Jajcek 20.01.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 ale chciałeś mnie wyslizgać, przyznaj się btw. Wybieracie sie na zlot w marcu? Ja chyba niestety bede pracowal w tym terminie Ale moze cos sie uda ? no daleko nie masz, wiec nie marudź toż to sobota! Ale ja niestety mam taka prace ze i pracuje piatek swiatek i niedziala i jezeli nic nie wykombinuje do do 19:30 - 20:00 bede w robocie to jak to Leszcze spiewały... "Kombinuj (...) " :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.01.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Jajcuś, kruszynko ty jedna, maila ci wysłałem. Zadowolony? Dobry wieczór Panie Prezesie .... Witam Pana Inżyniera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.01.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Whisperku jestes jutro ? Nieeee... Ale jestem w niedzielę. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.01.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Whisperku jestes jutro ? Nieeee... Ale jestem w niedzielę. Niestety A ja jestem na urlopie od dzis Ale musze jutro podjechac bo moj samochod tam zostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 spadam, czas męskich pogaduch nadszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.01.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Chorela, za wysokie progi na moje nogi Idę przeglądać projekty, póki jeszcze coś widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.01.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 spadam, czas męskich pogaduch nadszedł Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.01.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 spadam, czas męskich pogaduch nadszedł Trini - nie uciekaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.01.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Chorela, za wysokie progi na moje nogi Żartujesz !!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 spadam, czas męskich pogaduch nadszedł Trini - nie uciekaj !!! jeden mówi papa drugi nie idź no przecież sie nie rozdwoję Słoneczko nie idź bo sama z nimi tu zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.01.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Macie zostać. OBIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.01.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Whisperku jestes jutro ? Nieeee... Ale jestem w niedzielę. Niestety A ja jestem na urlopie od dzis Ale musze jutro podjechac bo moj samochod tam zostal Zakaszlał i powiedział, że dziś rozrusznik nie zakręci? Mój też tak jakoś nieśmiało, ale zakręcił. Geste wszystko, biegu wrzucić nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.01.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 spadam, czas męskich pogaduch nadszedł Trini - nie uciekaj !!! jeden mówi papa drugi nie idź no przecież sie nie rozdwoję Słoneczko nie idź bo sama z nimi tu zostanę Zmieniam zdanie ZOSTAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 *Rozpoczał inż Mamoń *Potem było o czajniczkach, rozmaitych zresztą *Mamoń uciekł jak Żabę zobaczył Żabo - uwierz mi, że to tak przypadkiem wyszło. Wierzysz w to, że uciekłbym na Twój widok ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Matko huto kochana!!! jak każą to zostaję... aż sie wystraszyłam... http://forum.erodzice.com/images/smiles/44.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.01.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.01.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Whisperku jestes jutro ? Nieeee... Ale jestem w niedzielę. Niestety A ja jestem na urlopie od dzis Ale musze jutro podjechac bo moj samochod tam zostal Zakaszlał i powiedział, że dziś rozrusznik nie zakręci? Mój też tak jakoś nieśmiało, ale zakręcił. Geste wszystko, biegu wrzucić nie można... Krecil krecil nawet zdrowo nawet silnik zalapal ale zaraz potem szybciutko zgasl i to kilku krotnie, tym razem niestety nie aku lecz komp od gazu glupial bo odrazu po odpaleniu przelaczal wte i we fte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 spadam, czas męskich pogaduch nadszedł Trini - nie uciekaj !!! jeden mówi papa drugi nie idź no przecież sie nie rozdwoję Słoneczko nie idź bo sama z nimi tu zostanę Zmieniam zdanie ZOSTAN http://forum.erodzice.com/images/smiles/117.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.01.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 spadam, czas męskich pogaduch nadszedł Trini - nie uciekaj !!! jeden mówi papa drugi nie idź no przecież sie nie rozdwoję Słoneczko nie idź bo sama z nimi tu zostanę Zmieniam zdanie ZOSTAN I ja zmieniam zdanie - MOŻESZ ODEJŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 spadam, czas męskich pogaduch nadszedł Trini - nie uciekaj !!! jeden mówi papa drugi nie idź no przecież sie nie rozdwoję Słoneczko nie idź bo sama z nimi tu zostanę Zmieniam zdanie ZOSTAN I ja zmieniam zdanie - MOŻESZ ODEJŚĆ phi!! http://forum.erodzice.com/images/smiles/154.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts