Funia 19.01.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Mi muli się okrutnie Okap- ja chcę taki zr stali nierdzewnej, wieszany z sufitu a nie ze ściany. Trini - super emblemat , tylko czemu robisz mi konkurencję konkurencję?? eeee.. nooo coooo Tyyyy czemu? \ No bo uwzględniajac nasze emblematy, to przestałam być największ laska na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.01.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Jak tu pisze to rzeczywiscie czytam to co pisza inni, ale nie czytam zaleglosci i mysle ze tak robi wiekszosc. Poza tym nie przychodzi tu nikt bez zamiaru pisania. Inne watki czesto czytaja ludzie , ktorzy nie maja zamiaru nic pisac. dlatego, że tu jest "pokój plotek" ja naprawdę jak tu przyszłam - całkiem niedawno, to nie nadrabiałam ponad 1900 stron. Zajęłoby mi to razem ponad dobry rok, no błagam, ale nikt nie jest w stanie. Inne watki czytają ludzie którzy konkretnie czegos szukają, dlatego mogą tylko podzczytywać. Tu każdy może w dowolnym momencie cos napisać, powiedzieć - włączyć się do dyskusji nie narażajac sie na smiesznosć - bo cos było. Watek typowo plotkarski NIGDY nie jest cofany do powiedzmy 20 stron wstecz, bo ktoś czegos szuka. W innych wątkach owszem - szukają, i dlatego one mają wyzszą oglądalność Znaczy całkowicie sie z Toba zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.01.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Mi muli się okrutnie Okap- ja chcę taki zr stali nierdzewnej, wieszany z sufitu a nie ze ściany. Trini - super emblemat , tylko czemu robisz mi konkurencję konkurencję?? eeee.. nooo coooo Tyyyy czemu? \ No bo uwzględniajac nasze emblematy, to przestałam być największ laska na RW hihihi chcesz stronkę z podobnymi, żeby sobie coś wyszukać>? mnóstwo maja tam najróżniejszych lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.01.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 na mnie już dziś pora, bawcie się dobrze i do juterka...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.01.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 hihihi chcesz stronkę z podobnymi, żeby sobie coś wyszukać>? mnóstwo maja tam najróżniejszych lasek niee, zostanę przy swoim, przynajmniej nie muszę używać lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 hihihi chcesz stronkę z podobnymi, żeby sobie coś wyszukać>? mnóstwo maja tam najróżniejszych lasek niee, zostanę przy swoim, przynajmniej nie muszę używać lustra Funia, twoj emblemat jest przeuroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.01.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Funia, twoj emblemat jest przeuroczy pozwalam się z tym zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 spać mi się chce. Porobiłam dobra mine do złej gry tzn. popracowałam a teraz muszę czekać, aż ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.01.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a ja moim robalom placki z jabłkami właśnie zrobiłam mam na jakiś czas spokój a potem z młodą do lekarza... kurczę, że też tak późno mieli tylko wizyty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 jeden robal to wiem, a drugi to kto? lubię placki, pchnij kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.01.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 właśnie wpisuje faktury zo zestawienia do zwrotu VATu strasznie mozolna robota i Hanula przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.01.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 jeden robal to wiem, a drugi to kto? lubię placki, pchnij kurierem jeden duzy, Łukasz, drugi mały Paulina, obydwa tak samo żarłoczne Ile oni we dwójke potrafia obsunać to ludzkie pojecie przechodzi. zresztą mój jest tutaj na forum, ale tylko czytacz luki1975 w sumie - jeszcze niemąż, ale tak o nim mówię "mąż" żeby ludziom się nie kiełbasiło I w sumie co tam papierek... mąż i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a dom będziecie budować wspólnie? do kogo nalezy działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a jakie sa za i przeciw kominkom wolnostojacym?tzw koza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.01.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a dom będziecie budować wspólnie? do kogo nalezy działka? nooo, żeby potem nie było tak, ż jednemu pozostanie piękna chatka, a drogiemu tylko roszczenie o zwot nakładów na cudzą nieruchomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a jakie sa za i przeciw kominkom wolnostojacym? tzw koza? przeciw? nie mają obudowy, więc dzieci trzymaj z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a jakie sa za i przeciw kominkom wolnostojacym? tzw koza? przeciw? nie mają obudowy, więc dzieci trzymaj z daleka no ale ww wkladzie szyba jest tez goraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 przez szybę widać ogień i to dzieci trzyma z daleka. Koza jest cała gorąca, a do tego nie możesz popatrzeć na plomienie siedząc w fotelu i popijając wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.01.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 przez szybę widać ogień i to dzieci trzyma z daleka. Koza jest cała gorąca, a do tego nie możesz popatrzeć na plomienie siedząc w fotelu i popijając wino jakto nie moge? moge tez jest szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.01.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 a dom będziecie budować wspólnie? do kogo nalezy działka? Działka moja, kasa na dom jego, a czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts