mają tylko 1164 - o jak to jest hmm?? nie było od początku liczone cio? czy statystyki zaniedbane?? hmm... Chyba kogoś zastrzelę! KTO ZROBIŁ BŁĄD???!!! Już kiedyś liczyłem, ale wtedy miałem raptem kilkaset stron do sprawdzenia ZNALAZŁAM BŁĄD Coś się Trini poichałkowało, wcale nie jest tak źle Brakuje tylko 2 pkt - nie zostały one dodane przez osobę robiącą ranking - jedną i tą samą osobę - i nie kobietę ktoz to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 dobrze, że nie ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ZNALAZŁAM BŁĄD Coś się Trini poichałkowało, wcale nie jest tak źle Brakuje tylko 2 pkt - nie zostały one dodane przez osobę robiącą ranking - jedną i tą samą osobę - i nie kobietę ktoz to taki? Eeee tam, nie ważne, jeśli sytuacja się powtórzy, to napiszę kto to taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.01.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a czy aby pisakowiec sie szybko nie przybrudzi ???-w miejscu nad wkladem? Ja na razie mam obudowę tylko pomalowaną na biało bo nie moge się zdecydować na kamień. Kominek użytkujemy od 2 lat i nic do tej pory się nie pobrudziło. Pan, który nam robił obudowę nauczył nas jak otwierać wkład - trzeba najpierw rozszczelnić drzwiczki (wtedy cały popiół zaczyna lecieć w górę), potem troszkę więcej uchylić (żeby się w kominku ten latający popiół uspokoił) i dopiero wtedy otworzyć na oścież. Nigdy nie można drzwiczek od razu otworzyć bo wtedy obudowa zawsze będzie brudna. no tak, racja i otworzyc szyber ..... ja nie mam szybru więc go nie otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.01.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 co tam zwiali wszyscy? JAKI MACIE WKLAD KOMINKOWY lub bedziecie mieli? Ja mam Panoramę Jotula no tak ale to kosztuje tyle co moj samochod pewnie a jaki masz samochód? sredni kominek na pewno nie kosztowal ci tyle co ja chce zaplacic czyli 2tys prawda? dużo więcej ale to jest jeden z niewielu wydatków na dom, z których jestem bardzo zadowolona bo wart jest swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.01.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ZNALAZŁAM BŁĄD Coś się Trini poichałkowało, wcale nie jest tak źle Brakuje tylko 2 pkt - nie zostały one dodane przez osobę robiącą ranking - jedną i tą samą osobę - i nie kobietę ktoz to taki? Eeee tam, nie ważne, jeśli sytuacja się powtórzy, to napiszę kto to taki szantażystka - terorystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 mój kominek też był droższy od 2 tysięcy, ale to chyba tak jest jak się chce nim dom ogrzewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 mój kominek też był droższy od 2 tysięcy, ale to chyba tak jest jak się chce nim dom ogrzewać... a jaki masz? ja chce opcjonalnie ogrzewac kominkiem jak mi sie zachce choc pewnie jak zobacze rachunek za gaz to mi sie zachce od razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.01.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ale nie wiem czemu, dwa razy mi wyszło, że 15 punktów brakuje to ja juz nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.01.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a teraz mi sie zgadza ale przedtem przysięgam, nie sprawdzało sie przez dwa dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ZNALAZŁAM BŁĄD Coś się Trini poichałkowało, wcale nie jest tak źle Brakuje tylko 2 pkt - nie zostały one dodane przez osobę robiącą ranking - jedną i tą samą osobę - i nie kobietę ktoz to taki? Eeee tam, nie ważne, jeśli sytuacja się powtórzy, to napiszę kto to taki niestety pomyłki nie było w moich punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ZNALAZŁAM BŁĄD Coś się Trini poichałkowało, wcale nie jest tak źle Brakuje tylko 2 pkt - nie zostały one dodane przez osobę robiącą ranking - jedną i tą samą osobę - i nie kobietę ktoz to taki? Eeee tam, nie ważne, jeśli sytuacja się powtórzy, to napiszę kto to taki szantażystka - terorystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 co tam zwiali wszyscy? JAKI MACIE WKLAD KOMINKOWY lub bedziecie mieli? ja mam tarnawę Prestige 18kw ja mam ctm 24kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 w moich tym bardziej no ale TO NIE KOBIETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts