Maluszek 20.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini - fajne te hafciki Podziwiam, bo do tego trzeba mieć sporo cierpliwości. Kiedyś swoją córcię chciałam nauczyć wyszywać ale bardzo szybko nam zapał przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Funia, no nie badźmy tacy drobiazgowi, bo mi z tym źle... To super, ale gdyby cos sie zmieniło, to wiesz do kogo się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Znalazłam sklep Kasiorka, kurczę, znowu kasę wydam... Nie dosć, że moje krzyzykowanie (haft) mnie kosztuje to jeszcze na decoupage wydam Pochwal się swoim krzyżykowaniem - wklej jakieś fotki mam tylko kilka... reszta do ludzi poszła.. a teraz jakos natchnienia nie mam, nie chce mi sie wyszywać, ale chyba cosik dzisiaj popełnię, wena mnie nachodzi magnes na lodówkę http://www.dlailonki.webpark.pl/choinka.jpg szybka zakładka do książki http://www.dlailonki.webpark.pl/zakladka.jpg obrazek dla młodej do pokoiku http://www.dlailonki.webpark.pl/mickey.jpg takie tam... proste... ale ja najbardziej lubię wyszywać dzieciece wzory... :D:D kwiatki mnie o mdłosci przyprawiają super.....naprawde....no i ta puszka ozdobiona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.01.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Cześć Teska czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... Lepiej nie mów tego na głos, bo wczoraj na mnie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Dzieki dziewczyny Właśnie z tego co widzę serwer na webparku zdechł... nie widzę u siebie obrazków... a puszki i te inne na poprzedniej stronie to nie moje :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... no nawet nie gadaj.... to już się chyba kwalifikuje do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini - fajne te hafciki Podziwiam, bo do tego trzeba mieć sporo cierpliwości. Kiedyś swoją córcię chciałam nauczyć wyszywać ale bardzo szybko nam zapał przeszedł. ja sie sama nauczyłam, koleżanka mnie zaraziła - i juz mam na dzisiejsze popołudnie wybrany wzór :D:D Kota dzisiaj popełnię a cooo.... tylko chyba w końcu album na onecie załozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Teska tu sie chyba faktycznie lekarz kłania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 słodkie, małe rękodzieła... Maluszku oczywiście masz rację ...........oblicówka wygrała Dzielna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... Teska - zmierz sobie ciśnienie. Moje bóle głowy jak się okazało spowodowane były zbyt wysokim cisnieniem i odkąd biorę leki od prawie 4 miesięcy głowa mnie ani raz nie bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Cześć Teska czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... Lepiej nie mów tego na głos, bo wczoraj na mnie przeszło ech...dzis mnie 3 dzien....ale dzis najmniej..to przez ta durna pogode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... Teska - zmierz sobie ciśnienie. Moje bóle głowy jak się okazało spowodowane były zbyt wysokim cisnieniem i odkąd biorę leki od prawie 4 miesięcy głowa mnie ani raz nie bolała cisnienie....80/70 jakoby zawsze takie mam...najgorsza jest taka pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.01.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 ech...dzis mnie 3 dzien....ale dzis najmniej..to przez ta durna pogode... Bidulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... Teska - zmierz sobie ciśnienie. Moje bóle głowy jak się okazało spowodowane były zbyt wysokim cisnieniem i odkąd biorę leki od prawie 4 miesięcy głowa mnie ani raz nie bolała cisnienie....80/70 jakoby zawsze takie mam...najgorsza jest taka pogoda... To może powinnaś pójść jednak do lekarza. Boli Cię tylko głowa czy może masz jakieś inne objawy np. nudności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... no nawet nie gadaj.... to już się chyba kwalifikuje do lekarza... bylam u neurologa nawet...zrobili i badania....i wyszlo na migrene.... dostalam robione tabletki...i one pomagalay...ale nie mozna ich brac w niseskonczonosc...tzn staram sie nie brac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... no nawet nie gadaj.... to już się chyba kwalifikuje do lekarza... bylam u neurologa nawet...zrobili i badania....i wyszlo na migrene.... dostalam robione tabletki...i one pomagalay...ale nie mozna ich brac w niseskonczonosc...tzn staram sie nie brac... a mnie kiedyś neurolog powiedział, że leki na ból głowy pomogą tylko wtedy gdy zarzyje się je na początku bólu bo potem można łykać i łykać te tabletki i nic nie pomoże. U mnie się to sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... Teska - zmierz sobie ciśnienie. Moje bóle głowy jak się okazało spowodowane były zbyt wysokim cisnieniem i odkąd biorę leki od prawie 4 miesięcy głowa mnie ani raz nie bolała cisnienie....80/70 jakoby zawsze takie mam...najgorsza jest taka pogoda... To może powinnaś pójść jednak do lekarza. Boli Cię tylko głowa czy może masz jakieś inne objawy np. nudności? dzis boli mnie tylko glowa i juz mniej...wczoraj mnie mdlilo i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc wsiem...a mnie dalej glowa..... no nawet nie gadaj.... to już się chyba kwalifikuje do lekarza... bylam u neurologa nawet...zrobili i badania....i wyszlo na migrene.... dostalam robione tabletki...i one pomagalay...ale nie mozna ich brac w niseskonczonosc...tzn staram sie nie brac... a mnie kiedyś neurolog powiedział, że leki na ból głowy pomogą tylko wtedy gdy zarzyje się je na początku bólu bo potem można łykać i łykać te tabletki i nic nie pomoże. U mnie się to sprawdziło. tak..biore na pocztaku..ale boje sie za czesto je brac...i jak narazie trafiam..ta trzydniowka byla do wytrzyania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 ech...dzis mnie 3 dzien....ale dzis najmniej..to przez ta durna pogode... Bidulka dzis jest juz ok..moge siedziec spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts