Teska 20.01.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Przepraszam, żę się nie przywitałem, co niniejszym czynię no dobra...ale to nie zabawa jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.01.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 BĘC!!!! trafiłem?? czajnik!! gratulacje! DZIĘKUJĘ !!! Mam nadzieję, żę określenie czajnik nie jest przecież na tym forum obraźliwe. IMHO - nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.01.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Przepraszam, żę się nie przywitałem, co niniejszym czynię no dobra...ale to nie zabawa jest... Miła Tesko - dla mnie to jest właśnie urok tego forum. Można tutaj sobie fajnie gadać i wywalczyć punkt, a można też czasem "przegrać" z jakimś czajnikiem. Sam ostatnio bywałem rozprowadzającym - czyli kończyłem stronę zamiast zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Przepraszam, żę się nie przywitałem, co niniejszym czynię no dobra...ale to nie zabawa jest... Miła Tesko - dla mnie to jest właśnie urok tego forum. Można tutaj sobie fajnie gadać i wywalczyć punkt, a można też czasem "przegrać" z jakimś czajnikiem. Sam ostatnio bywałem rozprowadzającym - czyli kończyłem stronę zamiast zaczynać eeeee....wywalczyc tak....czajniczku i zapewniam ze nie jest to wogole obrazliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 u ciebie tez taka okropniasta pogoda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.01.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 BĘC!!!! trafiłem?? czajnik!! gratulacje! DZIĘKUJĘ !!! Mam nadzieję, żę określenie czajnik nie jest przecież na tym forum obraźliwe. IMHO - nie jest nie jest- to określenie "pieszczotliwe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.01.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Przepraszam, żę się nie przywitałem, co niniejszym czynię no dobra...ale to nie zabawa jest... Miła Tesko - dla mnie to jest właśnie urok tego forum. Można tutaj sobie fajnie gadać i wywalczyć punkt, a można też czasem "przegrać" z jakimś czajnikiem. Sam ostatnio bywałem rozprowadzającym - czyli kończyłem stronę zamiast zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 poszedles???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.01.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 poszedles???? Jestem, jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.01.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 poszedles???? Jestem, jestem... i co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.01.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 u ciebie tez taka okropniasta pogoda???? U mnie pogoda jest fajna. Pada drobniutki śnieg, jaka jest temperatura niestety nie wiem, ale o 7.00 było -12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 u ciebie tez taka okropniasta pogoda???? U mnie pogoda jest fajna. Pada drobniutki śnieg, jaka jest temperatura niestety nie wiem, ale o 7.00 było -12 u mnie też drobniutki snieżek. Będę po białym wracać Gdzie jest Zalasewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 u ciebie tez taka okropniasta pogoda???? U mnie pogoda jest fajna. Pada drobniutki śnieg, jaka jest temperatura niestety nie wiem, ale o 7.00 było -12 u mnie pada deszcz przy temperaturze teraz -7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 witam popołudniowo - tylko na chwilę bo wyszywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 u ciebie tez taka okropniasta pogoda???? U mnie pogoda jest fajna. Pada drobniutki śnieg, jaka jest temperatura niestety nie wiem, ale o 7.00 było -12 u mnie też drobniutki snieżek. Będę po białym wracać Gdzie jest Zalasewo? no wlasnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 u ciebie tez taka okropniasta pogoda???? U mnie pogoda jest fajna. Pada drobniutki śnieg, jaka jest temperatura niestety nie wiem, ale o 7.00 było -12 u mnie też drobniutki snieżek. Będę po białym wracać Gdzie jest Zalasewo? za lasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 witam popołudniowo - tylko na chwilę bo wyszywam Trini no wlasnie mailam pytac gdzie sie podzialas????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 witam popołudniowo - tylko na chwilę bo wyszywam co wyszywasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 witam popołudniowo - tylko na chwilę bo wyszywam co wyszywasz??? tym razem kota, takiego śmisznego potem pokażę jak skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts