Trini 20.01.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Eeee... wspólny... nie no bez przesady, świntucha nie jestem, nie mam zamiaru się wybudować i chłopa wywalić Pozatym jak już sie pobierzemy to automatycznie wszystko będzie wspólne no wiesz....sory że się wtrącam, ale w/g przepisów to ten dom będzie Twój! wspólnośc majątkowa jest dopiero po śłubie o ile nie ma intercyzy! nie no spoko - etrącaj sie Według prawa masz rację, ale ja bym nie miała sumienia, naprawdę... No przecież nie powiem: "skarbie ochajtajmy się, bo inaczej chatka bedzie moja" Ochajtamy sie, ale czekamy na rozwód koscielny mojego chłopa, i chcemy wziaść koscielny ślub. To dłuuuuga historia, bo mój pierwszy mąż sie zapił na śmierć (zreszta nie ważne nie lubie o tym gadać) W każdym razie ja mogę wziąść koscielny, czekamy na koscielny rozwód z watykanu dla mojego chłopa, kościół pozwolił na to, czekamy tylko na to aż przyjdzie zawiadomienie że rozwód jest - jeszcze jakis rok, półtora pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nie wiem ja szukam dostawcy gazu Ja korzystam z Gaspolu, zbiornik podziemny. I gdyby nie kominek to byśmy na psy zeszli płacąc za gaz ziemny. Dlaczego on cholerka musi być taki drogi zwłaszcza w takie mrozy... też planujemy zbiornik podziemny... No i zawsze lepiej gazem niz prądem ogrzewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam serdecznie Dzisiaj u nas -22C wiesz co .....jakw marcu też tak będzie to lepiej Wy przyjedźcie do mnie... W marcu ma już być cieplutko więc przyjeżdzasz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.01.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Dzisiaj został ustanowiony rekord obecnego sezonu zimowego. Jedynie -19C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Dzisiaj został ustanowiony rekord obecnego sezonu zimowego. Jedynie -19C Cześć To i tak masz ciut cieplej niż ja i Maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Eeee... wspólny... nie no bez przesady, świntucha nie jestem, nie mam zamiaru się wybudować i chłopa wywalić Pozatym jak już sie pobierzemy to automatycznie wszystko będzie wspólne no wiesz....sory że się wtrącam, ale w/g przepisów to ten dom będzie Twój! wspólnośc majątkowa jest dopiero po śłubie o ile nie ma intercyzy! nie no spoko - etrącaj sie Według prawa masz rację, ale ja bym nie miała sumienia, naprawdę... No przecież nie powiem: "skarbie ochajtajmy się, bo inaczej chatka bedzie moja" Ochajtamy sie, ale czekamy na rozwód koscielny mojego chłopa, i chcemy wziaść koscielny ślub. To dłuuuuga historia, bo mój pierwszy mąż sie zapił na śmierć (zreszta nie ważne nie lubie o tym gadać) W każdym razie ja mogę wziąść koscielny, czekamy na koscielny rozwód z watykanu dla mojego chłopa, kościół pozwolił na to, czekamy tylko na to aż przyjdzie zawiadomienie że rozwód jest - jeszcze jakis rok, półtora pewnie. no to trzymam kciuki, żeby Wam się jak najlepiej poukładało! i sorry nie chciałam poruszć smutnych wspomnień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.01.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ochajtamy sie, ale czekamy na rozwód koscielny mojego chłopa, i chcemy wziaść koscielny ślub. To dłuuuuga historia, bo mój pierwszy mąż sie zapił na śmierć (zreszta nie ważne nie lubie o tym gadać) W każdym razie ja mogę wziąść koscielny, czekamy na koscielny rozwód z watykanu dla mojego chłopa, kościół pozwolił na to, czekamy tylko na to aż przyjdzie zawiadomienie że rozwód jest - jeszcze jakis rok, półtora pewnie. To Ty kobita po przejściach jesteś Ale za to jaka młoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam serdecznie Dzisiaj u nas -22C wiesz co .....jakw marcu też tak będzie to lepiej Wy przyjedźcie do mnie... W marcu ma już być cieplutko więc przyjeżdzasz do mnie się dopiero okaże zima nie wiadomo co jeszcze wymyśli...jak się postara może być np do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.01.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Dzisiaj został ustanowiony rekord obecnego sezonu zimowego. Jedynie -19C Widzę, że wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nie wiem ja szukam dostawcy gazu Ja korzystam z Gaspolu, zbiornik podziemny. I gdyby nie kominek to byśmy na psy zeszli płacąc za gaz ziemny. Dlaczego on cholerka musi być taki drogi zwłaszcza w takie mrozy... też planujemy zbiornik podziemny... No i zawsze lepiej gazem niz prądem ogrzewać... Cena gaz płynnego jest już prawie porównywalna z ceną prądu. Ja za 1 m3 płacę 6,89 zł + 89 zł dzierżawy za zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ochajtamy sie, ale czekamy na rozwód koscielny mojego chłopa, i chcemy wziaść koscielny ślub. To dłuuuuga historia, bo mój pierwszy mąż sie zapił na śmierć (zreszta nie ważne nie lubie o tym gadać) W każdym razie ja mogę wziąść koscielny, czekamy na koscielny rozwód z watykanu dla mojego chłopa, kościół pozwolił na to, czekamy tylko na to aż przyjdzie zawiadomienie że rozwód jest - jeszcze jakis rok, półtora pewnie. To Ty kobita po przejściach jesteś Ale za to jaka młoda! ile razy czytam takie rzeczy, tyle razy wiem jaka jestem szczęściara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Agacka daj spokój juz się przyzwyczaiłam i nie specjalnie mnie to rusza. znaczy rusza, ale staram sie ubierać taki specjalny pancerzyk I wtedy nie rusza. A to dzieki mojemu Ł świat teraz wyglada inaczej, dlatego już jest dobrze Nie miej wyrzutów sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Dzisiaj został ustanowiony rekord obecnego sezonu zimowego. Jedynie -19C Widzę, że wszystko przed nami ja tam jednakowoż nie wyrywam się aż tak bardzo! Lubię zimę ale wiecie...w normie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.01.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam serdecznie Dzisiaj u nas -22C wiesz co .....jakw marcu też tak będzie to lepiej Wy przyjedźcie do mnie... W marcu ma już być cieplutko więc przyjeżdzasz do mnie się dopiero okaże zima nie wiadomo co jeszcze wymyśli...jak się postara może być np do maja Może być do maja, byle 4 marca było ładnie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Agacka daj spokój juz się przyzwyczaiłam i nie specjalnie mnie to rusza. znaczy rusza, ale staram sie ubierać taki specjalny pancerzyk I wtedy nie rusza. A to dzieki mojemu Ł świat teraz wyglada inaczej, dlatego już jest dobrze Nie miej wyrzutów sumienia oki wyrzuty precz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ochajtamy sie, ale czekamy na rozwód koscielny mojego chłopa, i chcemy wziaść koscielny ślub. To dłuuuuga historia, bo mój pierwszy mąż sie zapił na śmierć (zreszta nie ważne nie lubie o tym gadać) W każdym razie ja mogę wziąść koscielny, czekamy na koscielny rozwód z watykanu dla mojego chłopa, kościół pozwolił na to, czekamy tylko na to aż przyjdzie zawiadomienie że rozwód jest - jeszcze jakis rok, półtora pewnie. To Ty kobita po przejściach jesteś Ale za to jaka młoda! ile razy czytam takie rzeczy, tyle razy wiem jaka jestem szczęściara! oj dziewczyny - swoje przeszłam ale teraz mój chłop pomimo tego, że chudy a ja mam nadwagę to mnie na rekach nosi :P:P Spoko, spoko - teraz to i ja szczęściara jestem na każdego przychodzi pora, na jednych wcześniej na innych później. Mnie potrzebny był najwidoczniej kop od zycia, za to teraz bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.01.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Dzisiaj został ustanowiony rekord obecnego sezonu zimowego. Jedynie -19C Widzę, że wszystko przed nami ja tam jednakowoż nie wyrywam się aż tak bardzo! Lubię zimę ale wiecie...w normie! Ja wszystko lubię w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Agacka daj spokój juz się przyzwyczaiłam i nie specjalnie mnie to rusza. znaczy rusza, ale staram sie ubierać taki specjalny pancerzyk I wtedy nie rusza. A to dzieki mojemu Ł świat teraz wyglada inaczej, dlatego już jest dobrze Nie miej wyrzutów sumienia oki wyrzuty precz... i tak 3mać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Eeee... wspólny... nie no bez przesady, świntucha nie jestem, nie mam zamiaru się wybudować i chłopa wywalić Pozatym jak już sie pobierzemy to automatycznie wszystko będzie wspólne no wiesz....sory że się wtrącam, ale w/g przepisów to ten dom będzie Twój! wspólnośc majątkowa jest dopiero po śłubie o ile nie ma intercyzy! nie no spoko - etrącaj sie Według prawa masz rację, ale ja bym nie miała sumienia, naprawdę... No przecież nie powiem: "skarbie ochajtajmy się, bo inaczej chatka bedzie moja" Ochajtamy sie, ale czekamy na rozwód koscielny mojego chłopa, i chcemy wziaść koscielny ślub. To dłuuuuga historia, bo mój pierwszy mąż sie zapił na śmierć (zreszta nie ważne nie lubie o tym gadać) W każdym razie ja mogę wziąść koscielny, czekamy na koscielny rozwód z watykanu dla mojego chłopa, kościół pozwolił na to, czekamy tylko na to aż przyjdzie zawiadomienie że rozwód jest - jeszcze jakis rok, półtora pewnie. no to trzymam kciuki, żeby Wam się jak najlepiej poukładało! i sorry nie chciałam poruszć smutnych wspomnień! Trini - trzymam kciuki, żeby to zawiadomienie przyszło jak najszybciej Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Maluszku http://forum.erodzice.com/images/smiles/52.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts