Maluszek 20.01.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini - nie ma za co A tak swoją drogą ciekawe dlaczego tak długo takie kościelne rozwody trwają. Siostra mojego kumpla dostała taki rozwód po 3 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 no coscie tak ucichły? Z przerazenia czyscie do klawiatur poprzymarzały? Zobaczcie co dziewczyny robią własnoręcznie na forum gazety. Ja sie zakochałam w tej metodzie zdobienia http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/276/6/276619.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/303/9/303962.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/296/0/296084.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/289/7/289719.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/284/9/284992.jpg takie rzeczy pasują idealnie do rustykalnego wnętrza, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nie wiem ja szukam dostawcy gazu Ja korzystam z Gaspolu, zbiornik podziemny. I gdyby nie kominek to byśmy na psy zeszli płacąc za gaz ziemny. Dlaczego on cholerka musi być taki drogi zwłaszcza w takie mrozy... też planujemy zbiornik podziemny... No i zawsze lepiej gazem niz prądem ogrzewać... Cena gaz płynnego jest już prawie porównywalna z ceną prądu. Ja za 1 m3 płacę 6,89 zł + 89 zł dzierżawy za zbiornik 89 dzierzawy??? co miesiac??czemu tak duuzo? brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini - nie ma za co A tak swoją drogą ciekawe dlaczego tak długo takie kościelne rozwody trwają. Siostra mojego kumpla dostała taki rozwód po 3 latach od cywilnego rozwodu mojego Ł minęły już 2 lata, ponad. Po prostu takie są kolejki, setki tysiecy rozwodów rocznie, a jeszcze inne sprawy mają sędziowie w Watykanie... to wszystko dlatego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nasz forumowy Kasiorek takie fajne rzeczy robi Otworzyła nawet sklep z akcesoriami do tej techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nie wiem ja szukam dostawcy gazu Ja korzystam z Gaspolu, zbiornik podziemny. I gdyby nie kominek to byśmy na psy zeszli płacąc za gaz ziemny. Dlaczego on cholerka musi być taki drogi zwłaszcza w takie mrozy... też planujemy zbiornik podziemny... No i zawsze lepiej gazem niz prądem ogrzewać... Cena gaz płynnego jest już prawie porównywalna z ceną prądu. Ja za 1 m3 płacę 6,89 zł + 89 zł dzierżawy za zbiornik 89 dzierzawy??? co miesiac??czemu tak duuzo? brutto? Brutto, co miesiąc. Bo jak podpisywalismy z nimi umowę to wtedy tyle dzierżawa zbiornika podziemnego kosztowała Teraz mój sąsiad za taki sam zbiornik płaci jakieś 50 zł brutto miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nasz forumowy Kasiorek takie fajne rzeczy robi Otworzyła nawet sklep z akcesoriami do tej techniki. oooo No widzisz - dzieki za podpowiedź ja miałam kiedys jeden komplet do decupage, i popełniłam parę podstawek i cukiernicę, ale gdzieś mi to wszystko poginęło A ten sklep to gdzie ma? pewnie poza wawką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.01.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini - nie ma za co A tak swoją drogą ciekawe dlaczego tak długo takie kościelne rozwody trwają. Siostra mojego kumpla dostała taki rozwód po 3 latach Może powodem jest to, że raz: w jednym miejscu moża taki rozwód dostać, a dwa: jest ich całkiem sporo i nie wyrabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini - nie ma za co A tak swoją drogą ciekawe dlaczego tak długo takie kościelne rozwody trwają. Siostra mojego kumpla dostała taki rozwód po 3 latach od cywilnego rozwodu mojego Ł minęły już 2 lata, ponad. Po prostu takie są kolejki, setki tysiecy rozwodów rocznie, a jeszcze inne sprawy mają sędziowie w Watykanie... to wszystko dlatego... A to już jesteście prawie na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nie wiem ja szukam dostawcy gazu Ja korzystam z Gaspolu, zbiornik podziemny. I gdyby nie kominek to byśmy na psy zeszli płacąc za gaz ziemny. Dlaczego on cholerka musi być taki drogi zwłaszcza w takie mrozy... też planujemy zbiornik podziemny... No i zawsze lepiej gazem niz prądem ogrzewać... Cena gaz płynnego jest już prawie porównywalna z ceną prądu. Ja za 1 m3 płacę 6,89 zł + 89 zł dzierżawy za zbiornik 89 dzierzawy??? co miesiac??czemu tak duuzo? brutto? Brutto, co miesiąc. Bo jak podpisywalismy z nimi umowę to wtedy tyle dzierżawa zbiornika podziemnego kosztowała Teraz mój sąsiad za taki sam zbiornik płaci jakieś 50 zł brutto miesięcznie no to faktycznie dużo... Ale teraz chyba można sobie wybrać firmę, moze są i tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nie wiem ja szukam dostawcy gazu Ja korzystam z Gaspolu, zbiornik podziemny. I gdyby nie kominek to byśmy na psy zeszli płacąc za gaz ziemny. Dlaczego on cholerka musi być taki drogi zwłaszcza w takie mrozy... też planujemy zbiornik podziemny... No i zawsze lepiej gazem niz prądem ogrzewać... Cena gaz płynnego jest już prawie porównywalna z ceną prądu. Ja za 1 m3 płacę 6,89 zł + 89 zł dzierżawy za zbiornik 89 dzierzawy??? co miesiac??czemu tak duuzo? brutto? Brutto, co miesiąc. Bo jak podpisywalismy z nimi umowę to wtedy tyle dzierżawa zbiornika podziemnego kosztowała Teraz mój sąsiad za taki sam zbiornik płaci jakieś 50 zł brutto miesięcznie no to faktycznie dużo... Ale teraz chyba można sobie wybrać firmę, moze są i tańsze... Pewnie są, ale jak 2 lata temu szukaliśmy firmy to tylko Gaspol miał opcję, że można płacić im co miesiąc za faktyczne zużycie gazu a nie jednorazowo wydać kupę szmalu, żeby zatankować zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini - nie ma za co A tak swoją drogą ciekawe dlaczego tak długo takie kościelne rozwody trwają. Siostra mojego kumpla dostała taki rozwód po 3 latach od cywilnego rozwodu mojego Ł minęły już 2 lata, ponad. Po prostu takie są kolejki, setki tysiecy rozwodów rocznie, a jeszcze inne sprawy mają sędziowie w Watykanie... to wszystko dlatego... A to już jesteście prawie na finiszu ano pewnie tak :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 no już!!! NOWY POPRAWIONY RANKING 1. kze - 116 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 85 4. maksiu - 77 5. Joanna i Janusz - 73 6. fizyk - 71 7. SławekD-żonka - 62 8. Majka - 60 9. Sonika - 49 10. Jajcek - 44 11. Teska- 42 12. badi - 38 13. Moniś - 36 14. facio - 35 15. Aga J.G - 29 16. monka - 27 17. Jezier - 25 18. markus_gdynia - 24 19. Olkalybowa - 23 20. andrzejka - 17 21. Agniesia - 14 22. joola, Funia - 13 24. inż. Mamoń - 12 25. Jane, verunia - 10 27. Wojty, kasia64 - 9 29. Januszz, Trini - 6 31. ania, lafcadio,- 5 33. Ewuś, Paty, kolia, - 4 36. damiangajda, Jacek69, Daria, - 3 39. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 2 42. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka - po 1 Streszczenie - wszędzie zimno wręcz zamrazarka od -7 do -26 stopni brr... Strone rozpoczął Jajcek U Agacki najcieplej bo mieszka na południu, Maluszek ma nerwa, bo za gaz płaci prawie tyle co za prąd, czyli jak za zboze. I to importowane. Podobno wg przepisów dom Trini bedzie całkiem jej bo to jej działka, ale Trini nie swinia i pozwoli chlopu tam mieszkać mimo że dom bedzie wybudowany za jego kasę Temat rozwodów koscielnych też sie pojawił, aczkolwiek przyjemniejszą od tego rzeczą było obejrzenie kilka fotek cudów wykonanych metodą decoupage, no cudeńka strone zakończyła Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 takie rzeczy pasują idealnie do rustykalnego wnętrza, prawda? oj pasują jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Gratki Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 no już?? Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Pozatym jak już sie pobierzemy to automatycznie wszystko będzie wspólne Nieee, kochaniutka, to majatek osobisty bo nabyty przed ślubem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts